Beyaz Eşyada "İyi ki Almışım" ve "Keşke Almasaydım" Dedirten Markalar?

hepsini aynı marka alınca iyi oluyor mu?
bazen en kullanışlı olanları ayrı markalardan seçmek lazım filan diyorlar? :26:

benim tanıdıgım herkes bosch marka ürünlerden çok memnun.
beko nun buzdolapları iyi oluyor.
demirdöküm ün fırınları çok sağlam.

Tüm beyaz eşyam Bosch,çok memnunum...tavsiye ederim...

Son düzenleme:
fırınım arçelik ve bulaşık makinem regal iyi almısım

buzdolabım ve çamasır makinem bosch keşke almasaymısım..buzdolabım koku yapıyordu 1,5 sene teknik servisin peşinde koştum zorla değiştirttim.yeni gelende koku yapıyor ama en azından yiyeceklere işlemiyor..kötünün iyisi..çamasır makinemse hiç iyi yıkamıyor..tabi birşey ispat edemedim..beyazlarımı mosmor ediyor..her çeşit deterjanı denedim

Tüm beyaz eşyalarımı iyi ki almışım hepsinden çok memnunum.
Ocak ve bulaşık makinem profilo (3 programlı)
Çamaşır makinem Beko
Buzdolabım Vestel
Mini fırınım Termikel
Mikrodalgam Sinbo
2006 dan bu yana kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Fırınımı çok sıklıkla kulanırım sulu yemeklerin büyük çoğunluğunu fırıda yaparım, çok güzel pişiriyor.
Ocağımda öyle çok kullanışlı, harlı yanıyor
Buzdolabımda a sınıfı no-frost şu ana kadar bir problem olmadı yalnızca dondurucu kısmı biraz küçük.
ÇAmaşır makinemde iyi yıkıyor ama beyazlara mutlaka ön yıkama yapıyorum.

Son düzenleme:
arkadasımm benım tüm esyalarım bosch ve hepsınden cok memnunum.internetteki yorumlarda en cok buzdolabı buz kırma sesi cıkartıyor dıye eleştirileri okumuştum kesınlıkle rahatsız edıcı bir sesi yok çünkü ben daha buz kırma sesı bile duymadım yaklasık 2 aydır kullanıyorum.bulasık makınamda(6 programlı) 3 sepetli kaşıkların cızılmıyor yıkanırken bitince kendıni otomatık kapatıyor yani işe gitmeden çalıstır çık sorun yok.çamasır makınamda inanılmaz sessiz çalısıyor ve cok güzel yıkıyo..ocaktanda memnunum üzerine çay koydun gittin taştı diyelim ocagı söndürdü , ocak hemen gazını otomatik kendi kesıyo.benımkilerin hepsi inox ve memnunum.birtek fırınım yok onuda sımferden düşünüyorum

beko bulaşık makinesi almıştım... berbat... anneminki bosch 12 yılı geçti ms gibi yıkıyor hala
benim 4 yıl oldu daha hiç güzel yıkamıyor. finish quantum kullanmama rağmen

iyiki aldıklarım , iyiki varlar

sharp buzdolabı

lg yapımı arçelik markası buhar jetli çamaşır makinesi ( kırışmış yada koku sinmiş hemen yıkanmaması gereken eşyalar için birebir . eşimin ceket ve paltolarında özellikle )

buhar jenaratörlü ütü delonghi

phlips performer süpürgem

arçelik aspiratör

15 senelik bosh bulaşık maknesi

memnun olmadıklarım

vestel lcd ve bilgisayar keşke almasaydım

daha başka fikri olan yok mu kızlar? bu topik bence çok önemli ve yardımcı olacaktır.

buzdolabım,fırınım ve çamaşır makinem arçelik çamaşır makinem hariç diğer ikisinden çok memnunum makinemin haznesi küçük olduğu için ve beyazlarımın rengini grileştirdiği için yakında değiştiricem araştırma yapıyorum bende 7-8 kg kapasiteli almak istiyorum fikri lan yazarsa sevinirim....

1 senelik evliyim

Buzdolabı -ARÇELİK-Memnunum

Fırın 2 kapaklı - ARÇELİK -Memnunum

Bulaşık makinesi 3 prog.-ARÇELİK-Memnunum

Çamaşır makinesi 7 kg -ARÇELİK-Memnunum

Mikrodalga Fırın-ARÇELİK-Memnunum

Fritöz-ARÇELİK-Memnun kalmadım 1 senede çöpe gitti çok üzüldüm
Sinbo aldım memnunum şimdilik.

Son düzenleme:
bende beyaz esyalara bakmaya gidicem ama kararsız kaldım arcelık mı beko mu dıye..dıceksınız ıkısıde aynı ısımlerı degısık ama ne bileyim beko daha kalıtelı gelıyor fakat fiyat acısından daha pahalı..ne alacagımı sasırdım..

Tüm beyaz eşyalarım ve ankastre fırın,davlumbaz ve ocağım siemens.
Bulaşık makinası iyi ama bence ücretini haketmiyor. Diğerlerinden memnunum. Özellikle ankastre fırınımdan çok memnunum.
Bir de mini fırınım ve mikrodalgam var, king marka. Onlardan da memnunum.

buzdolabı regal çok buz yapıor
çamaşır makınesı regal ıyı yıkıyor
ocak fırın regal gayet ii

bulaşık makinesi maalesef arçelik hiç ii değil bır daha almak istemıyorum kesınlıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…