Beynim durdu artık

canım yeni doğum yaptığın için biraz fazla alıngansın yazdıklarında ben bir sorun göremedim eşinden özür dilemelisin

Fazla abarttığınızı düşünüyorum ben.
Mama sandalyesini geri vermek yerine ihtiyaç sahibi birine verip yine yenisini alabilirdiniz mesela.
Eşiniz arabayı vermiş tamam vermese iyiydi ama hemen o an tartışma çıkarmak yerine araba geri geldiğinde konuşabilirdiniz bebeğimiz küçük ihtiyacımız olabilir arabaya bir dahaki sefere daha dikkatli ol diye uyarabilirdiniz.
Bu kadar sudan sebeplerden bu aşamaya gelinmesi mantıksız.

Onun bunun soylemleriyle evinizideki huzurdan olmayin derim ben. ufak sorunlar bunlar. Beyin karincalanacak bi durum yok yani ortada. fazla alinganlik gostermissiniz.

Kocanla aran inşallah düzelir .ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler.boşver kocana yakınlaş ilgi göster .eşinin ailesine gelince "uzaktan iyi insansınız ,uzak kalın" kelimesini söyle içinden takma hiçbişeyi .bebeğinin mutluluğunu yaşa.Allah herkese nasip etmez .Hakkınızda en hayırlısı

Cokta usteleme canim.sonucta konusmayi denedin.usteleyince bazi erkekler suyunu cikarir.normal konus yemek yicen mi, cay yapiyimmi.oyle siradan sonra bekle kendi gelsin.gelirde sonucta ilk adimi atmisin.

Bence cocuga aman seni daha cok.seviyoruz demelerine takilmamalisn.Kiskanmasin.diyedir.. Aman severlerse sevsinler ayrica onlar kim oluyo yaa..
Araba konusunda haklisin.ben de hamileyim,esim arabayi kardesine ilgilenemedigi icin verdi al tamir ettir diye 4.hafta oldu yeni alabildik arabayi mesela.Esim de hamileligmde cok rahat davrandi bu konuda..
Bence duzelirsinz ya pek.bi sorun yok. Yabanci gibi gir cik ne ya ,2gune kalmaz gulusursunz zaten..
Ha bi de, o gorumce esyalarinda cok haklisin. Ben para veripyenisini satin alsalar bile geri yollayabilirim o derece,birak bebelerinin lafini ettigi eskilerini kullanmayi..

Ben burda tek sorunlu sizi gördüm kusura bakmayın yazdıklarınıza dönüp bir bakın hep kocanızın ailesine bi muhalefet bi dışlama var unutmayın sizden önce onlar vardı

Canım lohusa depresyonu olabilirsin. Dikkat et kendine. Yeni Doğum yapmış kadına trip atan eşine de alkış!

Mama sandalyesini keşke siz başkasına verseydiniz.
Kaynınızın işi önemliyse araba verilebilir, aman bişey olacak diye düşünüp kötüyü çekmenin manası yok.
Benim kardeşim yeni doğdugunda babannemler bana en çok seni seviyoruz sen başkasın derlerdi, kıskanmamam içindi diye düşünüyorum sanırım sizinkilerin olayı da o.
Tartışmak için bana kalırsa sebep bile ypk sadece kaynınız arabanızı keyfi alıyorsa bir bu tartışmalık bellki o da.
Kendinizi üzmeyin, konuşmamak yerine aksine konuşup sorunlarınızı halledin..

Nasıl konuştunuz bak görüyor musun yazık adama üzme seni seviyor
Kendsi geldi seni üzdüm özür dilerim gereksizdi hareketlerim dedi. Bende özür diledm sonradan. Valla adamın değerini bilmek lazım yoksa elden gider
sonunda beynimden vurulmuşa döndüm :)) açıkçası bende öyle düşünüyorm korkuyorm elden gidecek adam. Benim yüzümden kişiliğinden ödün veriyor. Haklısın arkadaşım sağol yorum için :)

valla eşime anlattım çat pat.bu süreçte hanzo olan erkek bile insani davranması lazım.can cıktı içinden normal olan idare etmek dıyor.bak erkek fikri bu yonde hadi biz duygusal dusunuyoruz diyelimm.........nimetten sanmasın kendını...

ne var kı gorumcenızın yolladıgı seylerı kullansanız bende puset anakucagı part yatak vs hep kuzenımın kızından gelenlerı kullanıyorum sıldım yıkanabılecek olanların kılıflarını yıkadım oh tertemız oldular gayette rahatım bosuna masraf yanı onlara verılecek para, hem 5 yasında ılgıyı kendı ustunde gormeye alısmıs bır cocugun sızın ufaklıgı kıskanması cok normal burada onemlı olan sızınkınıde sevıp deger verıyorlar mı bu onemlı, arac mevzusuna gelırsek belkı onemlı bır ıslerı var verse ne olur kı ama sureklı tekrarlanıyorsa bu durum ona bırsey dıyemem, bence sız bıraz abartıyorsunuz gıbıme geldı tabı baska sorunlarınız varsa yada yasanmıslıklarınız bu söyledıklerım gecerlı olmaz..

duygusallık tavan şuan.. kızım 5 aylık ben daha yeni normal moda döndüm e adamda biraz odun olunca artık bitiyor hissiyatları kuvvetleniyor. bugünlere aldırış etmeyin derim

duygusallık tavan şuan.. kızım 5 aylık ben daha yeni normal moda döndüm e adamda biraz odun olunca artık bitiyor hissiyatları kuvvetleniyor. bugünlere aldırış etmeyin derim
şimdiden seneyenin hayallerini kuruyorum. Seneye anca kendime gelirim bence :)

şimdiden seneyenin hayallerini kuruyorum. Seneye anca kendime gelirim bence :)
o kadar sürmez merak etme:))
daha kırkınız çıkmadı.
birkaç ay geçsin toparlanırsın.
ama eşinle diyaloğunu bozma özellikle de ailesi yüzünden.
aşılmaz sorunları yumağına dönüyor sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…