Beyaz Melekler.. -_-

Ya işte alım olmuyo bizde çok yüksek puanlarla atiyolar
Ortaöğretim hemşireliği öyle maalesef tatlım Ama yüksek puan almamak için bi sebep yokki.. Bu yılda olmazsa bi dahaki kpss için Oturur bi güzel hazırlanır patlatırsın bi 90puan İnsan yeterki istesin ve emek versin.. Rabbim karşılığını veriyo mutlaka

Ben bu puanı hiç çalışmadan aldım. Bide çalışıyordum yani. Ve yoğun bakım hemşiresiyim.
benim sorunum genel kültürle mesela matematikten 15 soru filan yaptım hepsi doğru ama tarih berbat. Çalışsam yaparım heralde

Yoğun bakım hemşireliği zordur kuzu yaa Hayırlısı olsn hakkında tatlım.. Hiç çalışmadan 72aldıysan çalışarak 90yaparsın sen

Bak ben de hic calismadim sinava bir hafta kala iki tane cikmis deneme cozdum takmadim yani.
Turkcem zaten fuldur benim
Matten 6-7 tane isaretledim dogru cikti
Tarihe hic dokunmadm nerdeyse otekilere de sadece emin olduklarimi yaptim ve aldim 72,puani :)

Yoğun bakım hemşireliği zordur kuzu yaa Hayırlısı olsn hakkında tatlım.. Hiç çalışmadan 72aldıysan çalışarak 90yaparsın sen
Hemde nasıl zor.. her gün bi ex veriyoruz yani

merhabaaa bende stajyer hemşireyim bu yıl son senem urfadan katıldım aranıza sırf bu konu için üye oldum

Hemde nasıl zor.. her gün bi ex veriyoruz yani
Hemşirelik zor valla cnm yaa Psikolojik olarak çok yıpratıcı.. Bi süre sonra alışıypsundur muhtemelen ama yinede sinirlerinin sağlam olması lazım.. Ben o vefat edenlerin yakınlarıyla oturur ağlardım heralde İyiki ftr'deyim diyorum.. Bizim felçli hastalarımız ağır oluyo ama onlarla zaten biz diil terapist arkadaşlar ilgileniyolar

Ay ilk başlarda bende ağlıyordum biliyo musun.. bide hastanin ex olduğunu yakinlarina ben söylüyorum çok kötü birşey bu.. yani sen yarım saat bi saat hastayi döndürmek için uğraş ama ex olsun sonra git yakinlarina hastamizi kaybettik de.. aaah ah

Selam :) Uzun süredir kimse bir şey yazmamış ben de hemşireyim atanmayı bekliyorum -korkarak- :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…