Beyaz Melekler.. -_-

Iyiyim yaa duştan çıktım makineden çamaşır cikartim bulasik yikadm ve yaticam yarn 24 um. ANNENIZ YANINIZDAYSA KIYMETINI BİLİN YABAN ELLERDE YALNIZ BAŞINA ZOR OLUYO :'(

Iyiyim yaa duştan çıktım makineden çamaşır cikartim bulasik yikadm ve yaticam yarn 24 um. ANNENIZ YANINIZDAYSA KIYMETINI BİLİN YABAN ELLERDE YALNIZ BAŞINA ZOR OLUYO :'(
Annem yanmda ve cok sansliyim biliyorum :))
Allah sana da kolaylik versin canm

İyiyim tatlim en son biraktigin gibii:))
Ssn nasilsin bakalm
Ya ben çok yoğunum. :-( bi hastam var sürekli arrest oluyor bi hasta nöbet geçiriyor bi hasta servise iniyor yerine başka bi hasta geliyor bi hasta ben yürücem diye tutturuyo. Inanin 5 dk da yemek yedim mideme oturdu yeminle. Sonra niye hemşireler yoğun bakımda kebap yedi al işte bu yüzden yedi. Sen bırak 10 hastayi 2 hemsireye hepsi kötü hastalar bide kapidan dışarı çıkamasın yemek yiyemesin hava alamasin.
Çok dertlendm haaa kusura bakma

Baya dertlenmissin kuzum hahaa
İşinin zorluklari iste napcaksin

Ben ozelde olsam da sizin gibi yogun calismiycam işim geregi
Dusunuyorum bazen hemsire att ya da anestwzi olsaydim kaldirabilir miydim diye..
Olsun sen gene de atan devlet gibisi yok yanu yoktur heralde öyle düşünüyorum

Kıızlaaar uzun zamandır giremedim siteye var mı aranızda Haziran alımında atanan?
Ben atandım çok şükür

Teşekkür ederimm Lise mezunu / 82.9 Kahramanmaraş
çok güzell maşallah sana hayırlı olsun tebrik ederim senin gerçegin benim hayalim bakk senden tüyolar alayım hemen seneye bende girecem ortaögretimden nasıl çalıştn ne kadar çalıştın dershaneye gittin mii :)

Çoook teşekkür ederim o ekranda il görmenin mutluluğunu Allah sana da nasip etsin inşallah

Sana bir senemin nasıl geçtiğini anlatayım :)
İlk olarak şu üniteyi bugün bitirir akşama şu dersin ünitesini çalışır soru çözerim tarzında bi programın olsun. Sabah ne olursa olsun erken kalk. (en çok zorlandığım kısım) Dışarıda çok sosyalsan kendini kısıtla.
İhtiyaç Akademi'ye gittim ben sıfırdan aldım her şeyi unutmuştum .Matematik hiç yok ben de ilk ona başlayım dedim. Antrenmanlarla Matematik serisiyle falan.Laf aramızda ilk zamanlar x'i neden o tarafa atıyoruz diye az kafayı yemedim Geometri dersine girmeye bile ihtiyaç duymadım anlamadığımdan
Baktım sayısal bir senede olacak iş değil. Genel kültüre geçtim hemen. Tarih ve anayasaya çok çalıştım.Her yere not aldım astım.Son zamanlar güncel konulara ağırlık verdim. Coğrafyam orta derecedeydi. Harita üzerinden çalış coğrafyaya.Boş harita indir her şeyi ona yaz. Türkçem iyiydi.

Sana tavsiyem sürekli konu çalışınca hiçbir yere varamıyorsun. Mutlaka bir konu öğrenmiş olsan bile test çözmeye bak. Bırak yanlış çıksın yanlışın çıka çıka kafana yer ediyor.Ben son aylar haftada bir kez soru bankası bitiriyordum matematik kısmı hariç. Kaynak konusunda her kaynaktan bir soru kitabımın olmasına dikkat ediyordum. Artık lisans falan çözmeye başlamıştım.Bu süre içinde en verim aldıklarım> Tarihin Pusulası, Anayasada Yediiklim Ders Notları,Coğrafyada Uzmankariyer oldu.

İnstagram kullanıyorsan kpss'ye çalışan kullanıcıları takibe al soru alış-verişi çok yapardık biz. Etiket halinde aratıp bulabilirsin. Youtube'den son güne kadar ders videosu izledim ne yalan söyleyim

Sınavda 5 matematik işaretledim 5 net çıkardım. Anayasadan 1 yanlış tarihten 3-4 yanlışım vardı.Coğrafyada 5-6 türkçede 3 yanlış falan yaptım.

Kısaca iş aslında genel kültürde bitiyor. Benim çok matematik zekası arkadaşım vardı. Denemelerde matematikten çok net yaparlardı tarihi yapamazlardı ben üzülürdüm. Şimdi hiçbirinin atanma umudu yok

He bir de özel hastanede falan çalışmadım. Atanmak hedefindeyse özeli unut. Çok zor çünkü özelde çalışan arkadaşlarım düşük puan aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…