- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
teşekkür ederim desteğin için canım.Evet biraz kilom var yavaşca veriyorum .birazda bilinçaltı çalışmaları lazım bize sanırmÖncelikle Fotoğraftaki sizseniz.çok güzelsiniz.
... yesin onlar
Gelelim şimdi ne yapabiliriz. Bence ilaca bağimlı olmayın doktor kontrolunde bırakmaya çalişın. Özgüveninizi arttıracak şeyler yapmaya çalişın. Ben de dün buna benzer bir konu açmiştım. Çok yardımcı oldular sağolsunlar.
Mesela kendinize bir uğraş edinebilirsiniz. Veya görsel olarak beğenmediginiz ne varsa kendinizi nasıl beğeniyorsanız o hâle getirmeye çalısabilirsiniz. Mesela kilo vermek gibi spora başlamak gibi.
İnşallah ablam rabbim yard. olsun cümlemizinÖyle düşünme sakın,stresten bile uzaklaşman sana iyi elecek mutlaka.
İnşallah ablam rabbim yard. olsun cümlemizin
bazı insanlar cidden beyinsiz..bilmiyorum ki.Bana oğlunu vermiş ya.o yüzden sanırım
Şaka yaptı diyor hep ama patavatsılzık bu sadecebazı insanlar cidden beyinsiz..
Esiniz ne diyor
Uyurken dislerimizi siktigikiznicin yuzun alt tarafindaki kaslar buyuyor.yuzun sekli bozuluyor.hanimefendinin cenesi sivri yuzun ust kismi da cok guzel.o kaslar yuzun alt taraginda ifadesini sertlestiriyor ve yuzunu kare yapiyor.massetter botox yaptirisa yuzu oval ve kadinsi olur o istenmeyen kaslar gider ayrica gece dislerini sikmayacagi icin disleri catlamaz.Nedir bu massetter botox
Massetter botox yaptirin goreceksiniz nasil yumusuyo ifadeniz en acili bu bencebende nazobial dolgu düşünmüştüm
Bana bunu bir kişi daha söylemişti sanırım haklısınız bir doktorla görüşmem lazımUyurken dislerimizi siktigikiznicin yuzun alt tarafindaki kaslar buyuyor.yuzun sekli bozuluyor.hanimefendinin cenesi sivri yuzun ust kismi da cok guzel.o kaslar yuzun alt taraginda ifadesini sertlestiriyor ve yuzunu kare yapiyor.massetter botox yaptirisa yuzu oval ve kadinsi olur o istenmeyen kaslar gider ayrica gece dislerini sikmayacagi icin disleri catlamaz.
Yuzu oval hale gelir.ayrica tatli kumral bi sac ve o kaslarin rengini de yumusatirsa bence fistik gibi.sadece ufak dokujuslar gerekli
bilgiler için çok teşekkür ederimMassetter botox yaptirin goreceksiniz nasil yumusuyo ifadeniz en acili bu bence
Çok şükür her zaman sebebi ansiyete maalesefYani böyle bi cümle kuran cahilin lafına kulak asmanıza gerek var mı? Umursamayın, ağzının payını verin ve geçin..
ayrıca gayet güzel ve bakımlısınız. Hem de sağlıklısınız. Sırf bunun için şükretmeli ve mutlu olmalısınız.
sorun esas olarak depresyon .sanırım o yüzden hayatta ehh diyemedimkonunuzdaki dertlerden hangisine yorum yapacağımı bilemedim.
insanlar nasıl böyle olabiliyor hayranım benim gibi pinpirik değilsiniz ne kadar güzel maşallah.Tedavinize devam edin.
Biri bana çirkin dese,güler geçerim yada sensin çirkin derim unuturum,2 saat sonra aklıma gelmez ama sizin durumunuz farklı demekki.
Konu başka birşey de olsa takacaktınız muhtemelen. Ha bu arada dangalakça kerli ferli adamın çocuk gibi sen çirkinsin demesi. Üzülmeyin onun ayıbı bu.
Kafaya takma sebebin mükemmelliyetçi bir insan olman mi yoksa insanların seninle ilgili düşüncelerini çok önemsemen mi?Kiloluydum bayagı zayıfladım canım.ne mantıkla dediğini inanın bende bilmiyorum.sorun o değil benim bence.bunu kafaya takmış olmam beni üzmesine izin vermiş olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?