Beyaz Show Kanal D

Munzevii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
196
0
0
İstanbul
Arkadaşlar... Beyaz show da SONER OLGUN var.... Çok büyük hayranıyım ben bu adamın... Başlık var mı diye aradım ama heyecandan mıdır bilmiyorum bulamadım... Eğer varsa silebilir yöneticiler konuyu...

Keyifli seyirler....

off evet çok komik ya 2 dk da yaprak dökümü :60::60::60::60:

bu hafta baya uğraşılmış ama güzel olmuş ya:9::9:

Buna koptum yaaa... :60::60::60::60:

Orijinaline bakın önce.

[video=youtube;iVvHqqwgPCw]http://www.youtube.com/watch?v=iVvHqqwgPCw&feature=related[/video]

Bu da Beyaz'ın yaptığı taklidi. :60::60:

[video=youtube;xXi7dxmI-GA]http://www.youtube.com/watch?v=xXi7dxmI-GA[/video]

sıktı artık,müzik programına döndü,eskiden çok severek izlerdim,şimdi çok nadir bakıyorum ve hemen sıkılıp kapatıyorum,programda sadece müzik söyleniyor oldu,doğrudürüst muhabbet,espri hiçbirşey yok,şimdi programın yarısı şarkı yarısı reklam....

bana eskisi kadar izlemek zevk vermiyor.bilemiyorum bu durum sadece banamı öyle geliyor yoksa benim gibi düşüneniz de varmı arkadaşlar.önceleri cuma gecelerini iple çekerdim ve mutlaka izlerdim ama artık hep tekrar ediyor kendini.espiriler format falan sıkıcı artık....

türkiye onları bu hale getirdi...açın bakın yabancı kanallardaki bu tarz programlara...güldürüyorlar..adamların bişeyden korktukları yok çünkü.onu deme buna sataşma dava açarlar kapatırlar diye tereddütleri yok.bu yüzden kugulanmış bi stand up zevk vermiyor artık:20::20::20:

türkiye onları bu hale getirdi...açın bakın yabancı kanallardaki bu tarz programlara...güldürüyorlar..adamların bişeyden korktukları yok çünkü.onu deme buna sataşma dava açarlar kapatırlar diye tereddütleri yok.bu yüzden kugulanmış bi stand up zevk vermiyor artık:20::20::20:

haklı olabilirsin bu durumu hiç düşünmemiştim.insan sınırlanınca ortaya çok güzel işler çıkmıyor sanırım.çok eski programlarında nekadar gülerdim ağlardım gülmekten.belki beyazda yaşlandı eskitti programınıda kendisinide.özlemek lazım sanırım şöyle bir kaç yıl.yoksa zorlama programla nereye kadar gider bilemem.beyazda farkındadır eminim bu düşüşün.

Back
X