Beyaz Eşya Tercihleriniz

Beyaz Eşya'da tercih ettiğiniz marka

• Bosch

OY: 7 38,9%
  • Siemens

OY: 4 22,2%
  • Arçelik

OY: 7 38,9%

• Ankete Katılan
    18

aloretha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
288
273
123
Kızlar,
Beyaz eşya konusunda çok kararsız kaldım.
Bosch mu? Arçelik mi? yoksa Siemens mi?
siz evinizde hangisini kullanıyorsunuz.
Memnuniyetiniz ya da şikayetleriniz nelerdir?
Başkam kullandığınız marka varsa onu da paylaşabilirsiniz...

Son düzenleme:

Bu konuda bende cok kararsızım. Napıcam hiç bilmiyorum. Kaç yerden fiyat aldık. Kararsızım hepsini aynı marka alıcam diye bişeydeyok ama insan kararsız kalıyor. Birde benim nişanlım zor bir insan o da işimi zorlaştırıyor

Benim bütün beyaz eşyalarım ankastreler,küçük ev aletleri dahil Arçelik çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım.

Benim bütün beyaz eşyalarım ankastreler,küçük ev aletleri dahil Arçelik çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım.

Bişeye sormak istiyorum. Ocağın cam Ocak mı inox mu? Ben cam Ocak istiyordum ama okuduklarıma göre cam Ocak patlıyormuş. Kararsız kaldım

Buzdolabım, mikrodalgam, çamaşır makinem, bulaşık makinem,ankastre fırın ve ocak hepsi Arçelik. Ocağım siyah cam ocak, eşya alırken verdiğim en güzel kararmış cam ocak almak.Ne ovmak istiyor ne başka birşey, ocak için ayırdığım bir cam bezim var şu deri gibi olanlardan, her akşam yemekten sonra mutfağı toplarken onu ıslatıp silip geçiyorum.Ne bir iz,ne bir leke.Patlama falan da, aldığınız ürünün kalitesi ile ilgilidir büyük ihtimal.Daha yeni evliyim ama, oldukça çok misafir ağırladım, aynı ayna 4 göz ocakta yemek pişirdim, hiç sıkıntı yaşamadım.

etrafımdaki çoğu kişi arçelik kullanıyor ve memnun
özellikle servis konusundada sıkıntı yaşamadıklarını biliyorum
bende bu nedenle arçelik'i tercih edicem sanırım

ocak konusunda da cam ocakların çok kolay temizlendiklerini biliyorum ama patlama olayını hiç duymadım

Bişeye sormak istiyorum. Ocağın cam Ocak mı inox mu? Ben cam Ocak istiyordum ama okuduklarıma göre cam Ocak patlıyormuş. Kararsız kaldım

Canım benim ocağım inox,buzdolabım,bulaşık makinem,davlumbazım ve diğer küçük ev aletlerim inox olduğu için tercih ettim ben ama çok memnunum çok güzel bir bütünlük içinde oldu mutfağım.Cam ocak konusunda hiçbir bilgim yok.

benım tum esyalar cep telofonlarıda dahıl samsung cok memnunum memnun olmadıgım sadece bulasık makınası onun dısında ozellıkle camasır makınası super

Küçük ev aletlerimi arelim almıştım. Bugün buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinemi samsungtan aldık. Çamaşır makinemi samsungtan istiyordum zaten. Annemde samsung kullanıyor hemde tasarruf olarak samsung iyi çamaşır makinesinde. Ayrıca en iyi fiyatı samsung verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…