- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.516
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Merhaba kızlar;daha önce hamilelik depresyonu yaşamıştım. 3 yıl önce bir olay yaşadım ondan sonra doğrulamadım hayatım bir anlamda mahvoldu.kayınbiraderim bana kalk bana kahve yap sen çirkinsin oğlum yakışıklı demişti.onsan sonra ben yine kafayı yedim.ben çirkin miyim diye üzüntüden ergenler gibi depresyona girdim.ilaca başlandı tam 3 yıl aynı duygularla yaşadım. eksik doz yüzünden .Doktora gittim dozum eksikmiş. o tamamlanınca kendime geldim ben ne yapıyorum dedim.bu süreçte terapi aldım.ödevlerimi bir kaç ay yaptım bıraktım.bilinç altını kitaplar okuyarak değiştirmeye çalıştım . Derken bir kaçgün önce eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık.ve ilacımı o gün almayı unuttum.5 ay sonra aynı duygularla tekrar uyandım.demek ki bakış açımı gram değiştirememişim.Korrkularımdan nasıl kurtulacagımı şaşırdım.yakama yapıştı bırakmıyor.ilaçsız hayatta merhaba ne zaman diyeceğim
Ayrıca güzel olup olmaman kaynını ne ilgilendirir? Ona ne? O kim oluyor? Kocanı yarın boşasan yedi kat el olacak sana. Haddini bilsin öküz. Kardeşi yakışıklıymış, tabi kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş. Heheh. Sinirden gülüyom şu an.Merhaba kızlar;daha önce hamilelik depresyonu yaşamıştım. 3 yıl önce bir olay yaşadım ondan sonra doğrulamadım hayatım bir anlamda mahvoldu.kayınbiraderim bana kalk bana kahve yap sen çirkinsin oğlum yakışıklı demişti.onsan sonra ben yine kafayı yedim.ben çirkin miyim diye üzüntüden ergenler gibi depresyona girdim.ilaca başlandı tam 3 yıl aynı duygularla yaşadım. eksik doz yüzünden .Doktora gittim dozum eksikmiş. o tamamlanınca kendime geldim ben ne yapıyorum dedim.bu süreçte terapi aldım.ödevlerimi bir kaç ay yaptım bıraktım.bilinç altını kitaplar okuyarak değiştirmeye çalıştım . Derken bir kaçgün önce eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık.ve ilacımı o gün almayı unuttum.5 ay sonra aynı duygularla tekrar uyandım.demek ki bakış açımı gram değiştirememişim.Korrkularımdan nasıl kurtulacagımı şaşırdım.yakama yapıştı bırakmıyor.ilaçsız hayatta merhaba ne zaman diyeceğim
içiyorum aşkım artık ilaç deposu oldum inan.Canımcım o kaynın olacacak kişi halt etmiş,sen ilaçlarını düzenli içmeye gayret et olurmu.
içiyorum aşkım artık ilaç deposu oldum inan.
TEDAVİME DEVAM EDİYORUM ALLAH BENİM GİBİ HERKERSE ŞİFA VERSİN CANIMÖnceliğiniz tedavinizi başarılı bir şekilde tamamlamak olsun. Depresyon tedavisi ben de gördüm, yıllarca. İlk hamilelikten beri ilaç kullanmıyorum, ama anlıyorum ki, artık ihtiyacım var. İlaçlardan nasıl kurtulurum diye dert etmeyin, tedavinizi düzenli olun.
elimde olsa asla takılmam.Altta bir neden yatıyorResim deki sensen halt yemiş onlar gayet iyisin takılma
bilmiyorum ki.Bana oğlunu vermiş ya.o yüzden sanırımCirkinlikle kahve yapmanin manasi nedir
ben kendimi çok yedim bu ne arsızlık densizlik ben neden hala ordayımAyrıca güzel olup olmaman kaynını ne ilgilendirir? Ona ne? O kim oluyor? Kocanı yarın boşasan yedi kat el olacak sana. Haddini bilsin öküz. Kardeşi yakışıklıymış, tabi kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş. Heheh. Sinirden gülüyom şu an.
bende nazobial dolgu düşünmüştümSorun cirkin olmaniz degil insanlari ciddiye almaniz.guzel opmak her kadin ister ben de cirkin hissedince hicbi sey yapasim gelmiyo.anliyorum.guzel hissetmek istiyosan oncelikle kendini iyi hisset sev,spor yap.guzelsin zaten tek ihtiyacin massetter botox.1200 tl falandir biriktir yaptir.sporunu da yap.mis gibi.insanlari yakma hayatini yasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?