Beyaz ten :/

ben esmerim ama beyaz tenliler idolumdur:)
yüzümü beyaz fondoten sürmüşlüğüm vardir.. ruh gibi oluyorum
beyaz ten hoşuma gidiyor mesela elçin sangu gibi :)

ben esmerim ama beyaz tenliler idolumdur:)
yüzümü beyaz fondoten sürmüşlüğüm vardir.. ruh gibi oluyorum
beyaz ten hoşuma gidiyor mesela elçin sangu gibi :)

GÖRDÜĞÜN GİBİ BENDE ESMERİM VE KEŞKE BEYAZ TENLİ OLSAYDIM

Amma abartilmiş yahu cesetmiş, ruhmuş, aşirinin aşirisi beyazmiş, yok damarlari gorunuyormuş. Benim de boynumda, kollarimda vs damarlar gorunuyor beyazim ama normal beyazim florasan filan degil kimsede ten rengimi olay haline getirmedi

Turkiyenin bir çok ilinde bulundum. Herkesin hiç görmemiş gibi baktigi, devamli tenini gundem yapacagi derecede AŞIRI beyaz bir insan gormedim 26 yasimdayim. Yurtdisinda da bulundum beyaz tenli bir suru insan gordum nedir yani. Turkiyede nadir görülen 3-5 tane kimsenin gormedigi "aşiri beyaz" var onlarda bu sitede heralde.

Ya sizin cevrenizdekiler hic beyaz insan gormemiş ya da abartiyorsunuz. İgrenerek bakiyorlarmişta bilmem ne, kim niye beyaz tenden igrenecekmiş onuda bu konuda duydum.

Beyazliklarini anlata anlata bir hal olanlar muhtemelen normal beyaz insanlardir gercekte gorsek. :))) Albino hastalari disinda "AŞİRİ" beyaz ne ve nasil oluyorsa.

ay bencede ye asiri beyaz tenliler yada esmerler cok güzel oluyor oldum olasi bugsay tenlilerin arada kalinmislik oldugunu düsünüyorum

Neydi o kızın ismi bembeyaz tenli bi oyuncu var kızıl saçlı ben çok beğeniyorum

Ben de beyqz tenliyim, şeftalı tonlarında makyaj yüze renk katıyor sorun şu makyaj yapmadığımda aynen bana da hasta mksın diyorlar ben genelde yazın biraz solaryum gider sonra tatile çıkarım. Rengim öyle çikolata bronz olmasa da biraz ton değişim mi mutlu oluyorum bende biraz kilo var (1.65 boy-70 kg) beyaz ve balık etli olunca ben kendime etek yakıştıramıyorum, yakıştırana lafım yok

Ancak başkaları için değil kendi düşüncem önemli... kim ne derse desin sallamam tenim hakkımda

ilk defa beyazlıktan rahatsız olan gördüm. albino falan mısınız bi foto bari atın :)

beyaz teni bende sevmiyorum ama insan bir bütündür, ve bu sizi cirkin yapmaz. Solaryum mantıklı fikir ben cok seviyorum o bronzlugu

Ben de cok beyazım ama güzel yoruö nadir alırım. Ruh gibi.soluk.ne kadar beyazsın.kansızmısın derler genelde.

Vitiligo hastası; obez insanların manken olduğu dünyada yaşıyoruz önce kendinizi sevin.. sonra başkalarına kendinizi olduğunuz gibi kabul ettirin.. Bende beyaz sayılırim! Evlenicekken arkadaşlarım ne kadar güzel farklı olacaksın herkes solaryumlanmsa keşke diye tavsiyeleri oluyordu kendinizi değil bakış acinizi değiştirin..

Aynı şeyi hissettim okurken, sözüm ona şikayet ediyor ama amaç beyaz olduğunu vurgulamak

Şu beyaz teni ne kadında ne de erkekte bir ben sevemedim sanırım. Tenim avatarımdaki hatunla aynı renk, bir tık daha esmer olmayı isterdim cidden. Beyaz ten köy yoğurdunu çağrıştırıyor bana

Ne güzel işte. Herkes beyaz tenli olmak ister. Aman söyleyenler kıskanıyordur. Takmayın. Nasılsa anlarsınız yakında güzel bir şey olduğunu

Ben beyaz teni seviyorum. Kendim de beyazim ama normal beyazim oyle vişne suyu içsem girlagimdan gecerken gorulecek beyazlikta ya da florasan beyazi filan degilim o nasil oluyorsa...

Buradakiler baya baya abartiyor bu beyaz olmayi. Cevreleri, aileleri daha esmer ten agirlikli muhtelemen aliskin olmadiklarindan "asiri" beyaz saniyor olabilirler Biz balkan göçmeni oldugumuz için beyaz tenli insan cok ailede ve cok beyaz gordum. Kimsenin durup durup ten rengini konstugunu da gormedim.

Beyaz ruhun değil temizliğin rengidir. İyi anlamda dikkat çeker ben de beyaz olsam keşke bacaklarda bronzluk istersen dr sun kullanıyodum bi ara işe yarıyo

Bence beyaz ten cook guzel bir sey. Tenine yakisacak bir renge boya saclarini kizil gibi

Onu anlayabiliyorum bak. Dediğin gibi neredeyse melez tonu olacak şekilde esmer değilsen direk beyaz ten olarak geçiyorsun Benim bile beyaz tenli olduğumu iddia edenler var

Doğu köylerinde bizim koyu kumral diyeceğimiz erkeklerden "sarı oğlan" bahsediyor teyzeler, o hesap

Bende tıpkı senin gibiyim.kimi hasta mısım der,kimi vampir misin der, kimi ayyy ne güzel keşke bende senin gibi olsam der(bu 3.örnektekiler dürüst olanlardır onlara güvenin :)).Aslında hepsi kıskançlıktan konuşur
Bronzlaşmanın yolu çoktur ama beyazlaşmanın hiç bir yolu yoktur,ondandır o kıskançlar
Kendine güvenmeye başlamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…