BEYNİM BEDENİMİ YİYOR :((( bozuk plak)

Kiloluydum bayagı zayıfladım canım.ne mantıkla dediğini inanın bende bilmiyorum.sorun o değil benim bence.bunu kafaya takmış olmam beni üzmesine izin vermiş olmam

o günden sonra pek gidip gelmedim beni üzmesine izin vermedim. inşallah bir daha depresyon yaşamazssıznız asla

İnsanlar canını nereden yakacağını iyi bilirler bu sözleri takarak zarar gören sadece kendin oluyorsun onlar hayatlarına devam ediyor birde bu açıdan bak

NEDEN 1 GÜNDE BÖYLE OLDUM BEN O ZAMAN ANLAMIYORUM.

NEDEN 1 GÜNDE BÖYLE OLDUM BEN O ZAMAN ANLAMIYORUM.
Sürece çok odaklanıyor olabilir misiniz? Depresyonda mıyım değil miyim diye sürekli kendinizi dinliyorsunuzdur belki. Bilemiyorum sadece tahminde bulunabiliyorum. Kendinizi toparlayana kadar sizi mutlu etmeyen insanlarla görüşmeyin bir süre. Toparlanınca zaten takıldığınız şeylerin çok da mühim meseleler olmadığını göreceksiniz.

İyi de bundan kayınpedere ne?

evet o bende fazlasıyla var o agırlık bana çökünce kendimi dinlemeye başlıyorum

Öncelikle Fotoğraftaki sizseniz.çok güzelsiniz.

... yesin onlar

Gelelim şimdi ne yapabiliriz. Bence ilaca bağimlı olmayın doktor kontrolunde bırakmaya çalişın. Özgüveninizi arttıracak şeyler yapmaya çalişın. Ben de dün buna benzer bir konu açmiştım. Çok yardımcı oldular sağolsunlar.

Mesela kendinize bir uğraş edinebilirsiniz. Veya görsel olarak beğenmediginiz ne varsa kendinizi nasıl beğeniyorsanız o hâle getirmeye çalısabilirsiniz. Mesela kilo vermek gibi spora başlamak gibi.

Hamilelik depresyonu veya lohusa depresyonu hormonal değişimler yüzünden psikolojide olan tahribat olduğu için uzun süreli ilaç kullanımını gerektirebilir. Son 3 4 haftadır sanirim bende o depresyona girmek uzereyim. Ki siz kitap okumuşsunuz. Ben psikoloji mezunuyum. Aktif olarak 4 senedir çalışıyorum. Yaşadığım süreçte herşeyin adını biliyorum ama o duygulardan depresif halden kendimi koruyamıyorum. Umarım lohusalikla birlikte atlatırım ama atlamazsam ilk isim psikiyatriste gidip ilaç almak olacaktır. Sizde devam edin. Terapiye tekrar başlayın. Kolay bir durum değil. Lohusa depresyonu yüzünden intihar eden, nevroz ve psikoza giren kadın sayısı yadsinamayacak kadar fazla. Bu size ait bir sorun değil. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız ilaç olur, terapi olur, hepsine devam edin

Nedir bu massetter botox

insanlar değişir arkadaşım bu gayet normal. ve geri dönüşü yoktur o değişimin. hiç bir şeyi eskisi gibi yapamazsın. bazen tek çare gelecekteki iyi veya kötü olan bilinmezliğe kucak açmaktır.

evet o bende fazlasıyla var o agırlık bana çökünce kendimi dinlemeye başlıyorum
Kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulmaya çalışın o zaman. Depresyon ben de geçirdim. İlaçlar size yardım edecek tabi ki ama sizin de ilaçlara yardım etmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…