Düzelir erkeklerin hassas noktası aileleri malesef bu da geçer ama önce siz politik olun benim erkek arkadaşım bile şimdiden öyle birşey olursa kendi aranızda halledin ne sen bana ne de ailem gelip birşey söylemesin diyortabiki hayır böyle değiliz hep ama kv görümceyle sorun yaşarsam anlatıyorm arada. Lohusalıkta daha çok yapmaya başladım. Biz çok iyi bir çifttik ne bileyim hep idare ederdi beni kimsenin yapmayacağı şeyleri yaptı benim için. Şu an batırdık sanırım. Beceremedik ebeveyn olmayı. Belki de aile olmayı beceremiyoruzdur
tamam ama şimdi ne yapacağım eşimle aramız ilk kez bu kdr kötü oldu her tartışmada daha kötü oluyor ben çözümü bulamıyorm artıkkusura bakma ama sen baştan sona hatalısın.
tamam ama şimdi ne yapacağım eşimle aramız ilk kez bu kdr kötü oldu her tartışmada daha kötü oluyor ben çözümü bulamıyorm artık
Allah var kk nın yüzde 90 ı beni haksız buldu boşan diyen çıkmadı hiç. Yok eşimin öyle alışkanlıkları. Haklısın bulup da bunuyorm heraldeKocayi disari at eve alma bosan ondan adam olmaz diyen cok cikar ama akilli olun bosanmak en kolayi iş ki evliligi yuvanizi kurtarmak anlattiginiz seyler cok basit seyler yazik birbirinizi uzmeye degmez en buyuk mutluluk cocuk vermis rabbim daha ne olsun kocana sen demissin cocuktan haric konusmayalim die ee tabiki adam msjda oglunu soracak ne yapsin asla baskalari yuzunden bozmayin iliskinizi aldatma kumar gece hayati kahve hayati yoksa adamda cunki olandarida gorduk biraz alttan alin cocugunuz icin
Boşver sen geri adım atmaLohusalık beni bozdu aynen ve hiç geçmeyecek gibi hissediyorm.
Kabullenmek gerek evet ama sonuçta bu dönemimde daha fazla anlayışı hakediyordum. Adam bana küstü bildiğin. Ayaklarına falan kapanmamı bekliyor. Sanki kendisi doğum yaptı
Ben konuşmak istedim bi adım attm kendisi istemedi. Saçma sapan hareket ediyor. Biraz sağduyulu yaklaşabilirdi bana karşı.
Senin benim ailemle sorunların var işte konuşmayı gerektiren bi şey yok diyor .
Zaten öyle yapıyorum hatamı yapıyorum bilmem ama net tavır koymsk da üstüme yoktur.
kocası görümceme küsmezdi onlar direk bağıra çağıra hakaretlerle insanların içinde tartışıp iki dk sonra unuturlar kocasıyla. Görümceme eşimin bana hediyeler alması doğumgünmde yaptığı sürprizler vs çok garip geliyor mesela, onun evlilik anlayşı bambaşka.
Sonuçta eşimle ilk kez bu kdr kötü olduk. Aramız ciddi anlamda bozuldu. Kv görümceye kına yollama vakti geldi
eşim özür diledi kendiliğinden. Dayanamadı yine. İyiki uzatmadı.Boşver sen geri adım atma
Lohusa olmayan biri de bu yapılanlara bozulur diye düşünüyorum
yine eşim adım attı. Özür diledi. Ama bi daha sanmam özür dilemez ben böyle devam edersem bize zarar vereceğim. Kendimi biraz olsuj değiştirmem lazım yoksa adam elden gidecekYerinizde olsam eşinizin iş yerine meyve sepeti veya çikolata gönderir, içine de baba oluşunu tebrik eden ve kendisini akşam yemeğine davet içeren bir not eklerdim.
Sadece sizin için değil, onun için de yeni ve alışılması gereken bir durum ebeveyn olmak, lohusalık durumu sizi 1-0 öne geçiriyor olsa da bunu biz tür koz olarak görmemek gerek diye düşünüyorum.
Zira siz aslında ne yaptığınızın farkındasınız ama "Lohusayım ben, istediğimi yaparım, bana anlayış gösterecek" deyip işin içinden sıyrılmak istiyorsunuz gibime geldi.
Eşinize bir jest yapın, sizden bir şey eksiltmez.
Ha yine olumsuz yaklaşırsa, daha önceki reddedişini de düşünürsek iş sizden çıkmış olur.
Sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah ufaklık.
Adam seni seviyoryine eşim adım attı. Özür diledi. Ama bi daha sanmam özür dilemez ben böyle devam edersem bize zarar vereceğim. Kendimi biraz olsuj değiştirmem lazım yoksa adam elden gidecek
Nasıl konuştunuz bak görüyor musun yazık adama üzme seni seviyoryine eşim adım attı. Özür diledi. Ama bi daha sanmam özür dilemez ben böyle devam edersem bize zarar vereceğim. Kendimi biraz olsuj değiştirmem lazım yoksa adam elden gidecek
yine eşim adım attı. Özür diledi. Ama bi daha sanmam özür dilemez ben böyle devam edersem bize zarar vereceğim. Kendimi biraz olsuj değiştirmem lazım yoksa adam elden gidecek
offff çok ağır olmuş sonu::)))))))Kusura bakmayın ama siz böyle devam ederseniz kendisine saygısı varsa gider, gitmeli zaten.
Buradan bakınca geçinmeye gönlünüz yokmuş gibi görünüyorsunuz.
Empati yeteneğinizi geliştirmeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Siz olsanız, size ne kadar sabır gösterebilirdiniz?
Dürüstlük, açık sözlülük iyidir ama her doğru her yerde söylenmez derler. Ne yapsın siz sevmiyorsunuz diye, dava açıp soy bağını mı reddetsin adam?
Diğer konularınızı bilmiyorum ama burada yazdıklarınız son derece önlenebilir durumlar.
Mama sandalyesi; görümceniz aradığında "başkasına ver" yerine "beğendiğim, aklımda bir model var onu alacağım".
Mama sandalyesi gelmezdi, yeğeniniz onu görüp "bu benimdi" diyemezdi -ki bu tepkinizi de çok acaip buldum.
Bebeğin uyandırılma ve araba konuları bence konu dahi değil; onları geçiyorum.
Kv diyelim ki 5 yanındakini gerçekten de daha çok seviyor-ki sanmıyorum, uykusundan uyandırmak pahasına sevmek istiyormuş-, size ne?
Sevmediğiniz birinin çocuğunuzu sevmesi önemli bir şey mi sizin için?
Hayatı kendiniz zorlaştırıyorsunuz, eşimin eski eşine içimden sürekli teşekkür etme sebebim bu yaptığınız. Şahane bir adamı elinden kaçırmış, sefasını ben sürüyorum.
Mutlu bir hayat dilerim.
Son paragraf olayı özetlemiş. Bitirici vuruşKusura bakmayın ama siz böyle devam ederseniz kendisine saygısı varsa gider, gitmeli zaten.
Buradan bakınca geçinmeye gönlünüz yokmuş gibi görünüyorsunuz.
Empati yeteneğinizi geliştirmeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Siz olsanız, size ne kadar sabır gösterebilirdiniz?
Dürüstlük, açık sözlülük iyidir ama her doğru her yerde söylenmez derler. Ne yapsın siz sevmiyorsunuz diye, dava açıp soy bağını mı reddetsin adam?
Diğer konularınızı bilmiyorum ama burada yazdıklarınız son derece önlenebilir durumlar.
Mama sandalyesi; görümceniz aradığında "başkasına ver" yerine "beğendiğim, aklımda bir model var onu alacağım".
Mama sandalyesi gelmezdi, yeğeniniz onu görüp "bu benimdi" diyemezdi -ki bu tepkinizi de çok acaip buldum.
Bebeğin uyandırılma ve araba konuları bence konu dahi değil; onları geçiyorum.
Kv diyelim ki 5 yanındakini gerçekten de daha çok seviyor-ki sanmıyorum, uykusundan uyandırmak pahasına sevmek istiyormuş-, size ne?
Sevmediğiniz birinin çocuğunuzu sevmesi önemli bir şey mi sizin için?
Hayatı kendiniz zorlaştırıyorsunuz, eşimin eski eşine içimden sürekli teşekkür etme sebebim bu yaptığınız. Şahane bir adamı elinden kaçırmış, sefasını ben sürüyorum.
Mutlu bir hayat dilerim.
siz de uzatmayın oturup konuşun, bir tek siz üzülmüyorsunuz bakın dayanamayıp bu soğukluğa özür dilemiş.eşim özür diledi kendiliğinden. Dayanamadı yine. İyiki uzatmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?