beyaz yalan lazım bana

başka düşüncelere açık değilseniz, neden konu açıyorsunuz insanları azarlamak için mi bende onu anlamıyorum.

siz kendınıze bu sekılde davranmayı yakıstırırsınız , başkası başka şekilde davranır. bu şekilde ne gecıyor elınıze acaba saygısızlıktan başka?

kimi azarlamışım pardon anlayamadım aynı zamanda kime saygısızlık yapmışım

başka düşüncelere açık değilseniz, neden konu açıyorsunuz insanları azarlamak için mi bende onu anlamıyorum.

siz kendınıze bu sekılde davranmayı yakıstırırsınız , başkası başka şekilde davranır. bu şekilde ne gecıyor elınıze acaba saygısızlıktan başka?

Boşver arkadaşım kendince bişeyler yaptı işte. Bu yaptığı hareket zaten haklı olduğumun kanıtı .
Oyüzden pekde bişey söylemeye gerek yok :34:

vallahi artık söyleyecek söz bulamıyorum

Ya he he haklısın demek ne demek ? Ben türkçe mealını yazmak istemiyorum . Sen kendince bana ne demek istediğini biliyorsun.
Bu yaptığın saygısızlıktı evet.
Ben sana eleştiride bulunduğum için bana ne muamelesi yaptığını burda anlamayacak tek insan yok.

Ya he he haklısın demek ne demek ? Ben türkçe mealını yazmak istemiyorum . Sen kendince bana ne demek istediğini biliyorsun.
Bu yaptığın saygısızlıktı evet.
Ben sana eleştiride bulunduğum için bana ne muamelesi yaptığını burda anlamayacak tek insan yok.

arkadaşım sen ne yapmaya çalışıyorsun bir anlasam ona göre davransam yazdıklarını hayretler içinde ağzım açık okumaktayım

Back
X