• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Beylikdüzü Medicana Dr.Selman Laçin'in Hastaları

rabbim bebeğini kucağına almayı nasıp etsin insallah bu haberi bekleyen herkese versin bilmiyorum bu sürec beni cok endişelendiriyor maddi ve manevi anlamda gercekten yorucu bir sürec ve ben nedense hala cesaret edemiyorum başlamaya evet bi yandan hazırlıklarımı yapıyorum ama bi yandan da ağırdan alıyorum... sen nasıl harekete gecmiştin ?

Amin allah razi olsun rabbim olmayan herkeze nasip etsin...

Maddi durumunuzu bilmiyorum lakin ister istemez bir hedefe ulasabilmek icin cabalamak gerekiyor maddi konumum son damlasina kadar da gelmis olsa yapacaktik dunya mali dunyada kalir yedigimiz bir lokma ise o lokmayi yariya indiririz yeterki rabbim nasip etsin dedik kisada maddi konumu biz dusunmedik manevi olarakta allah nazardan saklasin esimle cok mutluyum birbirimize manevi yondende destek cikabildigimizi bildigimizi bildigimiz icin karar verdik aslinda gec bile kaldik 10 yil oldu biz hep bekledik kendiliginden olur diye ama artik farkli asamalara gecelim dedik rabbimde hakkimizi bu sekilde hayirli kildi ve halen hakkimizda hayirlisi neyse o olsun diyoruz benim gorusum moralinizi guzel tutun strsten uzak durup meryem suresini okuyun kaynanam surekli okuyor allah razi olsun bence dusunmeyin karar verip gidin allahin izniyle basarirsiniz

Merhaba arkadaşlar,
Bende Selman Laçin in hastasıyım ve dondurulmuşlarda gebe kaldım çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim bu sevincimi :-)
Kız erkek farketmez şu an çok mutluyum :1::1::1:
Allah isteyen herkese bebek versin..

Merhaba arkadaşlar,
Bende Selman Laçin in hastasıyım ve dondurulmuşlarda gebe kaldım çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim bu sevincimi :-)
Kız erkek farketmez şu an çok mutluyum :1::1::1:
Allah isteyen herkese bebek versin..

tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın gezmelere gidersin sağlıkla büyütürsün inş. darısı başımıza :)

Merhaba Arkadaşlar,

Ben kendimi özetleyeyim 2 aşılama, 1 taze ve 1 donmuş blastokist transferden sonra merkez arayışındayım. Sorun sperm sayı azlığı ve

hareketsizlik. Siz orda yaptıranlar olarak süreci ve kullandığınız ilaçları yazar mısınız? (vitamin vs.) Daha önce tedavi olduğum merkez de

birşeylerin eksik yapıldığı düşüncesindeyim bunu sormam bu yüzden? Ekime kadar araştırma yapacağım raporum o zaman çıkacak 3 yılım

dolduğu için. Şuan yapılamayan histeroskopi kaldı o da ay sonu gibi yapılacak inşallah.

merhaba,
ben 2012 yılında Medicana'da tüp bebek tedavimi Selman Bey'e olmuştum. 16 aylık bir oğlum var çok Şükür. ikinci bebeği düşünüyoruz. Şu anda Medicana'nın fiatlarını bilen varmı acaba?

merhaba,
ben 2012 yılında Medicana'da tüp bebek tedavimi Selman Bey'e olmuştum. 16 aylık bir oğlum var çok Şükür. ikinci bebeği düşünüyoruz. Şu anda Medicana'nın fiatlarını bilen varmı acaba?
Canım ben geçen ay görüştüm ortalama ilaçlarla beraber 7000 tutuyomuş net fiyat değil daha az da tutabilir

Merhaba selman bey hastaları var mı? ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım hadi arkadaşlar bu süreci beraber geçirelim birbirimize destek olalım :)

merhaba,

İlk denemede mi hamile kaldınız? Şu anda fiyatlar tüp bebek 5250 ilaçlar da biliyosunuz sağlık durumuna göre veriliyor ortalama 1500 civarı tuttuğu söylendi bize toplamda 6750 tl yani :)

İlk denemede mi hamile kaldınız? Şu anda fiyatlar tüp bebek 5250 ilaçlar da biliyosunuz sağlık durumuna göre veriliyor ortalama 1500 civarı tuttuğu söylendi bize toplamda 6750 tl yani :)

ben geçen ay yaptırdım.4300 verdim hastaneye, 1300 kadar da ilaçlar tuttu

arkadaşlar 3 ay önce beylikdüzü medicana selman beyin hastasıydım.gittim tüp bebek konusunda bilgi almak istedim muayene etmek istedi bende ücretini ödeyip muayeneye geçtim ama şansızlık oki tam muayene sırasında adet oldum.sonrasında selman bey odasında ağırlayıp eşimle beni dünyayı başımıza yıktı.ben daha önce yaptırdığım testlerimide yanımda götürmüştüm koskoca bir dosya şeklinde bu dosyada defalarca yaptırdığım hormon testlerim septum ameliyatı sonuçlarım be rahim filmi sonuçlarım vardı ve hepside normal sınırlar içerisindeydi yani bir sorunumuz yoktu.neyse selman bey bu sonuçlara rağmen sadece beni muayene ederek menepoza girdiğimi söyledi işte dünyamızın yıkıldığı an o andı.bittiğimi hissettim.vaktiniz yok bitmişsinize getirdi.kaybedecek bir saniyemiz bile yoktu ona göre.hemen ertesi gün tüp bebeğe başlamamızı söyledi yapılacak hiç birşey yok dedi.bizde anın şaşkınlığı üzüntüsü ile tamam dedik ağlaya ağlaya çıktık yanından ne araştıracak ne karar verecek vaktimiz olmadı.hemen tüp bebeğe başaldık ama piskolojimi siz düşünün artık sabahlara kadar hergün ağlayarak başladım doğal olarak sonuçtada tüp bebek tutmadı 7-8 yumurta toplanmasına rağmen neredeyse tranfere bile gidemiyordum.herşeyleri başarısızdı.herşey okadar vahimdi.negatif sonuçtan sonra selma beye gittiğimizde teşhisinden emin menepoza giriyosunuz vakit yok diye yineledi hemen 2.tüp bebeğe geçelim dedi.ama ben okadar bitmiştimki 2.ye halim yoktu.ve size abartısız yemin ediyorum o gün bugün sürekli ağladım menepoza giriyorum bittim anne olamıycam diye.yaklaşık 15 gün önce başka bir doçente başladım bu teşhisin okadar kolay koyulamayacağını anlattı ve amh isimli özel bir yumurta testi yaptırdı ve selman beyin bizi resmen dolandırdığını anlattı.hamdolsun rabbime amh değerim gayet iyi çıktı yani menepoz yok herşeyim iyi diğer hormon testlerim iyiydi yine iyi çıktı.neyse çok uzattım farkındayım ama çok doluyum arkadaşlar herkes öğrensin ve duygularını selman bey denen kendini doktor sanan beye sömürtmesin.şuan kendisine ne desem azdır canımı çok yaktı allahta onu nasıl biliyorsa öyle yapsın yazıklar olsun diyorum

ben de uzun zamandır yazacağım fakat kendimi bayağı tuttum yazmamak için.Ve sonra karar verdim yazmaya en azından gidecek arkadaşlara fikir olmuş olacaktır diye düşünüyorum. Ben de ilk tedavimi selman beyde yaptırdım. eve yakın diye düşünmüştüm. Tabi tecrübesizliğimden de hemen herşey olacak 15 - 20 yumurta toplanacak sanıyordum. Selman bey bana da 2-3 yıla kadar menopoz a girersin dedi. ailemde öyle bir hikaye yok... acele edip geç kalmamamızı belirtti. sonra evraklarımı detaylı incelemedi. rahim filmimim aslını da görmek isteme zahmetinde bulunmadı. iletişim muhabbet iyi fakat önemsenmesi gereken şeyler bence atlanıyor diye düşünüyorum.neyse işte tedaviye başladık. Bana yüklü ilaç verildi.2 yumurta toplandı. ikisi döllendi biri gelişti. 10 hücreli dediler ama tutmadı. Diğer gittiğim hastanede ise embriyo resmine baktıklarında kalitesiz olduğu söylendi...Kan pıhtılaşma sonucum transfer sonrasında çıkmıştı.aradım bildirdim iğneye başlamam gerekiyormu diye gerek yok dedi. sonra transfer sonrası folik asite devam edin denildi.Oysa öncesinde bana hiç folik asit yazılmamıştı.kullan denilmemişti. negatif sonuç sonrasında ise malesef hep yoğundu başka bir doktor ile görüştürdüler. o da yapılabilecek bişey olmadığını söyledi ilaç yazdı gönderdi.Oysa bu ilaçlar gerçekten işe yarıyorsa tedavi öncesi başlanmalıydı diye düşünüyorum.Buraya başlayacağım zaman arkadaşın biri bana oraya gittiğini muayne olduğunu ve selman bey in asla hamile kalamazsın dediği ay hamile olduğunu öğrendiğini ve onun nasıl ultrasonda göremediğine şaşırdığını belirtmişti.Keşke dikkate alsaydım diyorum. birinci tedavi sonrası görüşme yaptığım yerler rahim filmime kadar detaylı incelediler. yani bazı eksiklikler var.Özellikle benim gibi eşinde varikosel ve yumurta rezervinde azalma olan arkadaşlar mümkünse buraya gitmesin. Çok iyi araştırma yapıp yer seçsinler.
Ben de şu an araştırmadayım bu kez en azından negatif sonucum da olsa, tedavi sonrasında eksiklikleri düşünüp kafamı yormak istemiyorum

Ben ilk denememi çapada yaptırmıştım ve kötü şeyler gelmişti başıma ilaçlar yan etki yaptı ve ciğerlerime sıvı toplandı 1 hafta hastanede yattım çok acılı günlerdi sonuç negatifti ve be birdaha kesinlikle tüp bebek yaptırmayı düşünmediğim sırada aradan 2 yıl geçmişti bi arkadaşın tavsiyesiyle selman beye gittim görüşmemi yaptım ve bana önceki tedavinin yanlış yapıldığını trasfer yapılmayıp dondurulup sonraki ay trasfer yapılması gerektiğini söyledi ama ben yinede çok tedirgindim bana güven dedi peki dedim başladım dediği gibi donduruldu sonraki ay trasfer yapıldı çok şükür hem ciğerlerime sıvı toplanmadı hem sonuç pozitifti tek embriyo transfer edildi en başımdan en sonuna kadar güvendim selman beye hala güveyorum ondan Aalah razı olsun ve ben kesinlikle tavsiye ediyorum komşularımdan çocuğu olmayanlarve ben dahil birçok aile selman bey tarafından hayallerine kavuştu bu yazımı okuyanlara diyorumki önce doktorunuza inanın güvenin sonra dua edin doktorlar sadece vesile ol yada olma diyen Rabbim

E esoes88 ben memnnum aslında ama şöyle bizim ilk denememiz olacak ben Aysun hanımın yaklaşımından çok memnun kaldım birde spermsayımı hariç bütün tahlilleri dışarda yaptırabilirsiniz dedi bu anlamda da memnun oldum istese bütün tahliller bizim hastanede yapılacak diyebilirdi sonuçta özel hastaneler ticarethane sen memnun musun canım

E esoes88 ben memnnum aslında ama şöyle bizim ilk denememiz olacak ben Aysun hanımın yaklaşımından çok memnun kaldım birde spermsayımı hariç bütün tahlilleri dışarda yaptırabilirsiniz dedi bu anlamda da memnun oldum istese bütün tahliller bizim hastanede yapılacak diyebilirdi sonuçta özel hastaneler ticarethane sen memnun musun canım
Bende orda bir defa yapturdim,selman bey ve aysun hnm beraber bakiyilar tedavi boyunca ekip fena degil insallah sizin icin hyirli olur guzel haberlerini aliriz,neden olmuyo sizin

E esoes88 Amin inşallah allah isteyen herkese versin .Bende çikolata kisti vardı 6 yıl önce ameliyat oldum sonra polip ameliyatı oldum sonra tüplerdeki sıvı birikiminden tüplerim hasar görmüş tüplerim alındı şubat ayında 5,5 yıllık evliyiz bugünlere geldik işte bakalım allahtan hayırlısını istiyorum hep.Siz orada yaptırdınız tutmadı mı birde sizdeki sıkıntı neydi

E esoes88 Amin inşallah allah isteyen herkese versin .Bende çikolata kisti vardı 6 yıl önce ameliyat oldum sonra polip ameliyatı oldum sonra tüplerdeki sıvı birikiminden tüplerim hasar görmüş tüplerim alındı şubat ayında 5,5 yıllık evliyiz bugünlere geldik işte bakalım allahtan hayırlısını istiyorum hep.Siz orada yaptırdınız tutmadı mı birde sizdeki sıkıntı neydi
Canim bende de kist vardi ameliyat oldim fakat 5 ay sonra yine cikti,ve esimdede sperm kalitesizligi var tup bebek yaptik olmadi neden bilmiyorum bu hafta gidicem yine cikolata kisti engel degil ama yumurta rezervini azaltiyomus:( olusan empriyo kalitesi iyi demisti embiriyolog ama neden olmadigini bilmiyoruz rabbim hakkimizda hayirlisini versin,cok istiyodum ama olmadi kismetimizde ne zaman anne olmak var allah biliyor canim senin insallah guzel sonuclanir ben ara vericem biraz maddi manevi yiprandik cunku

Canim bende de kist vardi ameliyat oldim fakat 5 ay sonra yine cikti,ve esimdede sperm kalitesizligi var tup bebek yaptik olmadi neden bilmiyorum bu hafta gidicem yine cikolata kisti engel degil ama yumurta rezervini azaltiyomus:KK43: olusan empriyo kalitesi iyi demisti embiriyolog ama neden olmadigini bilmiyoruz rabbim hakkimizda hayirlisini versin,cok istiyodum ama olmadi kismetimizde ne zaman anne olmak var allah biliyor canim senin insallah guzel sonuclanir ben ara vericem biraz maddi manevi yiprandik cunku
Bu arada benim de cikolata kistiydi:(

Back
X