Beyfendimizi daraltıyormuşum...

0123654789

olmuyorsa zorlamayacaksın
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
0
36
Afyon
merhaba arkadaşlar..
uzatmadan anlatacağım.

ben de abartıyor olabilirim bilemiyorum dışarıdan bir yoruma ihtiyacım var. benim hikayemi bilen bilir. ben konuya geleceğim.

örneğin dışarı çıkarken bana ben dışarı çıkacağım diyor çıkabilirmiyim demiyor. bana da böyle emrivaki yaptığında sinirleniyorum ister istemez. bugün ise yarım saate döneceğim arkadaşla dışarı çıkacağım dedi ve 2 saat sonra arayıp eve gidiyorum dedi. ne oldu yarım saate dedim. özür bile dilemedi. çarşıya inmek akıllarında yokken oraya gitmişler o yüzden uzamış. ben de sinirlenip tavır alınca beni bazen çok sıkıyorsun dedi..

ya ben ne yapayım biri yardım edebilir mi sorun ben de mi gerçekten.. ?? :44:

Son düzenleme:
arkadaşım sende abartmışssın gerçekten haber vermiş sonuçta çıkabilir miyim dese ne olur çıkıyorum dese ne olur bide şöyle düşün hiç söylemese haberin olur mu?yapıcam dedikten sonra önüne geçemezsin.güven problemi varsa ya da daha önce yaptığı bişey onu bilemem tabi

Tatlim kendine en kisa surede bir mesguliyet bul ve adami hayatinin tam merkezine koyma.Cunku o bir insan ve hata yapabilir,yalnizliga ihtiyaci olabilir,bazen keyfi isteyince hesapsiz gezebilir...Bizi surekli izleyen dedektif misali pesimizi birakmayan ,evhamli annelerimiz gibi olmamaliyiz. Yanimizdaki kisiye hayat suyu olalim...Guvensizlik...bir iliskiyi dibinden dinamitleyen bir unsurdur.Adam size sizde adama guvenmelisiniz.Hayatinda kendi baslarina mutlu olabilenler evlendiklerinde de daha mutlu olabiliyorlar.Yani mutlulugu evlenmeden evvel kendi icinizde yakalarsaniz bir baska kisiye mutlulugunuzu baglamazsaniz inaniyorum daha mesut olursunuz.Ahlakli biriyse zaten korkmaniza gerek yok ama ahlaksiz biriyse zaten Sizin onun yaninda bir dakika bile gecirmeniz zaman israfidir be canim.

Oo sen naptin arkadasim ya sevgilin disari cikmak icin neden senden izin istesinki? Annesimisin babasimisin? Sevgilin olmasi kolen olmasi anlamina gelmio. Bu kadar sikarsan kacar gider yada durur yalan soyler. Bende bazen daraltiyorum ama bu kadar degil. Erkekler ne hesap vermekten nede izin istemekten hoslanir.onlarin dogalari bu degisemezler. Kadinlarin kiskanilmak hosuna gider sevildiklerini dusunurler.ama maalesf erkekler ole deil. Bencebu huyunu degistir ksinlikle ve daha rahat birak hersey daha guzel olur:81:

Son düzenleme:
evet bencede erkek arkadaşını sıkıyorsun seni arayıp ben şuraya gideceğim demesi yeterli değilmi senden izin istemesi gerekmez diye düşünüyorum tabi aynı şekilde seninde ondan izin istemen gerekmez ben şuraya gideceğim haberin olsun diye haber veririsin olur biter bu eşler arasında bile böyledir izin isteme gibi durum ancak geceyi dışarıda geçirecekse yada senin bulunmasından rahatsız olacağın bir ortama gitmek istiyorsa senden izin isteme gereği duyabilir ama her dışarı çıkmasında izin istemesini beklerseniz sıkarsınız ve kaçta geldin neden dışarıda 1 saat fazla zaman geçirdin gibi hesaplar sormanızda yine onu sıkacaktır

sizi ihmal edecek şekilde sürekli arkadaşlarıyla zaman geçirmiyorsa dışarı çıkacağı zman size haber veriyorsa ve her dışarı çıkışında gece yarılarında dönmüyorsa sorun yoktur

Bana görede gerçekten abartmışsınız durumu eşiniz çocuk mu sizden annesinden izin alır gibi şunu yapabilirmiyim dışarı çıkabilirmiyim diye izin istesin şahsen ben böyle bir koca istemezdim yani haber vermesi kafi nereye gideceğini söylemesi yeterli ya sizi hiç takmayıp haber vermeden çıksa o zaman ne yapacaksınız bide böyle düşünün lütfen.

Evli olsanız aynı evde yaşasanız tamamdı da..
Hiç haber vermeyebilirdi de üstelik.Abartıyorsunuz bence.

kesinlikle abartıyosun canım.erkekler böyle şelere gelemezler.çok üstüne gdersen haberde vermemeye başlar yakında.fazla sıkmak her dk her şeyini bilmeyi istemek doğru değil bnce.biraz kafasını dinlemek isteyebilir.şahsen bende istiyorum bi kız olarak..haber vermiş gene bu çok güzel bişiy ve bence buna alışmalısın ilişkinin geleceği için...

ne yani cikabilir miyim diyecekti??))))) alinma ama cok komik geldi bana. ya bosyle bisey olabilir mi?? izin mi alacak ki sizden. size haber vermesine sukredin bence ve ustune gitmeyin. erkekler hic mi hic hoslanmiyor bundan))) biraz rahat brakin. pisman olmazsin))))

Şöyle baktımda Abartmıyorsun diyen kimse çıkmamış.Zaten aslında sen de farkındasın abarttığının.Sinyaller verilmiş çünkü.İnan özgürlük gibisi yok.Bunu evlenenler daha iyi bilir canım.

Biri bana bunun şaka olduğunu söylesin.. Böyle bir durum anlatıyorsunuz ve hala abartıyor muyum acaba diye soruyor musunuz ? Ben olsam saniye bile dayanamazdım bu hapisliğe..

Çalıştığım yerde izin istemek için bir kağıt dolduruluyor, o kağıda nereye gideceğimiz ve hangi saatler arasında gideceğimiz yazılı olur. Sizede böyle bir izin kağıdı gerekli sanırım.
Yok buda kesmezse sizi bence bir kelepçe ile kendinize bağlayın olsun gitsin.Biriyle birlikte olmak o kişinin tapusunu üstünüze almak değildir.
Aynı tavrı karşınızdaki size yapsa ne yapardınız birde bunu düşünün.
Abartıyor muyum diye sormuşsunuz, bence yaptıklarınız karşısında abartı kelimesi oldukça masum kalmış.

hay çok yaşakonuyu açan arkadasımız lısede oldugu ıcın aslında cok da ustune gıtmemek lazım

gerçekten çok abartmışsın. sevgilim bir yere giderken ve eve döndüğünde bana mutlaka haber verir. dışarda olduğu sürece arkadaşıyla rahat olsun diye aramam bile. arada kendi aramak isterse arar mesaj atar. bende bir yere giderken sevgilime haber veriyorum izin almıyorum. izin almak vs. ne demek. kimse kimsenin kölesi değil. bu kadar baskı kurarsan sevgilin kaçacak delik arar. yalan söylemeyeceği varsada söylemeye başlar. benden söylemesi canım... biraz rahat olmaya çalış. görüceksin herşey ne kadar güzel olacak...

tuhaf cok tuhaf gercekten 8 yillik evliyim gidecegimiz yer icin ne esim benden izin alir ne ben esimden sadece giitgimiz yeri bildiririrz birbirimize okadar
sevgiliniz daralmakta cok hakli valla ne o öyle annesinden izin alamayan lise cocuklari gibi senden izin alsin

Sevgiliniz 12 yaşından büyükse gündüz vakti dışarı çıkmak için kimseden izin istememesi normal, bir de merak ettim, siz dışarı çıkacağınız zaman sevgilinizden izin mi istiyorsunuz, izin vermezse çıkmıyor musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…