Geçmiş olsun.
Pihtilarin açılması için kan sulandirici kullanimina baslanmistir. Zamanla açılır diye düşünüyorum. Ki gelen kısmı felç de gitmiş. Yoğun bakımda kalma süresi de kişiye göre değişir. Onu yoğun bakım doktoruna, veya onunla ilgilenen doktorun yanına gidip yatış süresinin neden uzadığını riskler veya ne amaçlı kontrol ediliyor onu detaylı sorup öğrenmeniz lazım. Belki nörolojik kaynaklı tutuyorlardir. Belki organ fonksiyonlarını düzenleme amaclidir. Veya yatış sebebi olan tansiyonu daha detaylı izleme ve gerektiğinde hemen müdahale için tutuyor, tansiyonu stabilize olmayı bekliyor olabilir. Herkesin yoğun bakım süreci farklı seyreder. Yatış veren yada ilgili hekim ile görüşebilirsiniz. Yaşar mı yaşamaz mi diyerek de kendinizi düşürmeyin. Siz duanizi edin. Aynı sebepten aynı zamanda hastahaneye yatan babam ve eşimin babaannesi, babaanne için 3 güne çıkmaz denirken babam için hep umut vari konuşuyordu 8 branş doktoru. Babam 40 günde göçtü, babaanne bunun üzerine 7. Yılına doğru gidiyor hayatta. Oyle kötüydü ki babaanne, babamın vefatıni bana söylerken babaanne mi öldü demiştim. Velhasil kötü de dense iyi de dense ecel vaktini hiç kimse ongorenez doktorda, aynı sorunları yaşayan başkası da. Mevlam sağlıklı uzun ömür versin sizi birbirinize bağışlasın. Bolca dua etmeye devam edin. Tez vakitte sağlıkla kavusun inşallah