beyaz eşyada hangi marka ?

aldıklarım bu şekilde arkadaşlar
zor bir süreç
bu süreçte bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Allah ev kuracak tüm arkadaşların yardımcısı olsun...

teşekkür ederim canım
çok sağol hem yardımların hemde iyi dileklerin için... a.s.

bizde bosch dan aldık çok kaliteli bir marka ama fiyatı biraz pahalı gelebilir tabi. Beyaz eşyada seçici olmak lazım aldınmı uzun ömürlü alıyorsun çünkü

demek öle ha yalançıııkötükedihüsokötükedihüso

kızlar ben beyaz eşyalarımı bekodan aldım fırınım bulaşık makinam çamaşır makinam buzdalobım hepsinden çok memnunum tavsiye ederim bulaşık ve çamaşır makinamda kısa ve güzel yıkayan programlar var çok işime yarıyor

ben de 2 ay sonra alacağım beyaz eşyalarımı.arçelik almaya karar verdim.beyaz eşya şans işi tabi.

bı kac gundur bu konuyu takıp edıyorum bende ceyız ıcın beyaz esya almak ıstıyorum ama hangı marka hangı model konusunda oldukca kararsızım. bende bu konudakı fıkırlerımı yaylasmak ıstedım ne kadar dogrudur bılmem
neyseee bızım evdekı camasır makınası eskımıstı ve yenı makına almaya karar verdık arcelık beko sımens boshc hepsını gezdık
arcelık dekı satıs temsılcısı benı hıc bır sekılde tatmın edıcı konusmadı cok sıkyet oluyomus dıyorum tabı var sıkayet ama kapıda kuyruk yok gordugunuz gıbı dedı :S ayrıca o iç tambur mu ne denen yer varya camasır konan neyse bıze o celık bıraz ınce gıbı geldı bellkıde bızımbaktıgımız model oyledır bılmyıorum
sımens arcelıkten daha yıı gıbı geldı tam onu alacaktık boshc ha gıttık oranın tamburu cok daha saglam ve kalın gorunuyordu ıknada olmustuk
sonuc olarak bosh aldık daha cok yenı 2 defa yıkama yaptık
memnunmusunuz dersenız eger
sesı cok az, bı cok prgramı var, gayet guzel ısıtıyo vs vs
bırınce yıkamada cok memnun kaldık
ama ıkıncı yıkama tam bır hayal kırıklıgı oldu, toz bezını bılırsınız tozların ızı kalır. ve yıkanınca cıkar
katlı bı sekılde makınaya atmıstık bugun asarken sok oldum toz bezındekı tozların lekesını cıkarmamıs
goren kırlı bez asıyorum sanar aynen tozların ızı duruyo yanı annemında moralı cok bozuldu
gercı buna hazrlıklıydık cunku cevremızde her yenı makına alan aynı seyı solyuo kırlerı ıyı cıkarmıyo yenı makınlar dıye. her markayı kullananlarda aynı seyı duydum sonuc olarak eskı makınalar kadar ıyı yıkayan yok dıyolar. dıp not converselerımıde ayrıyetten attım hıc bır sekılde kırını cıkarmamıs sadece ıslamıs gıbı.
sadece sızlerle tecrubemı paylastım yanlıs anlasılmasın markayı karalamak gıbı bı gayem yok yok :)
btun bunları dememe ragmen ceyızımede bosch almayı dusunyuorum :d

Şuan annemin evde kullandıkları :
Bulaşık mak. : arçalik (çok memnunuz)
çamaşır mak: Bosch
fırın : Siemens
Buz dolabı : arçelik

BEnim evlendikten sonra kullanacaklarım (sevgilim beko ürünleri almış)
Buz dolabı - çamaşır mak.- fırın : Beko
Bulaşık mak. Bosch (hiç tavsiye etmem kullanmaya başladıktan sonra pişman oldum keşke arçeilik alsaydım. bulaşıklarım iyi yıkanıyor fakat kurutmada istediğim performansı alamadım o bakımdan arçelik 10 numara.)

bizde arçelik aldık henüz başlamadım kullanmaya çamaşır makinesi hariç hepsi inox umarım memnun kalırım bosch çok istedim ama kayınvalidem arçelikte arçelik dedi :) umarım iyi çıkar hepsi

yazdıklarınızı tarafsız buldum. profilo hakkındada fikirlerinizi paylaşırmısınız?

sevgili cecillona beyaz eşyadaki üstün bilginden ve araştırmalarından dolayı seni tebrik ediyor ve bu konuda sana saygı duyuyorum:) tüm yazılanlar ve yorumlar doğrultusunda arçelik almaya karar verdim! yanlız buzdolabım samsung olabilir. birçok kişi samsunguda hem kalite hemde fiyat yönünden tavsiye etmiş sizde üstüne basa basa belirtmişsiniz zaten. fakat samsungun için servis ve yedek parça sorunu olabileceğini söylemişsin. bu durumda buzdolabında arçeliğimi yoksa samsungumu önerirsin. birde arada aklım profiloya gidiyor geliyor..

canım biz 4 yıldır samsung buzdolabı kullanıyoruz ve de inanalımaz memnunuz. bizim tavsiyemiz uzerine çevremizde de samsung un buzdolabı ve çamaşır makinelerini alanlar oldular ve onlar da memnunlar gerçekten. servis konusuna gelirsek, yani en azından bunlar benim başımdan geçenler, servis inanılmaz yardımcı randevu verdikleri saatte geliyorlar, sana urun ile ilgili birçok bilgi veriyor nasıl kullanacağına dair. soyle dusunelim bir şehirse 100 kişi arcelik yada bosch kullanıyorsa 10 kişi samsung. o nedenle arcelik yada bosch un servisi daha çok ve yaygın olacaktır samsung a gore ama sonucta bu samsung un servisinde sorun olacağını gostermez. bundan onceki beyaz eşyalarımız beko idi ve servis olarak arcelik ve beko aynıdır. biz servisten çok sukıntı çektik ve tüm eşyaları değiştirdik.

umarın bir fikir vermiştir. alacaklarının guzel gunlerde kullanman dileği ile:)

ilgin için teşekkür ederim canım. mesajın doğrultusunda servis ve yedek parça kaygısından kurtuldum:) beyaz eşyalarımı arçelik almayı düşünüyorum ama samsung buzdolabınında madem kalitesi iyi fiyatıda uygun samsung olsun diyorum. ''samsung buzdolapları ve çamaşır makinaları'' hakkında bir konu var orada bir arkadaş ''samsungların bir kısmı korede bir kısmı çinde üretilmiş alırken buna dikkat etmek lazım.'' demiş! sanırım korede üretilenleri tercih edin demek istedi.. sen samsungun hangi modelini kullanıyorsun canım? çok uzattım biliyorum ama birde acaba buzdolabınıda arçelik alıp tek bayide işimi halletsem diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…