Benim cevabım karışıkKızlar nasılsınız ? Hayat nasil gidiyor
Ben her yerdeyim kııızSadece ilk sayfayı okuyup damladım buraya konu hortlamış ama sanırımtatlibikiz sayesinde buldum onda gördüm Canım benim her yerdesin maşallah Sağlıkçılar olarak çok suskunmuşuz :)
Çoook yoğun.. Eleman eksikliğimiz var yoğun bakimda 3 kişi kaldık saka gibiBenim cevabım karışıksenin nasıl?
Bence suskunluk değil de saglikcilar olarak yoğun çalıştığımız için buraya girmeye fırsatımız olmuyor ☺Sadece ilk sayfayı okuyup damladım buraya konu hortlamış ama sanırımtatlibikiz sayesinde buldum onda gördüm Canım benim her yerdesin maşallah Sağlıkçılar olarak çok suskunmuşuz :)
çok güzelmiş çalışma şeklin inan aynı senin gibiyim mat sıfır ve bende antremnlarla matemtgi düşünyorum almayı digerlrni çalışsam olucak gibi ..Çoook teşekkür ederim o ekranda il görmenin mutluluğunu Allah sana da nasip etsin inşallah
Sana bir senemin nasıl geçtiğini anlatayım :)
İlk olarak şu üniteyi bugün bitirir akşama şu dersin ünitesini çalışır soru çözerim tarzında bi programın olsun. Sabah ne olursa olsun erken kalk. (en çok zorlandığım kısım) Dışarıda çok sosyalsan kendini kısıtla.
İhtiyaç Akademi'ye gittim ben sıfırdan aldım her şeyi unutmuştum.Matematik hiç yok ben de ilk ona başlayım dedim. Antrenmanlarla Matematik serisiyle falan.Laf aramızda ilk zamanlar x'i neden o tarafa atıyoruz diye az kafayı yemedim Geometri dersine girmeye bile ihtiyaç duymadım anlamadığımdan
Baktım sayısal bir senede olacak iş değil. Genel kültüre geçtim hemen. Tarih ve anayasaya çok çalıştım.Her yere not aldım astım.Son zamanlar güncel konulara ağırlık verdim. Coğrafyam orta derecedeydi. Harita üzerinden çalış coğrafyaya.Boş harita indir her şeyi ona yaz. Türkçem iyiydi.
Sana tavsiyem sürekli konu çalışınca hiçbir yere varamıyorsun. Mutlaka bir konu öğrenmiş olsan bile test çözmeye bak. Bırak yanlış çıksın yanlışın çıka çıka kafana yer ediyor.Ben son aylar haftada bir kez soru bankası bitiriyordum matematik kısmı hariç. Kaynak konusunda her kaynaktan bir soru kitabımın olmasına dikkat ediyordum. Artık lisans falan çözmeye başlamıştım.Bu süre içinde en verim aldıklarım> Tarihin Pusulası, Anayasada Yediiklim Ders Notları,Coğrafyada Uzmankariyer oldu.
İnstagram kullanıyorsan kpss'ye çalışan kullanıcıları takibe al soru alış-verişi çok yapardık biz. Etiket halinde aratıp bulabilirsin. Youtube'den son güne kadar ders videosu izledim ne yalan söyleyim
Sınavda 5 matematik işaretledim 5 net çıkardım. Anayasadan 1 yanlış tarihten 3-4 yanlışım vardı.Coğrafyada 5-6 türkçede 3 yanlış falan yaptım.
Kısaca iş aslında genel kültürde bitiyor. Benim çok matematik zekası arkadaşım vardı. Denemelerde matematikten çok net yaparlardı tarihi yapamazlardı ben üzülürdüm. Şimdi hiçbirinin atanma umudu yok
He bir de özel hastanede falan çalışmadım. Atanmak hedefindeyse özeli unut. Çok zor çünkü özelde çalışan arkadaşlarım düşük puan aldılar.
Kızlar nasılsınız ? Hayat nasil gidiyor
Stajyerlik ile çalışmak çok farklı şeyler yaaa sonuçta hastanın canı bize emanet bu çok büyük bir sorumlulukben stajyerlikten kurtuldum bir haftadır fakültede işe başladım kızlkar hemşire olmak çok sorumluluk istyor stajyerligi özledim valla :)
Ahahaha ben de işsizlikten ölüyorum valla iki senedirBence suskunluk değil de saglikcilar olarak yoğun çalıştığımız için buraya girmeye fırsatımız olmuyor ☺
SelaaamSelamlarr
Ben yıllık izindeyimSelaaam
Bende izinden döndükten sonra dershaneye gidecegim biran önce başlamam ve atanmam lazimmmmmmmBen de bugünlük boşum ders çalışmam gerek beceremiyorum
İnşallah sana da nasip olur bu güzel duygu yaBende izinden döndükten sonra dershaneye gidecegim biran önce başlamam ve atanmam lazimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?