- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Atanirm diycegme atilirim mi demisim benYüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin cnm bnmHadi bi gayret daha, azıcık daha sabır.. Ondan snra ohh diyceksin inşallah
Kpssye girdin mi ?Atanirm diycegme atilirim mi demisim ben
Evet onlisanstan mezun olucam zaten bu sene girdim72,aldimKpssye girdin mi ?
Atanirm diycegme atilirim mi demisim ben
güzel fikir. ben yerine taşıyayım ama.Merhaba kızlar..
Aramizda hemşire olanlar vardır mutlaka.. ben diyorum ki burda hastanede yaşadığımız sıkıntıları anlatalm önerilerde bulunalim veya arkadaşlarimiz bize sorular sorsun.
Ha ne dersiniz ??
Girdm canm onlisanstan 72 aldmOlur öyle şeyler tatlım ya.. Kpss'ye mi giriceksin sen şimdiiii
Ahahaha zaten yazmışsın görmedim ben onuu soruyorumEvet onlisanstan mezun olucam zaten bu sene girdim72,aldim
Hayirlisi olsun ya cok bi alim beklemiyorum ama.. Hemsiremiydin?asols post: 38266833 .!.:Bende ortaöğretimden girdim 73 aldım hayirlisi artık
Canm 61 le gecen sene izmir bile alim yapti.. Beklentim yuksek.. Bakalim:) bi mezun olursam .DAhahaha zaten yazmışsın görmedim ben onuu soruyorumPuan ortalamalarınız ne kuzu? 72yle gidici misin
Ooooo harika tatlıııımCanm 61 le gecen sene izmir bile alim yapti.. Beklentim yuksek.. Bakalim:) bi mezun olursam .D
Dolgu igne gerektircek bir tedavi degil zaten ki soyle bisey var her cocuk hasta bize gelirken korkuyla geliyor.. Ayri yontemleri icin su an kesin bir sey soyleyemiycem biz genelde oyunla falan anlatiyoruz acaba ondan mi bahsetti?....
Ama dolgusunu mutlaka yaptirin bu zaten su anda koruyucu dis hekimligi olarak geciyor bu cok yeni bir kavram, ozellikle cocuklari hedef alan bir sey koruyucu dis hekimligi, dis curumeden cocuklari ve ebeveynleri bilinclendirmek dis curumusse ise dokulme yasina kadar kurtarmayi amacliyor :)
Dolgusunu yaptirin yazik bu yasta kanal tedavisiyle tanismasin..
Ve mutlama ama mutlaka dislerini fircalasin:)
Cocuklarda dis curumesi maesef kullandigi antibiyotiklere cok bagli... 3yasinda kuzenim var agznda dis kalmadi.. Gecmis olsun :)Cok tesekkur ederim canim.Aslinda dişlerini fircaliyoruz 1 yasindan sonta basladik basta macunsuzdu sonra sonra dis macunda kullanmaya basladik.hemde isteyerek kendi yemeklerden sonra hadi anne sandalyemi getir dislerim temiz olsun diyor ama niye öyle oldu aanlayamadım. Maalesef dış fırçalamasina rağmen dişler sağlam değil galiba.Neyse tekrar teşekkür ederim umarım söyle istediğin gibi olur meslek hayatin
İnsallah canm insallahhh:))) sen devlettemisinOoooo harika tatlıııımOzmn seni devlet memuru görücez 2015te.. Affern kız sana
İnsallah canm insallahhh:))) sen devlettemisin
Ne güzel ya maşallahEvet cnm şubatta 4senem dolucak devletteyim.. Mezun olur olmaz atandım bende
Darısı senin başına olsun cnm bnm rabbim sanada nasip etsin inşallahNe güzel ya maşallah
Teşekkürlergüzel fikir. ben yerine taşıyayım ama.
Ya işte alım olmuyo bizde çok yüksek puanlarla atiyolarDarısı senin başına olsun cnm bnm rabbim sanada nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?