Beyaz ten :/

Kendimi gordum ben de yedim o halti.ayni yaslardayiz sanirim.benim de her yerim su toplamisti.ben de hicbir zaman bi dahs eskisi gibi beyaz olmadim

Doğru makyaj tekniklerini uygularsanız beyaz olmak bence mükemmel bir avantaja dönüşür.

Bkz. Merve Boluğur
Eyeliner vazgeçilmezim, maske gibi görünümden nefret ettiğim için tenime uygun bb krem kullanıyorum. Siyah makyajı abartınca metalcilere benziyorum bu sefer :))

Hahahaha kesinlikle öyle, kendimizde olmayan ne varsa o cezbedici geliyor :)) ben de bacak makyajını kullanıyorum elbise giyeceğim zaman. Bir de kedim sağolsun bacaklarımı çizdiği için ekstra belli oluyorlar tenimde :))

Benim de omuzlarımda böyle beyaz leke şeklinde izler oluyor güneşe çıkınca. Geçenlerde bir markanın güneş koruyuculu bb kremini aldım, çok memnun kaldım. :) en azından daha dengeli duruyor ve yüzümü koruyabiliyorum :)

Kollarım güneş gördüğü için benim de ton farkı illa ki oluyor. Bebak’ın bacak spreyini kullanıyorum ben de, ama otururken hep bacak bacak üstüne attığım için bi süre sonra silinmeye başlıyor. Sally hanson deneyebilirim, teşekkür ederim :)

benim tenim süt beyazı ama nefret ediyorum: ))) her şey belli oluyooo : ))
çok beyazım cidden : ))) öyle böyle değil ben baya beyazım inanır mısın: ))))) muhtemelen ülkenin en beyaz kızıyım : ))
albino beyazıyım ben sizin gibi de değilim baya beyazım : )) hanımlar beni de biraz cesaretlendirin.

not: ironi içerir

Eğlenmenize sevindim. :)
Her zaman illa böyle bi tip çıkar zaten. :))

Ahahahahah resmen 15 sayfanın özeti

Ben de beyaz tenliyim ve çok beğeniliyor ten rengim. Sizin çevrenizdeki insanlar sizi kıskanıyor olabilir acaba? Bir de cilt alt tonuyla ilgili biraz. Cilt alt tonunuz sarıysa hasta görünmeniz normal, hafif pembe ya da şeftali allıklarla çözebilirsiniz. Ama o allıkların da sıcak tonlarını seçmeniz gerekiyor.

bende fazla beyaz tenliyim bronzlaşmamak için bin takla atıyorum
Allah muhafaza biraz koyulaşsa rengim hemen moralim bozulur, iyi ki beyaz ten diyorrum

Ah cok kotu oldum aynisi benim dekolte bölümü oldu simdi derecesini hatirlamiyorum ama 3 4 hemsire beni zor tuttu o su toplanan yerleri patlatmak icin ve bir suru krem ve 1 yil güneş yasağı ...ne zaman gunesten kizarmis birini gorsem butun kanim cekiliyor mideme yumruk oturuyor bayilcak gibi oluyorum ki ustunden 19 yil gecmesine ragmen
Sende böyle seyler oluyor mu ?

Yok, beni sarsacak ve bayıltacak kadar etkilemiyor yanmış birini görmek.
Benim de 16 sene kadar olmuş hesapladım da. Güneş yasağı da verdilerdi o zaman ve derimin yapısı da değişti, uzun bir süre o da uğraştırdıydı beni, daha irite, daha hassas bir cilt olmuştu. Şimdi belki yaştan, eskisi gibi değil şükür.

Bir de şanslıyım diyorum, daha fazla iz kalması gerekirdi, hele yüzümün toparlanabilmesi filan mucize gibi, iyi kurtardım o yanmaya.

Benim bilinçaltim nasil etkilendiyse artik...
Yanik izi bende de kalmadi şükür ama orasi daha hassas dediğin gibi...ay neyse gecti gitti

Beyaz tene her sac rengi yakışır

Bence onlar baya kiskanc ve fesatmis beyaz bacaga etek giymemek benimde tanidigim vardi baya beyaz olan hayran hayran bakardim ki bende beyazim ama onlar dahada fazla ve bence cok guzel . Kiskandiklari icin oyle demislerdir ben halimden memnunum de gec bir der iki der daha demezler. Suda baya komik beyaz insanin neyinden tiksinilir acaba zenci filan olsa neysede ilgincc

Beyaz ten gibisi var mı ya? Bende yok diye mi beğeniyorum yoksa Ama ne yapsalar yakışıyor çok güzeel. Beyazlığınızı kabullenin böyle solaryumla, bronzlaştırıcı spreyle uğraşmayın hiç.

Benim bacaklar güneş görmemekten biraz beyaz gözüküyordu. Yaz başında uuu beybi bacaklarım beyaz deyip siyah kot etekle gezdim birkaç gün Ay kendi gözümde dünyanın en güzel kadınıydımHemen karardı namussuzlar. Keşke beyaz olsam

Merhaba ellerinizde de çil var mi ?

Dur şimdi yoldayım. Eve gidince yorumumu yazicam. Seni kıskanıyorar +1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…