Allah akıl fikir versin ! Daha hayatın içinden şeyleri kendine dert etsen böyle boş şeylere takılmasan canım . Ayrıca beyaz ten kötü değil. Silkelen ve kendine gel daha geçenlerde kanserden bir bacağını kaybetmiş yaşamak istiyorum diyen Neslican’ımızı toprağa verdik . Bide senin derdine bak . Lütfen arkadaşım kendini sev başkasının ne dediğini umursama
herkesin teni yaratıldığı gibi güzel. herkesin beğenisi de farklı tabi bu konuda, misal beyazların bronzlaşması hoşuma gitmiyor benim pörsümüş pörsümüş duruyor. beyazlarda beyaz ten seviyorum, kendim de beyazım sürüyorum kırmızı rujumu çıkıyorum. öte yandan buğday ve esmer kızların teninde de her elbise güzel duruyor, ciltleri de güneşte yanmadığı için canlı ve güzel oluyor. beyazlara her renk elbise yakışmaz mesela. bazı insanlar güneşin altında yatmaya ve solaryumlara bu kadar meraklı olmasalar keşke, bronz olacaz diye cilt kanseri olacaklar haberleri yok.
Neden dert ediyorsunuz ki yahu .. hafta da 1 kez solaryuma girin o halde :)
herşeyin bir çaresi var :) Şahsen beyaz teni bende çok sevmem.. ben kendim buğday tenliyim ona rağmen hafta da 1 kez solaryuma girerim.. bronz teni seviyorum
beyaz tenlileri sevmem çünkü çok güzeller
şaka bir yana ten rengiyle alakalı değil güzellik ya bak şu kadın efsane güzel bence mesela tablo gibi resmen :) bu kadın da çok güzel :) ayıramazsın kiii tenle alakalı değil çünkü....
Ben beyaz tenli bir insanım ama sanırım snein kadar da değilim. Valla seninle dalga geçenler kıskançlıktan çatlamış anlaşılan. Beyaz ten iyidir, hoştur. Güneş kremini ihmal etme. Bembeyaz teninle hava at onlara. Ben hafiften gothic şeylerden hoşlandığım için beyaz teni seviyorum. Güneş kremi sürmeden dışarı çıkmam. Çok fazla güneşe maruz kalmayı da sevmiyorum. Yanmaktan hoşlanmıyorum dediğimde kızıyorlar. Ama durum böyle. Yaşasın beyaz ten! Gerçekten kafaya takma ya. Beyaz ten kadar güzeli var mı?
Ben de beyaz tenliyim.
Anneannem bacaklarimi gordugunde bu kadar beyazlik olmqz biraz yan guneste demisti gecen yaz
Bacaklariniz icin bacak fondoteni kullanabilirsiniz. Silinmiyor diye biliyorum. Bir arastirin derim.
Ben de bronz tenliyim ve beyaz ten fena olmazdı. Değiştirelim mi? :)
Bence sen güzel bir kadınsın. İnsanlar hep konuşacaktır. Onların seni kötü hissettirmesine izin verme. Bana da beyaz tenli olsan güzel olurdun diyen tenekeler de vardı. Ama bu kişilere kulak tıkayıp hayatımızı yaşamalıyız.
İnsanların ten rengiyle ilgili yorum yapmaktan çekinirim ben bu ne rahatlık ırkçılığın böyle tavan yaptığı dönemde
Ben de sen gibiyim, bana da vampir diyorlar, yok şeftalili pembeli makyaj yapcakmışım da canlı duracakmışım
Çekiyorum kıpkırmızı ruju, siyah da göz makyajı, saçlarım beyazlayınca da simsiyah boyatıcam çok seviyorum vamp tarzı
Yok yüzüme sert gidiyormuş falan falan
Herkes genelin makyaj, giyim zevkine uymak zorunda değil
Off insanlar hep konuşuyo. Bana da öööö saçını düzleştirirsen güzel olursun,beyaz olsan güzel olursun diyen tenekeler vardı. Ayrıca vamp tarz en çok beyaz tene gidiyo