Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

lilycim senden öğrenicem ilk şey tatlı krizlerinle nasıl başa çıkıyorsun onu sorucam canım
az önce çikolatalara saldırdımda :26:
ben de bir bitterci olarak aslında bi ara kendimi bırakmıştım ama şimdi yine kontrolü ele aldım
az ve sık beslenip aralarını da yaparsan zaten tıka basa doyuyorsun tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun
eğer ki canın cok çekiyorsa küçücük 1 parça çikolatayı diline koy kendi kendine erisin o ağzını yeterince tatlandıracaktır eğer az geliyor cok cnm tatlı çekiyor dersen, bir dr.a gidip şekerini ölçtürmeni ve gerekiyorsa glikoz intolerans testini taptırmanı öneririm

menün güzel

bu çikolata konusunda da ne demek almasan olmuyor?
ben olsam çocuğuma hayatta yedirmem
en azından okul çağına gelinceye kadar
biz küçükken annemler de yesinler diye heves edip alıyordu ama keşke almasalarmış alışmazdık
tabii onlar kötü niyetle yapmadılar belki ama insan bağımlısı olabiliyor gördükçe yemek ister yedikçe daha da yemek ister
yapmayın arkadaslar
küçücük çocukları yapay yiyeceklerle şimdiden tanıştırmayın
ellerine ne verirseniz onları yerler siz çikolata değil kuru üzüm, kuru kayısı elma vs verin
iş anne olarak sende bitiyor cnm

1 saat arayla yemek olmaz cnm en az 2,5-3 saat geçmeli

yok tatlım ben de kendimi yeni yeni düzene sokuyorum
ama teşekkür ederim bana ekstradan gaz verdin demek ki size iyi örnek olmak için daha da dikkatli olmam gerekiyor:))))

bende cıktım bugun nesfıt aldım kendıme yarın sabah kahvaltı da nesfıt var

ya ben meyveyı cokk sevıorum ama fazlası yag yapıomus ole dıolar
hiçbir gıda tek başına yağ yapmaz
sadece meyveyi aşırı tüketmek fazla şekerin vücuda girmesine neden oluyor ve bu yakılmazsa sporla mesela, vücut onu yağ olarak depoluyor ama depoladığı şey alınan besinden arta kalan enerji yani meyvenin bi suçu yok

porsiyona dikkat ama!!! 4 yemek kaşığı+125ml süt bir öğün

aslında haklısın canım
benim kızım 2.5 yaşında ben dediğin gibi yapıyorum aslında
ceviz badem kuru kayısı filan çok sever yerde ama tabi birde şu var diğer çocuklar
onların elinde görünce malesef çikolatacı oldu istiyor almadan edemiyorsun
ne kadar dikkatli olsamda bazen kontrol kaçıyor
keşke yemeni istemiyorum dediğimde yemese ama işte

bugün uğrayamadım sabahtan beri net yoktu arıza vardı herhalde
aramadımda neyse bugünkü menümü yazayım sabah bir kase nesfit
ara manalina yedim öğle menüm yine meyva ve yoğurt olmadı aslında biliyorum :26:
ara kahve arkadaştaydım bir mandalina daha yedim eve gelince bir bardak rezene çayı
şimdi yeşil çay içiyorum toplamda 1.5 litre su
akşamı daha yemedim geç kaldım aslında arkadaştan geldim yemekleri yaptım birazdan yiyeceğim
haşlama tavuk çorba ve bulgur pilavı var ve tabi yoğurt hepsi çokmu olur ya çorbayı çıkartayım yada bulgur pilavını dedim ama :44:
buarada en güzel şey sabah spooor yaptımmmvoitin step aleti evde kızlar birde dönen bir zımbırtısı var adını şimdi aklıma getiremedim bel yağları içinmiş galiba işe yararmı bilmiyorum hiç yapmadım
terletmiyoya sanki işe yaramaz gibi geliyor allah izin veririse her sabah adımlayacağım artık şimdilik görüşürüz

ayy kıyamam cnm yaaaaaa
tabii ne kadar dikkat de etsen bazen olmuyor dimi?
sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsundur ztn arada fındık fıstığı sevdiğine göre:)

günaydın şimdiye kadar yediklerim
sabah nesfit yarım yağlı sütle
ara 2 kuru kayısı ve bir dilim ekmeğe sürülmüş reçel

ara öğün bir avuç kadar fındık ve bir muz
akşam yemeğim taze fasulye ve bulgur pilavı ve yoğurt
bu zamana kadar 2 litre su bir kupa yeşil çay içtim yatana kadar yarım litre su daha
ve bir kupa daha yeşil çay içiçem

çok harika bir gün geçirmişsin tebrikler cnm çok fazla yorumluk bişey yok maşallah

çok teşekkürler canm yeni yebi oturtmaya çalışıyorum işte yavaş yavaş oluyor
akşam arkadaş gelince orta şekerli türk kahvesi içtim

şu yazdığıma bak gece yaptığıma bak
çok kızgınım kendime gece kızım çok huysuzdu gece 3 kadar uyumadı bende sabretmeye çalıştım ama olmadı erken yediğim için v geç oldu daha yemiyim derken gece
resmen kendimi kaybbettim çok üzgünüm aç bile değilim şu an düşünün işte ben böyleyim iradesiz azimsiz bir insan böyle olunca umutlarım kırılıyor

Son düzenleme:
sabah bir bardak sıcak suya elma sirkesi koyup onu içtim
2600 adım attım toplamda 363 kalori tabi bu gece yediğimim çeyreği bile değildir ( kahvaltı beyaz peynir yumurta ve bir yemek kaşığı unla az yağda krep ve domates bir fincan şekersiz rezene çayı yarım litre su
sporu akşama kadar yapabildiğim kadar yapıcam tomlamda 500 kalori gitsin bari (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…