bende oyleyım guneslenmek bızım ıcın en korkuncu ınsanlar bronzlasır bız tam tersı ıstakoz gıbı oluyoruz ben daha zıyade morarıyorum bronzlasmak mumkun olmuyor beyazlıktanHerkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
arkadaş lafına bakıpta kendini beğenmeyenelere kzıyorum...soluk görünmeniz kansızlıktan olabilir...oda makyajla kapatılıabilir...tam tersine açık giyinki, yazın rengin koyulaşsın...ayrıca beyaz ten güzelliktir...eskiden beyaz tenli kadınlar övülürken, son yıllarda moda oldu diye bronz ten sevilir oldu...yeğenim var bronz tenli, hep beyaz tenli kadınlara özenir...Herkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
Eskiden hiç böyle takıntılarım yoktu da işte tam ergenlik zamanında iğrenirmiş gibi beni görünce konuşmaları yüzünden takıntı haline gelmeye başladı. Esmer olmak nasıl normalse beyaz ten de öyle normal diye düşünürdüm ama işte sürekli aynı tepkilerle karşılaşınca rahatsız olmaya başladım.Seni kıskanıyolar
Ben aşırı beyaz görünce ayy ne güzel kar gibi diyorum baktıkça bakasım geliyo
Bilmiyorum belkide kumral oldugum içindir
Evet mesela bronzlaşmak bizim için işkence. O acıyı çekmektense hiç bronzlaşmam daha iyi diye düşünüyorum.bende oyleyım guneslenmek bızım ıcın en korkuncu ınsanlar bronzlasır bız tam tersı ıstakoz gıbı oluyoruz ben daha zıyade morarıyorum bronzlasmak mumkun olmuyor beyazlıktan
allıklar konturler bronz ısıklandırmalar yanı makyaj hılelerı
bacaklara da seftalı nude tonlarınde mınık fılelı gorunmez yok coraplar pentıde satılıyor
ha bırde guclu tonlar gıyının murdumler laciler morcıvertler yanı morumcu lacıvertler onlar rengı tok tutuyor
Yani dediğim gibi takmazdım hiç ama işte ergenlik döneminde bunları yaşayınca yer etmeye başladı. Mesela şu an insanlara ‘ben tenimle mutluyum’ dediğimde bile bence kötü görünüyor diyebiliyorlar. :)arkadaş lafına bakıpta kendini beğenmeyenelere kzıyorum...soluk görünmeniz kansızlıktan olabilir...oda makyajla kapatılıabilir...tam tersine açık giyinki, yazın rengin koyulaşsın...ayrıca beyaz ten güzelliktir...eskiden beyaz tenli kadınlar övülürken, son yıllarda moda oldu diye bronz ten sevilir oldu...yeğenim var bronz tenli, hep beyaz tenli kadınlara özenir...
ay havuc resmen turuncu yapıyorBende beyaz tenliyim insanlar bana yüzün bembeyaz diyor. Valla ben beyaz ten seviyorum. Beyaz tene her şeyde yakışıyor
Havuç ve cevizin teni bronzlaştırdığına dair rivayetler var.
Ben oraya geleyim en iyisiValla bizim buralarda beyaz tenliler baya ilgi görüyor canım,beyaz tenlileri güzel buluyorlar.
sız hangı sehırdesınız kıBen oraya geleyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?