Beyaz Eşyada "İyi ki Almışım" ve "Keşke Almasaydım" Dedirten Markalar?

çamaşır ve kurutma makinem bosch - çok memnunum - tüm sülale aynı makineyi kullanıyoruz nerdeyse herkes cok memnun boschtan.
mutfaktaki tüm beyaz esyalar kiraladıgımızda vardı buzdolabı general electric, diğerleri miele , ben memnunum bir sorun yasamadım . ama kendim alacak olsam o kadar para verip miele almam boschtan daha ekstra bir kalite saglamıyorlar bence.
annem ve ablamın su an tüm mutfak beyaz esyaları miele ne fırından ne bulasık makinesinden memnunlar.
ama elektrikli süpürge alacaksanız paranıza kıyın miele alın ben almadıgıma cok pismanım , süpürme sürenizi yarıya indiriyor.

çamaşır makinemiz bosch çok memnunuz

elektrik süpürgemiz Rowenta çok memnunuz

Buzdolabımız Ariston çok memnunuz

kızlaaar bende beyaz eşyayı araştırma aşamasındayım..

bosch düşünüyorum ağırlıklı olaraaak :26:

Bosch'un diğer ürünlerini fena değil ancak buzdolabı berbat...En üst modelini almıştım 2 yıl önce, 4 defa arıza yaptı.Gövde hariç değişmeyen aksamı kalmadı.Servis de bıktı.Tavsiye etmem.

çamaşır makinem samsun 8 kg. elmas kazanlı
buzdalabım samsung su sebilli olanından,
mikro dalgam samsung
davlumbaz termikel (biraz sesli)
fıran termikel
ocak 5 gözlü termikel
buharlı elektrik süpürkem ıslak kuru aynı zamanda ütüde olayor çünkü buhar kazanlı kracher marka,
televizyon samsung smart tv incecik zarf gibi- panasanic
bulaşık makinem arçelikti bozuldu

kızlar siemens beğendim Siemens SN26M282TR Bulaşık makinesi bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz????????????

ÇAMAŞIR-BULAŞIK MAKİNESİ BUZDOLABI ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE VE TV ARÇELİK ESKİ EVİMDE KULLANDIIM FIRINLI OCAK KUMTEL ŞİMDİ KULLANDIĞIM PROFİLO ANKASTRE SET CASPER NİRVANA LAPTOP'IM HEPSİNDEN MEMNUNUM. Nazar

bulaşık makinam simens cok memnunum,buzdolabı arcelik gayet iyi, çamasır makinası arçelik ama ben evlendiğimde cıkmamıştı lg almak izterdim 11 kilo yıkıyor 10 yıl motor garantisi var

Ben 2005 te aldım beyaz eşyalarımı beko fırın çift kapaklı çook memnunum aynısını kardeşim ve annende aldı onlarda hiç sorun yaşamadı,bosh bulaşık makinem sorun yok ve hemen hemen iki güne bir çalışır,vestel buzdoabı fena değil sorun çıkarmadı,gelelim vestel çamaşır makineme aldık çamaşırları güzel yıkamıyo defalarca geldiler ama çare yok bide her gelişlerinde farklı sebeb yazmışlar değiştiremedik ,çamaşırları bekletmeden yıkayacakmışım bana öyle diyolar bi gömlek çıktı yıka...biz farkettiğimizdede o senekilerde problem var dediler çekildiler kaç defa geldiklerini hatırlamıyorum bile bi anlatsam roman olur leke çıkarıcılarla idare ettim ha bide beynini değiştirdiler yeni program yüklediler onuda eşim merkeze istanbula kadar şikayet etti şimdide yıkıyor ama sıkmıyor eşim artık servis çağırmam atacam makineyi diyor çok bile dayandık VESTEL ASLA BİR DAHA ALMAM..Ne kadar iyi bedava vereceğiz deselerde imkanı yok.kardeşim evleneceginde bosh aldık hepsini fırın hariç hepsinden memnun.

bende lg'nin ürünlerinden çok memnunum..evde kullandığımız markaydı zaten şimdi kendime f144kds7 çamaşır makinesi ve yine lg'nin swarovski taşlı buzdolabını aldım...ikisi de hem tasarım, hem kalite hem de fiyat olarak güzel ürünler

çamaşır makinem bosch gercekten cok iyi sorunsuz...buzdolabı ve tv vestel lanet ikisi de berbat ikisi de yandı..

1 yıldır bosch kullanıyorum hepsinden de çok memnunum özellikle çamaşır makinemden, çamaşır suyu kullanmıyorum beyazlarımda en ufak grileşme yok...mesleğim hemşire yani bütün iç çamaşırlarım beyaz makinemden gayet memnunum)

Dünya kadar para döküp aldım beyaz eşyalarımı. Inox olması için o zaman epey bir fark vermiştim. Buzdolabı, Çamaşır Mak, Ocak Arçelik. Berbat bir marka.

Buzdolabı; 3 gün sonra yemeklerim bozuluyor. Teknik servis çare bulamadı. Ben de bıktım uğraşmıyorum artık.

Çamaşır Makinası; 6 kg lık. 4 kg da koysam iyi sıkmıyor, leke bırakıyor.

Ocak; ne ile temizlersem temizleyeyim leke kalıyor. Sert bişi sürsem çiziliyor, fırını iyi pişirmiyor.

TV samsung. Çok memnunuz. Görüntü kalitesi harika.
Bulaşık Makinesi Ariston: çok ucuza almıştım ama süper yıkıyor. Tasarfflu.

Bizim evdeki beyaz eşyalar ve elektirikli küçük ev aletleri, süpürge, ütü, şarjlı el süpürgesine varana kadar hepsi Bocsh . Beyaz eşyalarımızı alalı 10-11 sene oldu hiç biri bir kere bile tamire gitmedi yani hepsinden memnunuz ben de ilerde evlenince evime bütün beyaz eşyaları Bosch'tan almayı planlıyorum. Televizyonlarımız da Sony onlardan da bir sorunumuz olmadı şimdiye kadar.

aynen canım evimdeki her şey bosch çok çok memnunum iyi ki almışımm :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…