Beyaz Spor Ayakkabı

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
35
Kızlar ben daha önceden kinetix beyaz spor ayakkabı aldım ama nasıl kombin yapacağımı bilemedim ve çoğu kıyafette de kombin yapamadım. Altına beyaz spor ayakkabısını kombinleyebileceğim gömlek ve pantolona ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

Spor ayakkabı sadece kot pantalon ve kot etekle kombin olur benim tarzımda.:ıslık:

beyaz spor genelde basit şeylerle de kombinleyebilirsin. mesela bilek boyunda dar siyah pant üstüne basic beyaz tişört üstüne deri ceket yada deri yelek altına beyaz sporların , ya da kot pantolon üstüne dar bi gömlek yada tişört altına beyaz ayakkabıların. kotun yırtık olursa bence daha iyi duru yada bf paça ;)

Kızlar ben daha önceden kinetix beyaz spor ayakkabı aldım ama nasıl kombin yapacağımı bilemedim ve çoğu kıyafette de kombin yapamadım. Altına beyaz spor ayakkabısını kombinleyebileceğim gömlek ve pantolona ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Kot pantalon,beyaz bir basic ve spor bir ceketle yada sweat ile olur. Gömlekle pek hoş olmaz sanki bembeyaz spor ayakkabı.

slim fit, mom fit, boy friend yani her türlü kot pantolonla yakışacağını düşünüyorum. Üzerine ise salaş bir tişört olabilir veya basic tarzı bir tişört. Bende bembeyaz bir spor ayakkabı aldım daha yeni, böyle kombin yapmayı düşünüyorum.

Kot pantolonla guzel olmaz mi beyaz ayakkabi.. Bence olur

Kot rengi keten boyfriend pantolon, üstüne beyaz dar bir tshirt ve deri siyah ceket. Ama ceketi omzuna atarsin. Tshirtu de pantolonun icine koyarsin, taba rengi de bir kemer takarsan Super olur..

Ben açık renk kotumla giyiyorum, bilek kısmı biraz açık kalıyor. Bazen de dar spor pantolonlarla giyiyorum. Üstüne açık renk tişörtle kombin yapıyorum, gömlekle giymedim hiç

Böyle kafadan olmaz resimleri at ona göre bakalım.
Bende bi ara böyle bi konu açıp kıyafetlerimi ekliycem bazen bende zorlanıyorum kombin yapmakta

Beyaz veya gri kot giyersin, ustune de buz mavisi, açık pembe, gri tişört giyersin. Özellikle gri-beyaz kombinini öneririm.

Ayakkabının modeli de önemli bence. Bazısı kot ile giyilebilirken, bazısı eşofman ile daha güzel olur. Bazısı da her ikisine uyum sağlar.

Bilekte açık renk skinny jean ve salaş bir tişört uygundur bence. İlla gömlek diyorsanız salaş ve spor bir beyaz keten gömlek iş görecektir. Arkasını içine sokar önünü serbest bırakır bir de uygun kemer takarsanız güzel olur.

Beyaz spor ile ne giysen bence olur.
Skinny, boy friend, bol salaş pantalon, kısa etek, şort,
Gömlek, basic..
Şunun altına olmaz diyebileceğim bir parça yok.
Sadece modeli belirleyici olur tarz anlamında.

Açık renk kısa kot pantolon,bilekler görünsün ama çorap görünmesin.Patik çoraplardan kullanabilirsin.
Kot pantolon yırtık boyfriend veya skinny olabilir ama hep kısa, bilekten yukarı olsun.

Gömlek düz beyaz veya mavi üzerine beyaz çizgili güzel olur.Pudra veya sarı hırkayla süper görünür.

Kot etekle olabilir.O zaman sweatshirt veya basic t-shirt le kullanabilirsin.Bu sezon pileli etekle sneakers giyiliyor,hatta dar uzun elbiseyle,desenli etekle bile oluyor.

Siyah beyaz çizgili uzun kollu penyeler moda.Siyah pantolon,çizgili penye,mavi Jean mont şık olur.
Beyaz Jean veya pastel pembe,turkuaz jeanle ince kot gömlek ikilisi olabilir.

üzerine ne almalıyım ? buz mavisi gömlek düşünüyorum sizce nasıl olur ?
Buz mavisi olur, uzerine lacivert bi ceket ya da gomlege gore daha koyu mavi hos bi ince spor hirka olabilir..
Kotun uzerine salaş bi bluz de olabilir beyaz veya baska acik bi renk..

Ama ayakkabinin modeli de onemli tabii.. Biz beyaz renk bilgisiyle fikir veriyoruz..

Ayakkabının modeli de önemli bence. Bazısı kot ile giyilebilirken, bazısı eşofman ile daha güzel olur. Bazısı da her ikisine uyum sağlar.

Bilekte açık renk skinny jean ve salaş bir tişört uygundur bence. İlla gömlek diyorsanız salaş ve spor bir beyaz keten gömlek iş görecektir. Arkasını içine sokar önünü serbest bırakır bir de uygun kemer takarsanız güzel olur.
Ama ayakkabinin modeli de onemli tabii.. Biz beyaz renk bilgisiyle fikir veriyoruz..
https://www.google.com.tr/search?q=...MAhUrLcAKHVSKCR0QsAQIOQ#imgrc=dczabdaeoPnYxM: model olarak buna benziyor bağcıkları falan beyaz benim ayakkabının

Back
X