- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ortaöğretim hemşireliği öyle maalesef tatlımYa işte alım olmuyo bizde çok yüksek puanlarla atiyolar
Ben bu puanı hiç çalışmadan aldım. Bide çalışıyordum yani. Ve yoğun bakım hemşiresiyim.Ortaöğretim hemşireliği öyle maalesef tatlımAma yüksek puan almamak için bi sebep yokki.. Bu yılda olmazsa bi dahaki kpss için Oturur bi güzel hazırlanır patlatırsın bi 90puan İnsan yeterki istesin ve emek versin.. Rabbim karşılığını veriyo mutlaka
Yoğun bakım hemşireliği zordur kuzu yaaBen bu puanı hiç çalışmadan aldım. Bide çalışıyordum yani. Ve yoğun bakım hemşiresiyim.
benim sorunum genel kültürle mesela matematikten 15 soru filan yaptım hepsi doğru ama tarih berbat. Çalışsam yaparım heralde
Hemde nasıl zor.. her gün bi ex veriyoruz yaniYoğun bakım hemşireliği zordur kuzu yaaHayırlısı olsn hakkında tatlım.. Hiç çalışmadan 72aldıysan çalışarak 90yaparsın sen
Hemşirelik zor valla cnm yaaHemde nasıl zor.. her gün bi ex veriyoruz yani
Ay ilk başlarda bende ağlıyordum biliyo musun.. bide hastanin ex olduğunu yakinlarina ben söylüyorum çok kötü birşey bu.. yani sen yarım saat bi saat hastayi döndürmek için uğraş ama ex olsun sonra git yakinlarina hastamizi kaybettik de.. aaah ahHemşirelik zor valla cnm yaaPsikolojik olarak çok yıpratıcı.. Bi süre sonra alışıypsundur muhtemelen ama yinede sinirlerinin sağlam olması lazım.. Ben o vefat edenlerin yakınlarıyla oturur ağlardım heralde İyiki ftr'deyim diyorum.. Bizim felçli hastalarımız ağır oluyo ama onlarla zaten biz diil terapist arkadaşlar ilgileniyolar
Vaarkimse yok muuuu
Vaarkimse yok muuuu
Olsun olsun Öğren de çalışırken zorlanmane yapalım yaa stajjjjj el ayak altında calışıyozz
Bizde bekliyoruz.bakalm ama..Selam :) Uzun süredir kimse bir şey yazmamış ben de hemşireyim atanmayı bekliyorum -korkarak- :)
20,Lise Hemşire.Bizde bekliyoruz.bakalm ama..
ne mezunusun yaş kaç
Bilmiyorum tatlm olabilir20,Lise Hemşire.Sen?
Sanki senle daha önce bi konuda konuşmuş muyduk bana mı öyle geldi?
82.9Bilmiyorum tatlm olabilir
21. Lisepuan kaç
Ooo senin puan bayaa var. Benim 73.82.9Sen naptın? çalışıyor musun bir yerlerde?
Ev hanımlığına doğru emin adımlarla ilerliyorum benOoo senin puan bayaa var. Benim 73.
Evet Uşakta çalışıyorum yoğun bakım hemşiresiyim. Sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?