Amma abartilmiş yahu cesetmiş, ruhmuş, aşirinin aşirisi beyazmiş, yok damarlari gorunuyormuş. Benim de boynumda, kollarimda vs damarlar gorunuyor beyazim ama normal beyazim florasan filan degil kimsede ten rengimi olay haline getirmedi
Turkiyenin bir çok ilinde bulundum. Herkesin hiç görmemiş gibi baktigi, devamli tenini gundem yapacagi derecede AŞIRI beyaz bir insan gormedim 26 yasimdayim. Yurtdisinda da bulundum beyaz tenli bir suru insan gordum nedir yani. Turkiyede nadir görülen 3-5 tane kimsenin gormedigi "aşiri beyaz" var onlarda bu sitede heralde.
Ya sizin cevrenizdekiler hic beyaz insan gormemiş ya da abartiyorsunuz. İgrenerek bakiyorlarmişta bilmem ne, kim niye beyaz tenden igrenecekmiş onuda bu konuda duydum.
Beyazliklarini anlata anlata bir hal olanlar muhtemelen normal beyaz insanlardir gercekte gorsek. :))) Albino hastalari disinda "AŞİRİ" beyaz ne ve nasil oluyorsa.
Aynı şeyi hissettim okurken, sözüm ona şikayet ediyor ama amaç beyaz olduğunu vurgulamak
Şu beyaz teni ne kadında ne de erkekte bir ben sevemedim sanırım. Tenim avatarımdaki hatunla aynı renk, bir tık daha esmer olmayı isterdim cidden. Beyaz ten köy yoğurdunu çağrıştırıyor bana
Beyaz ruhun değil temizliğin rengidir. İyi anlamda dikkat çeker ben de beyaz olsam keşkeHerkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
Bence beyaz ten cook guzel bir sey. Tenine yakisacak bir renge boya saclarini kizil gibiHerkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
Ben beyaz teni seviyorum.Kendim de beyazim ama normal beyazim oyle vişne suyu içsem girlagimdan gecerken gorulecek beyazlikta ya da florasan beyazi filan degilim o nasil oluyorsa...
Buradakiler baya baya abartiyor bu beyaz olmayi. Cevreleri, aileleri daha esmer ten agirlikli muhtelemen aliskin olmadiklarindan "asiri" beyaz saniyor olabilirlerBiz balkan göçmeni oldugumuz için beyaz tenli insan cok ailede ve cok beyaz gordum. Kimsenin durup durup ten rengini konstugunu da gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?