Beyaz ten :/

Bende beyaz tenliyim insanlar bana yüzün bembeyaz diyor. Valla ben beyaz ten seviyorum. Beyaz tene her şeyde yakışıyor
Havuç ve cevizin teni bronzlaştırdığına dair rivayetler var.
Ben de severdim de işte millet çok çirkin bir şeymiş gibi konuştukça acaba bi bana mı güzel geliyor diye düşünmeye başladım. :))

Havucun turuncu yaptığını duymuştum ben de, o yüzden cesaret edemedim hiç. :)

Bende baya baya esmer tenliyim eşimde öyle.. eşimle evlenirken eşimin akrabaları tarafından kara kuru laflarına bile maruz kaldım.. Bence beyaz tenli olmakla çok şanslısın.. ne giysen yakışır temiz durur

bb krem lerden sürebilirsin...

Bu durumu başkaları yüzünden takıntı yapmanız kötü. Kendiniz beğenmeseniz hadi bir nebze anlarım ama böyle göreceli konuları takıntı yapmak kendinize eziyet.
Tabii ki çok kötü ama hani ergenlikte olanlar yerleşir ya insanın beynine, bende de öyle oldu. Sınıfa bi girerdim sınıfın erkekleri ‘ıyyy geldi yine ruh, çok iğrenç.’ derlerdi. Her akşam eve gidip ağlardım mesela :)
İnsanların dış görünüşleriyle dalga geçmek en nefret ettiğim şeylerden biri ve sürekli başıma geliyor, ben de saklama yoluna gittim maalesef.

Evet, takıntı oldu maalesef. Zaten bronzlaşmaya çalışmak benim için bir işkence. O yüzden kendi ten rengimle barışıp artık rahat bi şekilde elbise giymek istiyorum. Sanırım milletin dediklerini takmamak gerekiyor.

Halt yemiş onlar, kendine güven giyin boşver. Beyaz ten üzerine yazılmış şarkıları hatırlat onlara ben de beyaz tenliyim aksine benim çok hoşuma gidiyor su an kapaliyim ama acikken efil efil elbiseler alirdim beyaz tene çok yakisiyor.

Beyaz ten , güzellik bakımından birinci sırada bana göre. ( Beyaz değilim )

Dezavantajları , ciltlerinin hassas oluşu.
Evet, cilt hassas oluyor gerçekten. Anında kızarıyorum mesela :)

Ben de beyaz tenliyim anadoluda farklı geldiği için herkes över genelde lisede çillerimle dalga geçmişlerdi sadece. Size sıkıntılı insanlar denk gelmiş. Herkes farklıdır diğerleri gibi olmaya çalışmayın. Farkınız olsun. Yanmaya, solaryuma da uğraşmayın beyaz tenlilerde cilt kanseri riski daha fazla. Güneş kreminizi ihmal etmeyin. KEndinizle barışmaya çalışın

Benimde tenim bembeyaz. Eskiden bende sizin gibi kompleks yapardım. Zamanla bunun ne kadar gereksiz olduğunu anladım. Beyaz tenliyim. O kadar. Size "kötü görünüyor" diyen insanları pek etrafınızda tutmamaya tavsiye ederim, terbiyesizler çünkü. Millet bu kadar terbiyesiz olmayı nasıl başarıyor hiç bilmiyorum. Sizde ten renginiz üzerinde değilde, öz güveniniz üzere çalışın. Zira kemdi arkanizda durmayı öğrenmeniz lazim

Beyz ten bronz ten kadar guzel bence biraz canlilik icin koyu renk sac yaparsaniz muaazam olur yada bakır kizillar tbi bn siyah sactan yanayim..

kizimda sizin gibi kar beyaz ben aksine daha esmerim cok koyu olmayan esmer tenide severdim kizim dogana kadar simdi kizimin altini degisirken bakiyorum sanki ellerim kirli kirden kararmis gibi duruyor onun yaninda bence beyaz ten cok guzel

Bende baya baya esmer tenliyim eşimde öyle.. eşimle evlenirken eşimin akrabaları tarafından kara kuru laflarına bile maruz kaldım.. Bence beyaz tenli olmakla çok şanslısın.. ne giysen yakışır temiz durur
Bu olay da çok çirkin mesela. ‘Kara kuru’ demek kimsenin haddine değil. Ama insanlar dalga geçmeyi, eleştirmeyi çok seviyor maalesef.

İnsanlara bakarsak kesinlikle mutlu olamayız, zayıflarsın kupkuru kaldın öleceksin derler. Kilo alırsın, şiştin iyice dikkat et derler. Esmer olursun kara mor diye söylerler, beyaz olursun ruh gibi ölü gibi derler. Velhasıl çevre herşeyi söyler de söyler. Sen aynaya bakınca kendini seviyorsan gerisi boş arkadaşım, giy mini eteğini yap hafif makyajını, kıskanmayan maşallah dedin kıskanan hasedinden çatlasın :)

Valla renkleri doğru seçerseniz beyaz ten iyidir
Çok detaya girmeyeyim

Beyz ten bronz ten kadar guzel bence biraz canlilik icin koyu renk sac yaparsaniz muaazam olur yada bakır kizillar tbi bn siyah sactan yanayim..
Saçlarım siyaha yakın, en rahat hissettiğim saç rengi zaten :) gözlerim de yeşil, bu kez de vampir gibisin diyorlar

Ben de sizin dediğiniz gibi aşırı beyaz tenli bir insanım bunu hiç sorun etmedim. Bana da ruh gibisin falan derler o yüzden genelde allık surerim binin dışında bronzlaşmak için hiç çaba sarf etmedim hatta kesinlikle güneş kremi kullanmadan çıkmıyorum . Cildin çok hassas o yüzden.
Bence insanların söylediklerini takmayın

Hahaha ben de o şarkıları dinleyip ‘adamlar boşuna beyaz tene şarkı yapmamış.’ diyorum Artık elbise giymeye başlasam iyi olacak sanırım, teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…