Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kot pantalon,beyaz bir basic ve spor bir ceketle yada sweat ile olur. Gömlekle pek hoş olmaz sanki bembeyaz spor ayakkabı.Kızlar ben daha önceden kinetix beyaz spor ayakkabı aldım ama nasıl kombin yapacağımı bilemedim ve çoğu kıyafette de kombin yapamadım. Altına beyaz spor ayakkabısını kombinleyebileceğim gömlek ve pantolona ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
benim simit bölgem biraz sorunlu o yüzden genelde spor gömleği tercih ediyordum.Kot pantalon,beyaz bir basic ve spor bir ceketle yada sweat ile olur. Gömlekle pek hoş olmaz sanki bembeyaz spor ayakkabı.
Kot pantolonla guzel olmaz mi beyaz ayakkabi.. Bence olurKızlar ben daha önceden kinetix beyaz spor ayakkabı aldım ama nasıl kombin yapacağımı bilemedim ve çoğu kıyafette de kombin yapamadım. Altına beyaz spor ayakkabısını kombinleyebileceğim gömlek ve pantolona ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
lacivert tonlarında sade kot pantolon ve buz mavisi gömlek nasıl olur peki ?Spor ayakkabı sadece kot pantalon ve kot etekle kombin olur benim tarzımda.![]()
üzerine ne almalıyım ? buz mavisi gömlek düşünüyorum sizce nasıl olur ?Kot pantolonla guzel olmaz mi beyaz ayakkabi.. Bence olur
lacivert tonlarında sade kot pantolon ve buz mavisi gömlek nasıl olur peki ?
Buz mavisi olur, uzerine lacivert bi ceket ya da gomlege gore daha koyu mavi hos bi ince spor hirka olabilir..üzerine ne almalıyım ? buz mavisi gömlek düşünüyorum sizce nasıl olur ?
Ayakkabının modeli de önemli bence. Bazısı kot ile giyilebilirken, bazısı eşofman ile daha güzel olur. Bazısı da her ikisine uyum sağlar.
Bilekte açık renk skinny jean ve salaş bir tişört uygundur bence. İlla gömlek diyorsanız salaş ve spor bir beyaz keten gömlek iş görecektir. Arkasını içine sokar önünü serbest bırakır bir de uygun kemer takarsanız güzel olur.
https://www.google.com.tr/search?q=...MAhUrLcAKHVSKCR0QsAQIOQ#imgrc=dczabdaeoPnYxM: model olarak buna benziyor bağcıkları falan beyaz benim ayakkabınınAma ayakkabinin modeli de onemli tabii.. Biz beyaz renk bilgisiyle fikir veriyoruz..