Kaç mezunusun canmEv hanımlığına doğru emin adımlarla ilerliyorum ben
2013 sen?Kaç mezunusun canm
20122013 sen?
:) Çok sıkıldım evde ya ben de çalışsam
Bencede çalış. Hem sigortan başlar hem para kazanirsin hem pratik yaparsn. Ama puanın yüksek atanabilirsin.martta:) Çok sıkıldım evde ya ben de çalışsam
Almıyor özeller beni ya kafayı yicemBencede çalış. Hem sigortan başlar hem para kazanirsin hem pratik yaparsn. Ama puanın yüksek atanabilirsin.martta
Valla hastalarin durumuna göre değişiyoAlmıyor özeller beni ya kafayı yicemsıralamam 453. nisandaki atamada bekliyorum bir şeyler
Sen nasıl memnun musun yerinden
Valla hastalarin durumuna göre değişiyohastalar kötü oluyo çoğu zaman vede yoğun bakım olduğu için herseysini biz yapıyoruz yemek yediriyoruz banyo yaptırıyoruz ağzını yüzünü siliyoruz altını temizliyoruz yara olusmasin diye sürekli sağ sol ceviriyoruz.. vs vs..
mesela suan nöbetteyim 5 hastam var ama 4 tanesi entubeli. İşim zor biter yani.
bide onlar yetmiyo gibi bi sürü evrak işi çıkartıyorlar başımıza. 9 hasta var 2 kişi nöbete kalıyo. Zor yani
Ben Allah nasip eder de atanirsam genw yoğun bakım isterim. Serviste çalışamam ben uğraşamam bilinçli hastalarla ve onların yakınlarıylaOf anlatınca bile zorluğu hissediliyor.Stajda bi kere gördüm yoğun bakımı çok kısa sürmüştü.Başka da tecrübem olmadı orada.Çalışırsam hiç istemiyorum orayı
Allah kolaylık versin inşallah ya çok zor işin
Evveeet sayın seyirciler bir yoğun bakım hemşiresinden alışılmış sözlerBen Allah nasip eder de atanirsam genw yoğun bakım isterim. Serviste çalışamam ben uğraşamam bilinçli hastalarla ve onların yakınlarıylaçok iyileri de vaaar çok mizmizlari da
Ben Allah nasip eder de atanirsam genw yoğun bakım isterim. Serviste çalışamam ben uğraşamam bilinçli hastalarla ve onların yakinlaroyOf anlatınca bile zorluğu hissediliyor.Stajda bi kere gördüm yoğun bakımı çok kısa sürmüştü.Başka da tecrübem olmadı orada.Çalışırsam hiç istemiyorum orayı
Allah kolaylık versin inşallah ya çok zor işin
Kapali ortama alıştık biz yani ondan bunlarEvveeet sayın seyirciler bir yoğun bakım hemşiresinden alışılmış sözlerGenel olarak yogun bakıma alışan servis istemiyor hiç ya
Ben Allah nasip eder de atanirsam genw yoğun bakım isterim. Serviste çalışamam ben uğraşamam bilinçli hastalarla ve onların yakinlaroy
Kapali ortama alıştık biz yani ondan bunlar:-D:-D
Bazen sıksada güzel yani şiddetle tavsiye edilirKapalı ortamı istemek de güzel
Ben almayım ben ortopedi servisi mode on çalışayımBazen sıksada güzel yani şiddetle tavsiye edilir
Bak o serviste güzel. Lise sonda yaz stajimi orda yapmıştimBen almayım ben ortopedi servisi mode on çalışayım
Benim de son sınıfımın hepsi orada geçti ondanBak o serviste güzel. Lise sonda yaz stajimi orda yapmıştim
İyilik senden nabeeer :)Nabersinizz :)
İyilik senden nabeeer :)
İyiyim bende yaa nolsun:)İyilik senden nabeeer :)
Ne mezunusun çalışıyor musunİyiyim bende yaa nolsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?