rabbim bebeğini kucağına almayı nasıp etsin insallah bu haberi bekleyen herkese versin bilmiyorum bu sürec beni cok endişelendiriyor maddi ve manevi anlamda gercekten yorucu bir sürec ve ben nedense hala cesaret edemiyorum başlamaya evet bi yandan hazırlıklarımı yapıyorum ama bi yandan da ağırdan alıyorum... sen nasıl harekete gecmiştin ?
Amin allah razi olsun rabbim olmayan herkeze nasip etsin...
Maddi durumunuzu bilmiyorum lakin ister istemez bir hedefe ulasabilmek icin cabalamak gerekiyor maddi konumum son damlasina kadar da gelmis olsa yapacaktik dunya mali dunyada kalir yedigimiz bir lokma ise o lokmayi yariya indiririz yeterki rabbim nasip etsin dedik kisada maddi konumu biz dusunmedik manevi olarakta allah nazardan saklasin esimle cok mutluyum birbirimize manevi yondende destek cikabildigimizi bildigimizi bildigimiz icin karar verdik aslinda gec bile kaldik 10 yil oldu biz hep bekledik kendiliginden olur diye ama artik farkli asamalara gecelim dedik rabbimde hakkimizi bu sekilde hayirli kildi ve halen hakkimizda hayirlisi neyse o olsun diyoruz benim gorusum moralinizi guzel tutun strsten uzak durup meryem suresini okuyun kaynanam surekli okuyor allah razi olsun bence dusunmeyin karar verip gidin allahin izniyle basarirsiniz