Beyaz Show Kanal D

Ayy kopuyorum yaa Zeynep Çamcı çok tatlıı=))

Beyaz'a face hesabı için hiç canın çekmiyor mu dedi ya yarıldım gülmekten :)
Çok seviyorum ben bu kızı

Serkan keskin biraz sıkıldı gibi .Bu adamla bir daha zoraki hop muhabbeti yapaya çalışanın ağzını burnunu kıracam lappss diye :41:Adam hoşlanmıyor işte illa bu muhabbete girip adamı sıkıyorlar :41:

Hande yener illallah ettim valla , Serkanla , Zeynep olmasa katlanır cinsten değildi :27:

zeynep camciyi bende cok sevdim,cok seker kiz cokta güzel MASSALLAH :23:

normalde izlemem ama sırf Zeynep için izledim

twitter hesabını tarif etti gerçek yazıyomuş yanında

millet bunun hesabını sahte ve 5 yaşındaki bir çocuk açmış sanıyormuş ahaha
:52:

Beyaz Maldivler'de reklam çekiminde,eşimin arkadaşı asistanıdır.Sabahlara kadar çalışıyorlar,adamcağız sabaha karşı geliyor evine.

arkadaşlar beyazın bu reyting ziline bastığında ortalığa fırlayan dansözüne ne diyceksiniz :19::19::19:

komik geldi bana:44:

ayy banada cok sacma geldii ya ne o oylee ...dansozun suratina dikkat et bir dahakine koparsin:52::52:

aman ben pek izlemem beyazıda işte yokluktan ahhhhhhh ah nerde okan bayülgen bi kayboldu pir kayboldu
komedyen dediğin yaptığı espriye gülmez güldürür beyazınkiler çıktığı günden beri aynı

Bu kadir dogulu ne kadar efendi bi adam yaa. Genc yasina ragmen cok oturakli ve saygili cok belli.

evet fazla şarkı olunca sevmiyorum ben dün çok şarkı söylendi gerek yoktu Kaan hiç konuşamadı zaten..

Back
X