Beyaz Melekler.. -_-

:) Çok sıkıldım evde ya ben de çalışsam
Bencede çalış. Hem sigortan başlar hem para kazanirsin hem pratik yaparsn. Ama puanın yüksek atanabilirsin.martta

Bencede çalış. Hem sigortan başlar hem para kazanirsin hem pratik yaparsn. Ama puanın yüksek atanabilirsin.martta
Almıyor özeller beni ya kafayı yicem sıralamam 453. nisandaki atamada bekliyorum bir şeyler
Sen nasıl memnun musun yerinden

Almıyor özeller beni ya kafayı yicem sıralamam 453. nisandaki atamada bekliyorum bir şeyler
Sen nasıl memnun musun yerinden
Valla hastalarin durumuna göre değişiyo hastalar kötü oluyo çoğu zaman vede yoğun bakım olduğu için herseysini biz yapıyoruz yemek yediriyoruz banyo yaptırıyoruz ağzını yüzünü siliyoruz altını temizliyoruz yara olusmasin diye sürekli sağ sol ceviriyoruz.. vs vs..
mesela suan nöbetteyim 5 hastam var ama 4 tanesi entubeli. İşim zor biter yani.
bide onlar yetmiyo gibi bi sürü evrak işi çıkartıyorlar başımıza. 9 hasta var 2 kişi nöbete kalıyo. Zor yani

Of anlatınca bile zorluğu hissediliyor. Stajda bi kere gördüm yoğun bakımı çok kısa sürmüştü.Başka da tecrübem olmadı orada.Çalışırsam hiç istemiyorum orayı
Allah kolaylık versin inşallah ya çok zor işin

Ben Allah nasip eder de atanirsam genw yoğun bakım isterim. Serviste çalışamam ben uğraşamam bilinçli hastalarla ve onların yakınlarıyla çok iyileri de vaaar çok mizmizlari da

Ben Allah nasip eder de atanirsam genw yoğun bakım isterim. Serviste çalışamam ben uğraşamam bilinçli hastalarla ve onların yakınlarıyla çok iyileri de vaaar çok mizmizlari da
Evveeet sayın seyirciler bir yoğun bakım hemşiresinden alışılmış sözler Genel olarak yogun bakıma alışan servis istemiyor hiç ya

Ben Allah nasip eder de atanirsam genw yoğun bakım isterim. Serviste çalışamam ben uğraşamam bilinçli hastalarla ve onların yakinlaroy
Evveeet sayın seyirciler bir yoğun bakım hemşiresinden alışılmış sözler Genel olarak yogun bakıma alışan servis istemiyor hiç ya
Kapali ortama alıştık biz yani ondan bunlar :-D:-D

Ben Allah nasip eder de atanirsam genw yoğun bakım isterim. Serviste çalışamam ben uğraşamam bilinçli hastalarla ve onların yakinlaroy

Kapali ortama alıştık biz yani ondan bunlar :-D:-D

Kapalı ortamı istemek de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…