Uzatmasın zaten bak anlamış hatasınıeşim özür diledi kendiliğinden. Dayanamadı yine. İyiki uzatmadı.
Kendsi geldi seni üzdüm özür dilerim gereksizdi hareketlerim dedi. Bende özür diledm sonradan. Valla adamın değerini bilmek lazım yoksa elden giderNasıl konuştunuz bak görüyor musun yazık adama üzme seni seviyor
sonunda beynimden vurulmuşa döndüm :)) açıkçası bende öyle düşünüyorm korkuyorm elden gidecek adam. Benim yüzümden kişiliğinden ödün veriyor. Haklısın arkadaşım sağol yorum için :)Kusura bakmayın ama siz böyle devam ederseniz kendisine saygısı varsa gider, gitmeli zaten.
Buradan bakınca geçinmeye gönlünüz yokmuş gibi görünüyorsunuz.
Empati yeteneğinizi geliştirmeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Siz olsanız, size ne kadar sabır gösterebilirdiniz?
Dürüstlük, açık sözlülük iyidir ama her doğru her yerde söylenmez derler. Ne yapsın siz sevmiyorsunuz diye, dava açıp soy bağını mı reddetsin adam?
Diğer konularınızı bilmiyorum ama burada yazdıklarınız son derece önlenebilir durumlar.
Mama sandalyesi; görümceniz aradığında "başkasına ver" yerine "beğendiğim, aklımda bir model var onu alacağım".
Mama sandalyesi gelmezdi, yeğeniniz onu görüp "bu benimdi" diyemezdi -ki bu tepkinizi de çok acaip buldum.
Bebeğin uyandırılma ve araba konuları bence konu dahi değil; onları geçiyorum.
Kv diyelim ki 5 yanındakini gerçekten de daha çok seviyor-ki sanmıyorum, uykusundan uyandırmak pahasına sevmek istiyormuş-, size ne?
Sevmediğiniz birinin çocuğunuzu sevmesi önemli bir şey mi sizin için?
Hayatı kendiniz zorlaştırıyorsunuz, eşimin eski eşine içimden sürekli teşekkür etme sebebim bu yaptığınız. Şahane bir adamı elinden kaçırmış, sefasını ben sürüyorum.
Mutlu bir hayat dilerim.
Kısacası ben eşimin ailesini günahım kadar sevmiyorm öyle diyeyim
sağol coco ya çocuklarn ikide bi bu bizimdi demeleri çok battı bana. Mantıklı düşünemiyorm kabul ama eşimin lohusa oldğm için bana anlayış göstermesi gerekmez mi
ne var kı gorumcenızın yolladıgı seylerı kullansanız bende puset anakucagı part yatak vs hep kuzenımın kızından gelenlerı kullanıyorum sıldım yıkanabılecek olanların kılıflarını yıkadım oh tertemız oldular gayette rahatım bosuna masraf yanı onlara verılecek para, hem 5 yasında ılgıyı kendı ustunde gormeye alısmıs bır cocugun sızın ufaklıgı kıskanması cok normal burada onemlı olan sızınkınıde sevıp deger verıyorlar mı bu onemlı, arac mevzusuna gelırsek belkı onemlı bır ıslerı var verse ne olur kı ama sureklı tekrarlanıyorsa bu durum ona bırsey dıyemem, bence sız bıraz abartıyorsunuz gıbıme geldı tabı baska sorunlarınız varsa yada yasanmıslıklarınız bu söyledıklerım gecerlı olmaz..Beymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
Eşimle tartıştık. Ve bebeğimiz dışında konuşmamaya karar verdik. Normalde işteyken seni seviyorum nasılsın şöyle misin böyle misin diye mesaj atan adam İki gündür sadece oğlum nasıl dye msj atıyor.
Sebep yine ailesi. Zaten ufak bi atışmamız vardı görümce yüzünden. Görümce bana oğlumda kullanmam için kendi çocuklarının mama sandalyesini ve bikaç malzeme daha vermişti, istemediğim halde verdi kadın. Bende onları yolladım geri. Neden yollamışım da insanlar iyilik yapıyomuş da. Yenisini alırım ihtiyacı olana versin dedim. Bi de çocukları ikide bi yok bu bizimdi yok buna ben binmiştim deyip durdu, bu durumdan hoşlanmadm ihtiyacım da olmadığı için yolladım. İlk tartışmamız bundan çıktı.
Üstüne kaynımın bizim arabayı yine istemesi ( 6 saatliğine) ve eşimin vermesi eklendi. 21 günlk bebeğim var. Her an her şey olabilir diye düşünüp vermemeliydi. Hata üzerine hata yapıyor.
Bir de şu var kv kp sürekli diğer torunlarına(görümcemin oğlu) oğlum biz en çok seni seviyorz sen başkasın bilmem ne deyip duruyorlar benim yanımda ve bebeğim dünyadayken doğmuşken yani. Güya bebeğimi kıskanıyormuş çocuk da üzülmesin diye diyorlarmış(çocuk 5 yaşında). Bu konu yüzünden de biraz atıştık.
En son ben dedim ki yabancı gibi git gel eve oğlan dışında da konuşmayalım. Kabul etti. Ama ben acı çekiyorum o koca kafalıyı sevdiğim için.
Bu işin sonu ne olur kızlar? Ben sonumuzu iyi görmüyorum. Açıkçası yapamıyorum artık. Saçmalıyorm farkındayım benden bıktınız onun da farkındayım ama inanın sizden başka rahatça anlatabildiğim tek bi insan yok
şimdiden seneyenin hayallerini kuruyorum. Seneye anca kendime gelirim bence :)duygusallık tavan şuan.. kızım 5 aylık ben daha yeni normal moda döndüm e adamda biraz odun olunca artık bitiyor hissiyatları kuvvetleniyor. bugünlere aldırış etmeyin derim
o kadar sürmez merak etme:))şimdiden seneyenin hayallerini kuruyorum. Seneye anca kendime gelirim bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?