Beyaz Melekler.. -_-

Kızlar nasılsınız ? Hayat nasil gidiyor

Sadece ilk sayfayı okuyup damladım buraya konu hortlamış ama sanırım tatlibikiz sayesinde buldum onda gördüm Canım benim her yerdesin maşallah Sağlıkçılar olarak çok suskunmuşuz :)

Sadece ilk sayfayı okuyup damladım buraya konu hortlamış ama sanırım tatlibikiz sayesinde buldum onda gördüm Canım benim her yerdesin maşallah Sağlıkçılar olarak çok suskunmuşuz :)
Bence suskunluk değil de saglikcilar olarak yoğun çalıştığımız için buraya girmeye fırsatımız olmuyor ☺

ben stajyerlikten kurtuldum bir haftadır fakültede işe başladım kızlkar hemşire olmak çok sorumluluk istyor stajyerligi özledim valla :)

çok güzelmiş çalışma şeklin inan aynı senin gibiyim mat sıfır ve bende antremnlarla matemtgi düşünyorum almayı digerlrni çalışsam olucak gibi ..

ben stajyerlikten kurtuldum bir haftadır fakültede işe başladım kızlkar hemşire olmak çok sorumluluk istyor stajyerligi özledim valla :)
Stajyerlik ile çalışmak çok farklı şeyler yaaa sonuçta hastanın canı bize emanet bu çok büyük bir sorumluluk

Bayadır susmuşunuz hepinizz çok mu çalılıyosunuz nee :)))

Ben de bugünlük boşum ders çalışmam gerek beceremiyorum
Bende izinden döndükten sonra dershaneye gidecegim biran önce başlamam ve atanmam lazimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…