Ben de severdim de işte millet çok çirkin bir şeymiş gibi konuştukça acaba bi bana mı güzel geliyor diye düşünmeye başladım. :))Bende beyaz tenliyim insanlar bana yüzün bembeyaz diyor. Valla ben beyaz ten seviyorum. Beyaz tene her şeyde yakışıyor
Havuç ve cevizin teni bronzlaştırdığına dair rivayetler var.
bb krem lerden sürebilirsin...Yani dediğim gibi takmazdım hiç ama işte ergenlik döneminde bunları yaşayınca yer etmeye başladı. Mesela şu an insanlara ‘ben tenimle mutluyum’ dediğimde bile bence kötü görünüyor diyebiliyorlar. :)
Ayrıca haklısınız, mesela kollarım güneş gördüğü için rengi bi ton daha kırık ama bacaklar hep kotun içinde olunca onlar bembeyaz kalıyor. :)
Tabii ki çok kötü ama hani ergenlikte olanlar yerleşir ya insanın beynine, bende de öyle oldu. Sınıfa bi girerdim sınıfın erkekleri ‘ıyyy geldi yine ruh, çok iğrenç.’ derlerdi. Her akşam eve gidip ağlardım mesela :)Bu durumu başkaları yüzünden takıntı yapmanız kötü. Kendiniz beğenmeseniz hadi bir nebze anlarım ama böyle göreceli konuları takıntı yapmak kendinize eziyet.
Evet, takıntı oldu maalesef. Zaten bronzlaşmaya çalışmak benim için bir işkence. O yüzden kendi ten rengimle barışıp artık rahat bi şekilde elbise giymek istiyorum. Sanırım milletin dediklerini takmamak gerekiyor.Bence takıntı yapmışsınız..
İstediğinizi yapın aşırı beyaz bi insan bronz olamıyor...çünkü pigment yapınız müsait değil. Kızarırsınız ama bronzlaşamazsınız...
kendinizle barışmak en sağlıklısı..
ki bence beyaz ten gayet havalı bi durum...
ben bi beyaz tek bi de bu melez siyahi tene bayılırım...
Halt yemiş onlar, kendine güven giyin boşver. Beyaz ten üzerine yazılmış şarkıları hatırlat onlaraHerkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
Evet, cilt hassas oluyor gerçekten. Anında kızarıyorum mesela :)Beyaz ten , güzellik bakımından birinci sırada bana göre. ( Beyaz değilim )
Dezavantajları , ciltlerinin hassas oluşu.
Ben de beyaz tenliyim anadoluda farklı geldiği için herkes över genelde lisede çillerimle dalga geçmişlerdi sadece. Size sıkıntılı insanlar denk gelmiş. Herkes farklıdır diğerleri gibi olmaya çalışmayın. Farkınız olsun. Yanmaya, solaryuma da uğraşmayın beyaz tenlilerde cilt kanseri riski daha fazla. Güneş kreminizi ihmal etmeyin. KEndinizle barışmaya çalışınHerkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
Bu olay da çok çirkin mesela. ‘Kara kuru’ demek kimsenin haddine değil. Ama insanlar dalga geçmeyi, eleştirmeyi çok seviyor maalesef.Bende baya baya esmer tenliyim eşimde öyle.. eşimle evlenirken eşimin akrabaları tarafından kara kuru laflarına bile maruz kaldım.. Bence beyaz tenli olmakla çok şanslısın.. ne giysen yakışır temiz durur
Saçlarım siyaha yakın, en rahat hissettiğim saç rengi zaten :) gözlerim de yeşil, bu kez de vampir gibisin diyorlarBeyz ten bronz ten kadar guzel bence biraz canlilik icin koyu renk sac yaparsaniz muaazam olur yada bakır kizillar tbi bn siyah sactan yanayim..
Ben de sizin dediğiniz gibi aşırı beyaz tenli bir insanım bunu hiç sorun etmedim. Bana da ruh gibisin falan derler o yüzden genelde allık surerim binin dışında bronzlaşmak için hiç çaba sarf etmedim hatta kesinlikle güneş kremi kullanmadan çıkmıyorum . Cildin çok hassas o yüzden.Herkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
Herkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?[/Güney Kore gibi yerlerde de beyaz olmaya çalışıyorlar. Şemsiyeyle geziyorlar, güneş kremi beyazlatıcı falan. Kendinle barışık ol bence beyaz ten çok güzel. Özellikle ten rengine yakışan renkleri giydin mi aşırı güzel oluyor.Herkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
Hahaha ben de o şarkıları dinleyip ‘adamlar boşuna beyaz tene şarkı yapmamış.’ diyorumHalt yemiş onlar, kendine güven giyin boşver. Beyaz ten üzerine yazılmış şarkıları hatırlat onlaraben de beyaz tenliyim aksine benim çok hoşuma gidiyor su an kapaliyim ama acikken efil efil elbiseler alirdim beyaz tene çok yakisiyor.
İltifat değil mi? Vampirler hep aşırı güzel tasvir edilir.Saçlarım siyaha yakın, en rahat hissettiğim saç rengi zaten :) gözlerim de yeşil, bu kez de vampir gibisin diyorlar
Saçlarım siyaha yakın, en rahat hissettiğim saç rengi zaten :) gözlerim de yeşil, bu kez de vampir gibisin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?