Beyaz ten :/

Ah keşke ergen erkeklerin beyinleri o dönem normal çalışabilse...
O dönem erkekleri genel olarak kızları sinirlendirmeye yönelik programlanıyorlar. Emin olun esmer olsanız yine dalga geçerlerdi...
O dönemi unutup şimdiye odaklanın.

Ne güzel beyaz tene sarı saçta yakışır kizil saçta bende buğday tenliyim şimdi kuaför zamanım geldi biraz actircam saçımı düşünüp duruyorum acaba yakışır mı diye

Çil çok hoşuma gidiyor benim, bence çok şanslısınız.
Artık yanmayı, solaryumu falan bıraktım. Tenimle barışık bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. :)

bende beyazım ama senin anlattığın kadar değil.Açıkçası bende çok esmer ten olmak istemem.Esmerlerde beyaz tenli olmak istiyor

Maalesef insanlar kendilerinde her konuda yorum yapma hakkı buluyor. Karşısındaki bunu takar mı, mutsuz eder mi diye düşünmüyor kimse. Eskiden yok bronzlaşayım, biraz yanayım diye uğraşırdım. Bu sene bıraktım, artık hiç tenimle oynamadan elbise giymek için kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum. :)

Lisede her yaz tatili yazlığa giderdik. Aylarca güneş deniz ikilisi ile melezler kadar bronzlaşırdım. Lise arkadaşlarım esmer olduğumu, esmerleri hiç beğenmediklerini vurgularlardı yanımda. Bir tanesi buğday tenli, sapsarı olmasına rağmen ben bembeyazım diye dolandırdı.

Sonra güneşlenmeye bıraktım. Kendi ten rengime 3 yılda döndüm. Şu an da insanlar neden bu kadar beyazsın diyorlar. Ben de "sana ne y**am" diyorum. İçimden. Bazen de dışımdan. Yorumları boş verin. Bu tipler her zaman var olacaktır.

Evet, cilt hassas oluyor gerçekten. Anında kızarıyorum mesela :)
Görsellikten ziyade bu sıkıntı bence. Bende böyleyim fazla beyazım. Yüzüm pembe beyaz olsa da vucudum bembeyaz. Günes alerjim var korunmak eziyet benim için. Biri biraz sert dokunsa morarıyorum. Kendinizi sevin, insanlar neler neler derler bizim ülkemizde. Güzellik göreceli bir kavramdır. Bronz görünmek için saglık sız seyler sürmek bana cok sacma geliyor.

Orası öyle kesinlikle, hele şimdi kadınların çoğu tek tip oldu nerdeyse. Onlara benzemiyorsan hemen bi yerlerini eleştirmeye başlıyorlar. :)
Ne yaparsak yapalım eleştiren, beğenmeyen illa ki çıkıyor. Bundan sonra ben de giyeceğim elbisemi eteğimi :) teşekkür ederim :)

Ben de beyaz tenliyim, belki sizin kadar değildir ama ben bayılıyorum vallahi. Bronzlasmayi da hiç sevmem. Kendimi korurum hep güneşten bronzlasmamak için. Kendinizi olduğunuz gibi sevin lütfen.
Yüzünüzdeki hasta ifadesini de ruj sürerek giderebilirsiniz, benim yöntemim bu şahsen. Makyaj yapmıyorum birkaç yıldır ama ruj kesinlikle surerim.

Valla renkleri doğru seçerseniz beyaz ten iyidir
Çok detaya girmeyeyim
Renklerde de daha soluk gösteren renklerden uzak durmaya çalışıyorum ben de :) kışın daha çok gri ve siyah giyiyorum, metalci gibi geziyorum ortalıkta

Kompleks yapmanıza hiç gerek yok. Insanlar alışmış herkesin aynı görünme çabasına. Kendini olduğu gibi kabul edip, kendisi olmayi seçen insanları garipsiyorlar. Bende zamanla hagi renkler daha yakıştığını (mesela saçımı eskiden fazla koyu boyardim veya fazla koyu renkler secerdim kiyafetlerde) zamanla öğrendim. Artik böyle konularda kendimi daha rahat hissediyorum.

Eskiden bronzlaştırıcı yağlar falan sürerdim, cahillik dönemi işte :)
Şimdi ben de güneş koruyucu sürmeden çıkmıyorum.

Bana da öyle diyorlar kesinlikle iltifat kabuk ediyorum. Pamuk gibi olmayı hep çok sevdim.
Yazın koruma faktörlü CC krem sürüyorum en açık rengini, bie de hafif allık oh mis gibi oluyorum.

benim annemde senin anlattığın gibi bembeyaz ..dedem annemi hep mantı kızım benim pamuk kızım benim diye halaa seviyor o kadar kıskanıyorum ki anneme nie beni böle doğurmadın diyorum ..oda bana cekmez olasıca halana çekmişin ben napimm diyor :) :) :)
boş konuşanlara gelince, siz standartsınız ben ayrıcalıklıyım de gül geç boşvrrr

Yüzünüze hafif bir allık, yine hafif bir göz makyajıyla o solgun görünümü ortadan kaldırırsanız.

Bacaklar için de çorap falan giyinmeyin giyin mini şortlar, etekler ..Ben beyaz teni hele şeffaf gibi lekesiz temiz olana bayılıyorum.

Ergenlik döneminde ki fikirler olgunlaştıkça değişiyor. .
Hayatımızı kimseye göre yasamamaliyiz ; )

Bronzlaştırıcı sprey ve kremler var .
Yada beyaz ten çok güzel boşverin .
Kararmayalım diye bin çeşit güneş kremi alıyoruz be yaahu

Lisede en yakin arkadaslarim bile ruh gibisin falan derlerdi arada. Bide regl donemi acayip dahada beyazlardim hic takmadim sizin gibi. İsteyen istedigini desin ben begeniyorum kendimi. Tabiki bronzlasmaya ozenirdim ama cabalamadim bile..
Birde beyaz tenli baska bir arkadasim hep göz kalemi kullanirdi. Kullanmadigi zaman hasta misin derdik. O bile renk katıyomuş ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…