beyaz eşyada hangi marka ?

canım bu sete bayıldım
fırını diğerlerinden daha iyi duruyor ve siyah olması ayrı bir hava katmış :)
fakat bunda kampanya var mı yoksa tek tek almak mı gerekiyor bu takımı ?

canım bu sete bayıldım
fırını diğerlerinden daha iyi duruyor ve siyah olması ayrı bir hava katmış :)
fakat bunda kampanya var mı yoksa tek tek almak mı gerekiyor bu takımı ?

malesef o yazdığım seti ben oluşturdum tek tek alınca yazdığım fiyata denk geliyor,aslında aspiratörü takacağın yerdeki mutfak dolabını bir mobilyacı çağırıp söktürme imkanın olsaydı oraya siyah bir davlumbaz çok daha şık dururdu, mesela ben beğendiğim bir seti göstereyim
ARÇELİK SİYAH RUSTİK SERİ davlumbaz 416 , fırın 1020 , ocak 328 tl toplam 1764 TL çok şık bir set bence

Eklentiler

• $9703_YRS_L.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 118
  • $713_yrs_rustik_siyah_yeni_L.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 101
  • $p27srbüyük.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 97
yeni evli olarak beko derim arkadaşlar
çamaşır makinesi buzdolabı ve fırını 2500 ytl ye aldım
tık demedi çok şükür
annemin buzdolabı bosch ve annem senin ki daha iyi soğutuyor diyor
annemin çamaşır makinesi ise beko 4 yıldır maşşalah diyeyim o da tık demedi:)

arçelik beko buzdolaplarında gayet güzel kaliteli ürünleri var ancak fiyat olarak bakarsak samsung lg nin buzdolapları bekoya göre daha uygun ancak servis ve yedek parça konusunda sorunlu, teolog arkadaşım annendeki bosch buzdolabı belki burada üretilen yerli ürünlerdendir bosch un ithal buzdolapları son derece kaliteli oluyorlar

olabilir cecillona cım
hem almanların hem de türklerin ürettiği bosch varmış
dediğin gibi olabilir

arçelik ankastre cam tablalı 4 gözü gazlı ocak bu da çok beğendiğim ocaklardan birisi 668 TL fiyatı var bunun birde 3 gözü gazlı bir gözü woklu modeli var ikinci resimdeki ancak onun fiyatı baya yüksek 1340 lira istiyorlar

Eklentiler

• $oc608ei_L1.webp
    2 KB · Görüntüleme: 119
  • $o_625_yeni_L.webp
    2 KB · Görüntüleme: 118
Samsung denemedim ama fiyatları uygun ve siemens'e rakip olduğundan iyi diye düşünüyorum.
Beko'dan memnunum. Ama hangi marka derseniz samsung ile beko arasında kararsızım.

buzdolabı alınırken dış görünüşüne markasına çok önem veriyoruz ama dikkat etmemiz gerek bir diğer önemli özellik ise içindeki rafların kullanışlı olması gerek, evimizde 70 cm genişliğinde 190 boyunda arçelik buzdolabı var içinde 4 adet raf bulunmakta oldukça kullanışlı tencereleri kapaklarıyla yerleştirmek oldukça kolay, teyzemde ise bekonun daha geniş hacim olarak 500 lt nin üstünde bir dolabı var boyu bizimkinden kısa ama içindeki rafını 1 adet eksik yapmışlar raf araları da çok geniş değil soğutucu bölümü bizimki kadar dolduramıyor bile ancak dondurucu bölümü daha büyük, halamda ise siemensin yerli üretim inox nofrost var ama onun eksisi de rafların derinliğini 60 cm yapmışlar ki son derece yetersiz, bir dolabın soğutucu bölümünü en elverişli şekilde kullanabilmek için alırken sırasıyla rafların sayısına>derinliğine ve genişliğine dikkat etmemiz gerekiyor

Samsung denemedim ama fiyatları uygun ve siemens'e rakip olduğundan iyi diye düşünüyorum.
Beko'dan memnunum. Ama hangi marka derseniz samsung ile beko arasında kararsızım.

bir samsung buzdolabını bekoyla karşılaştıracak olursak kalite ve şıklık yönünden samsung daha öndedir ama samsung gibi bir firmanın sitesinde dolapların teknik özelliklerinde ağırlığına kadar yazmasına karşın hiç bir modelin elektrik tüketimiyle ilgili bir değer göremedim ya da o kadar bakmama rağmen göremedim düşündürücü bir durum

dolabı söktürme gibi bir şansım yok malesef canım çünkü daha yeni yaptırıyorum :)
kasaları bugün bitti kapakları yarın takılıyo.
sürgülü asprator olsun diye kararlaştırmıştık mutfak dolabını ona göre yaptırıyorum yani canım..siyah set çok hoş ama bunların yanına bulaşık makinası ve buzdolabı gri inox olur mu? siyah olması gerekmez mi onların da ?

arçelikten bu siyah fırın ve ocaklı seti alırsan buna renk olarak en uygun Boschun SMS53M06EP piano black serisi bulaşık makinesi 1473 TL veya Arçeliğin 6554 HC 1384 TL veya arçelik 6551 HI modeli 1070 tl en uygun olur karar senin hangisini beğenirsen alabilirsin ama özellikle bosch çok şık ve kaliteli bir ürün fiyat olarak uygun olsun dersen arçelik 6551 HI yı çekinmeden alabilirsin ön pano tasarımında siyah renk kullanıldığından siyah fırın ve ocakla uyum sağlar. resimlerini sırasıyla koyuyorum

Eklentiler

• $MCSA033876_SMS53M06EU_def.eps.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 168
  • $6554_HC_L.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 146
harika modeller canım yaa
senin de maşallahın var bu konuda epey bilgilisin vesselamm
ne neyle gider fiyatı ne hepsine hakimsin

bu arada tatlım ben siyah buz dolabı düşünemiyorum o yüzden en iyisi herşeyim tamtakım gri inox olsun :)

bence de inox alman daha uygun olacak, siyah buzdolabı benim bildiğim 2 model var birisi bosch gardırop tipi çok geniş her mutfağa uymayabilir 2800 lira fiyatı var ve arçelik NF 5088 var oda çok pahalı 3300 tl

Eklentiler

• $MCSA033647_KAN58A50NE_def.eps.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 171
  • $5088NF_L.webp
    998 bayt · Görüntüleme: 145
haklısın siyahlar da griler kadar alternatif yok canım yaa
dediğin gibi en iyisi gri almak hepsini..
bu perşembe beyaz eşya bakmaya gidicez zamanım daraldı
bir an önce karar verip sipariş ile getirtmem lazım artık CADIARZU

umarım gösterdiğim modellerden beğendiğin aklına yatanlar olmuştur,hangilerinden alacağını bende merak ediyorum doğrusu:1rolleyes:

arkadaşlar uzun araştırmalar dan sonra beyaz eşyamın bir kısmını aldık :)
hafta sonu babamla bi arçelik bayisine gittik ve istediklerimi aldık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…