Beyaz Eşyada "İyi ki Almışım" ve "Keşke Almasaydım" Dedirten Markalar?

henüz kullanmadım ocak ayından sonra daha net fikirler yazarım ama onca araştırma sonucunda samsung da karar kıldık... led tv,kombi buzdolabı,7 kg elmas kazan çamaşır makinesi ve 7 programlı bulaşık makinesi... renk seçimim de gri oldu..... çok olumlu şeyler duydum umarım öyle olur =)

benim beyaz eşyalarım bosch çok memnunum

Son düzenleme:
buzdolabı samsung
diğerleri bosch
hepsinden son derece memnunum
özellikle buzdolabı süper ötesi

15 ay oldu evleneli arcalik aldım bulaşık makinam sadece simens ama lg nin yeni beyaz esyalarını görünce keske bu sene evlenseydim diyorum

çeyiz için bende araştırıyorum şu aralar çevremdeki herkes bosch diyor kalitesi ve uzun yıllar kullanımı açısından

Buzdolabinizin modelini ogrenebilirmiyim ?

Ya bu konu benimde ilgi alanım.Çünkü bu ara çeyiz için için bulaşık makinası bakıyorum.Annem illaki her şeyin arçelik olsun diyor.Ben burada okuduğum kadarıyla vestel için iyi diyen kimse yok arçeliğe iyi diyorlar ama en çok bosh övülüyor.Annemin çamaşır makinası arçelik 15 yıl oldu kullanıyor hala çok iyi ve sorunsuz.

Sanırım çoğunluk bosch'tan yana.. Ama bozdolabında bosch tercih edilmiyor pek..
Peki çamaşır ve bulaşık makinesi için kullanıp memnun kaldığınız bosch modelleri hangileri?
ve buzdolabı olarak tavsiyelerinizi almak istiyorum bide.
Hadi bakalım evli hatunlar, evlilik yolundaki kızlara yardııııımm

benim tüm eşyalarım vestel çok memnunum.. sadece ocak femaş diye bir markaydı onu değiştirdim ariston aldım yeni kullananlar var mı nasıl aceba?

Benim Bulaşık makinem, buzdolabım Vestel. Memnunum, bir şikayetim olmadı şimdiye kadar. Çamaşır makinem whirlpool. Temizlemesi iyi, 1000 devir ama çamaşırlarım biraz sulu çıkıyor. sıkması iyi değil. Annemin 1000 devir bosch. Onun çamaşırları nedeyse kupkuru çıkıyor. Benimki ise elinle sıksan su çıkıyor.

evimdeki iyiki almışım dediğim markalar siemens marka çamaşır ve bulaşık makinem,
keşke almasaydım dediğim markalar arçelik buzdolabı ve elektrikli süpürge. bu kadar dandik olunabilirdi...

vestel'den bir daha çöp almam. verdikleri garanti süresini bir kaç ay geçince aletler hemen bozuluyor. elektrik süpürgem, tv, çamaşır makinam hepsi vestel. makinam 6 kere bozuldu. kaç kez sular taştı mutfağa temizlemekten canım çıktı. servisi çok ilgisiz. süpürgeminde açma düğmesi bozuldu fişe takarsam çalışıyor. çalışan bir bayansanız, helede servis için izin almak zorunda kaldıysanız boşu boşuna izin aldığınızla evde bekleyip kalıyorsunuz. bunlar daha bir kaç senelik eşyalar. çalışan bir bayanım akşamdan akşama evdeyim. demekkki çocuklu bir aile olsa eşyaları çok kulllansa vay hallerine. ürün değişimi yapmamak için bin dereden su getiriyorlar, sonrada bozuk bir ürünle başbaşa kalıyorsunuz. ürün ez kaza kaliteli olsa, bedavaya verseler o servisinin kabalığı (aslında neler neler diyor dilim :) ) yüzünden almayacağım nerdeyse

annemlerin çamaşır makinası arçeliğin ilk otomatik modellerinden biri. yanılmıyorsam 20 seneye yakın hatta aşmışta olabilir. ben büyüdüm nerdeyse yaşlanıyorum makina tık demedi. aynı şekilde annemlerin tv'leri 15, buzdolabı ve süpürgeside 15 yıl vardır. aspratör ve şohben'de arçelik. onlarıda 95'ten beri kullanıyorlar. hiç biri tık demedi daha. tavsiyem beyaz eşyada kesinlikle arçelik, tv ise samsung yada sony.

Ben evli değilim ama bizim evdeki beyaz eşyalar 12-13 yıllık o zaman yenileyince hepsini Bosch almıştık hiç biri tamire dahi gitmedi şimdiye kadar ben de bir kaç seneye evlenicem Bosch almayı düşünüyorum hepsini.

bende hepsini bosch aldım daha kullanmadım ama inşallah memnun kalırım

benim buzdolabım, çamaşır makinem,fırınım arçelik.
özellikle buzdolabımdan pek memenun olduğum söylenemz..kayınvaldemler kendilerine yeni buzdolabı aldılar.10 gündür yeşillikler taptaze...kendim şahit olmasam inanmayacağım..

buzdolabının markasını yazmayı unutmuşum bosh tabii ki..bu almanlar çok güzel yapıyolar herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…