beyaz dar paça pantolonla nsl ayakkabı giiyilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi srfa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
kızlar beyaz dar paça pantolonla nsl bi ayakkabı giyeblrm topuklu giyinmiyorum spor bi tarzım var resimli olarak gösterirseniz çok sevinirim buarada üzerinede ne giyeyim???

topuklu gıyınsen bence cok daha hos olur ama gıyınemıyorum dıyosan spor ayakkabı degılde babet tarzı sık bısey gıyınebılırsın bulursam resım yollarım sana :)

çok teşekkür ederim hakikaten topukluyla daha hoş olmuş ama benim işim hep ayakta olduğu için sağlığım açısından ii olmaz.buarada beyaz converse ile bile giyinmişler he

topuklu ayakkabılarla boru paça pantolon çok hoş duruyo ama topuklu gimiyosan çok hoş babetler de var.öylede çok şık olabilirsin canım

Ne amaçla giyeceğine baglı bence.pırıltılı punk tarzı topklu çok hoş ve şık olur.sportifsen beyaz converse süper gider

böyle olabilir ya da üzerine canlı renk kısa kol gömlek alta babet ve babetin renginden bir yelek

Eklentiler

• $hrka8l.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 139
Bershkanın hafif topuklu lacivert bi ayakkabısı vardı ben onla kombin ediyorum beyaz pantolonumu.

bence kesinlikle dore bi babet veya topuklu ayakkabı giyinilir çok beğeniyorum beyaz-dore uyumunu

ben de daha yeni aldım dar paça beyaz pantolon. babetlerle ve ince topuklu ayakkabılarla çok hoşuma gidiyor. spor ayakkabıyla sevmiyorum.

benimki içi belli etmio oyüzden bişe yapmıorum. ayrıca rabarba teşekkür ederim resim için çok şıksın

babet ve ince topuk açık ayakkabılar süper olur...

topuklu giyemem diyorsan bence de kesinlikle pırıltılı babetlerle kullan.. dore ile özellikle harika duruyor bence..
ama işim gereği yorucu olsa da olsun topuklu giyerim diyorsan özellikle fındık kabuğu renklerinde yüksek v e ince topuklu burnu açık ayakkabılarla çok hoş oluyor bence.. ya da topuklu gladyatörlerle... tabii paça kısmı dar ise..

benim beyaz pantolonumun paçaları bol. boyum kısa olduğu için babetlerle kullanamıyorum pek.. altına giydiğim 3 çift ayakkabım var.. biri açık burunlu gladyatör tarzını andıran ama topuğu kapalı tahta topuklu fındık kabuğu ayakkabı.. biri yine tahta topuklu sadece bilekte ve burunda incecik birer atkısı olan lacivert ayakkabı biri de burnu yuvarlak kapalı ve önünde fiyonkları olan topuklu kırmızı ayakkabı...

tek bi pantolondan ne çok kıyafet çıkıyor di mi:)

keşke babet bana da yakışsa.. beyaz pantolonla her renk babet şahane olur...
düz ve pırıltılı taşlı parmak arası sandaletlerle kombine edersen geceleri de çok hoş oluyor aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…