- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Ads okuyorum canm hala okumaktayim:)Ne mezunusun çalışıyor musun
Iyiyim yaa duştan çıktım makineden çamaşır cikartim bulasik yikadm ve yaticam yarn 24 um. ANNENIZ YANINIZDAYSA KIYMETINI BİLİN YABAN ELLERDE YALNIZ BAŞINA ZOR OLUYO :'(Nabersinizz :)
Ama stajla çalışmak aynı olmuyor ona göreeeeeBenim de son sınıfımın hepsi orada geçti ondan
Annem yanmda ve cok sansliyim biliyorum :))Iyiyim yaa duştan çıktım makineden çamaşır cikartim bulasik yikadm ve yaticam yarn 24 um. ANNENIZ YANINIZDAYSA KIYMETINI BİLİN YABAN ELLERDE YALNIZ BAŞINA ZOR OLUYO :'(
Amin bebeğim. Sen napiyorsun bakalmAnnem yanmda ve cok sansliyim biliyorum :))
Allah sana da kolaylik versin canm
Ben ads okuyorum dis hekimi yardimciligi :)Amin bebeğim. Sen napiyorsun bakalm
Burda daha önce konuşmustuk onuBen ads okuyorum dis hekimi yardimciligi :)
Staja gidip geliyorum simdilik
İyiyim tatlim en son biraktigin gibii:))Burda daha önce konuşmustuk onuiyi misin peki
Ya ben çok yoğunum. :-( bi hastam var sürekli arrest oluyor bi hasta nöbet geçiriyor bi hasta servise iniyor yerine başka bi hasta geliyor bi hasta ben yürücem diye tutturuyo. Inanin 5 dk da yemek yedim mideme oturdu yeminle. Sonra niye hemşireler yoğun bakımda kebap yedi al işte bu yüzden yedi. Sen bırak 10 hastayi 2 hemsireye hepsi kötü hastalar bide kapidan dışarı çıkamasın yemek yiyemesin hava alamasin.İyiyim tatlim en son biraktigin gibii:))
Ssn nasilsin bakalm
Baya dertlenmissin kuzum hahaaYa ben çok yoğunum. :-( bi hastam var sürekli arrest oluyor bi hasta nöbet geçiriyor bi hasta servise iniyor yerine başka bi hasta geliyor bi hasta ben yürücem diye tutturuyo. Inanin 5 dk da yemek yedim mideme oturdu yeminle. Sonra niye hemşireler yoğun bakımda kebap yedi al işte bu yüzden yedi. Sen bırak 10 hastayi 2 hemsireye hepsi kötü hastalar bide kapidan dışarı çıkamasın yemek yiyemesin hava alamasin.
Çok dertlendm haaa kusura bakma
Ya özel çok zorBaya dertlenmissin kuzum hahaa
İşinin zorluklari iste napcaksin
Ben ozelde olsam da sizin gibi yogun calismiycam işim geregiYa özel çok zor
Siz çalışin kuzucuklarim atanin
Olsun sen gene de atan devlet gibisi yok yanu yoktur heralde öyle düşünüyorumBen ozelde olsam da sizin gibi yogun calismiycam işim geregi
Dusunuyorum bazen hemsire att ya da anestwzi olsaydim kaldirabilir miydim diye..
Ayy çok güzeel ne mutlu sanaaKıızlaaar uzun zamandır giremedim siteye var mı aranızda Haziran alımında atanan?
Ben atandım çok şükür
Teşekkür ederimmAyy çok güzeel ne mutlu sanaalisans mı lise mezunmsn kaç puanla nereye atandınn :) aklımda deli sorularr
çok güzell maşallah sana hayırlı olsun tebrik ederim senin gerçegin benim hayalim bakkTeşekkür ederimmLise mezunu / 82.9 Kahramanmaraş
Çoook teşekkür ederim o ekranda il görmenin mutluluğunu Allah sana da nasip etsin inşallahçok güzell maşallah sana hayırlı olsun tebrik ederim senin gerçegin benim hayalim bakksenden tüyolar alayım hemen seneye bende girecem ortaögretimden nasıl çalıştn ne kadar çalıştın dershaneye gittin mii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?