Beynim durdu artık

Düzelir erkeklerin hassas noktası aileleri malesef bu da geçer ama önce siz politik olun benim erkek arkadaşım bile şimdiden öyle birşey olursa kendi aranızda halledin ne sen bana ne de ailem gelip birşey söylemesin diyor

tamam ama şimdi ne yapacağım eşimle aramız ilk kez bu kdr kötü oldu her tartışmada daha kötü oluyor ben çözümü bulamıyorm artık

özür dileyerek işe başlayabilirsin. sağlıklı düşünemedim dersin. yani bence bu durumda senin bi adım atman lazım.

Kocayi disari at eve alma bosan ondan adam olmaz diyen cok cikar ama akilli olun bosanmak en kolayi iş ki evliligi yuvanizi kurtarmak anlattiginiz seyler cok basit seyler yazik birbirinizi uzmeye degmez en buyuk mutluluk cocuk vermis rabbim daha ne olsun kocana sen demissin cocuktan haric konusmayalim die ee tabiki adam msjda oglunu soracak ne yapsin asla baskalari yuzunden bozmayin iliskinizi aldatma kumar gece hayati kahve hayati yoksa adamda cunki olandarida gorduk biraz alttan alin cocugunuz icin

Çok abartmışsınız.Halası mama sandalyesi vs. Verdi diye olay çıkartıyorsunuz biraz eşinizin ailesine karşı ılıman olun, kendinizi doldurup durmayın ne güzel Allah size bir evlat nasip etmiş eşinizi üzmeyip bu durumun tadını çıkarın.

Allah var kk nın yüzde 90 ı beni haksız buldu boşan diyen çıkmadı hiç. Yok eşimin öyle alışkanlıkları. Haklısın bulup da bunuyorm heralde

Boşver sen geri adım atma
Lohusa olmayan biri de bu yapılanlara bozulur diye düşünüyorum

Yerinizde olsam eşinizin iş yerine meyve sepeti veya çikolata gönderir, içine de baba oluşunu tebrik eden ve kendisini akşam yemeğine davet içeren bir not eklerdim.

Sadece sizin için değil, onun için de yeni ve alışılması gereken bir durum ebeveyn olmak, lohusalık durumu sizi 1-0 öne geçiriyor olsa da bunu biz tür koz olarak görmemek gerek diye düşünüyorum.

Zira siz aslında ne yaptığınızın farkındasınız ama "Lohusayım ben, istediğimi yaparım, bana anlayış gösterecek" deyip işin içinden sıyrılmak istiyorsunuz gibime geldi.

Eşinize bir jest yapın, sizden bir şey eksiltmez.

Ha yine olumsuz yaklaşırsa, daha önceki reddedişini de düşünürsek iş sizden çıkmış olur.

Sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah ufaklık.

yine eşim adım attı. Özür diledi. Ama bi daha sanmam özür dilemez ben böyle devam edersem bize zarar vereceğim. Kendimi biraz olsuj değiştirmem lazım yoksa adam elden gidecek

yine eşim adım attı. Özür diledi. Ama bi daha sanmam özür dilemez ben böyle devam edersem bize zarar vereceğim. Kendimi biraz olsuj değiştirmem lazım yoksa adam elden gidecek
Adam seni seviyor kıymetini bil,topla kendini. Politik ol

Nasıl konuştunuz bak görüyor musun yazık adama üzme seni seviyor

Kusura bakmayın ama siz böyle devam ederseniz kendisine saygısı varsa gider, gitmeli zaten.

Buradan bakınca geçinmeye gönlünüz yokmuş gibi görünüyorsunuz.

Empati yeteneğinizi geliştirmeye çalışmanızı tavsiye ederim.

Siz olsanız, size ne kadar sabır gösterebilirdiniz?

Dürüstlük, açık sözlülük iyidir ama her doğru her yerde söylenmez derler. Ne yapsın siz sevmiyorsunuz diye, dava açıp soy bağını mı reddetsin adam?

Diğer konularınızı bilmiyorum ama burada yazdıklarınız son derece önlenebilir durumlar.

Mama sandalyesi; görümceniz aradığında "başkasına ver" yerine "beğendiğim, aklımda bir model var onu alacağım".

Mama sandalyesi gelmezdi, yeğeniniz onu görüp "bu benimdi" diyemezdi -ki bu tepkinizi de çok acaip buldum.

Bebeğin uyandırılma ve araba konuları bence konu dahi değil; onları geçiyorum.

Kv diyelim ki 5 yanındakini gerçekten de daha çok seviyor-ki sanmıyorum, uykusundan uyandırmak pahasına sevmek istiyormuş-, size ne?

Sevmediğiniz birinin çocuğunuzu sevmesi önemli bir şey mi sizin için?

Hayatı kendiniz zorlaştırıyorsunuz, eşimin eski eşine içimden sürekli teşekkür etme sebebim bu yaptığınız. Şahane bir adamı elinden kaçırmış, sefasını ben sürüyorum.

Mutlu bir hayat dilerim.

offff çok ağır olmuş sonu::)))))))

Son paragraf olayı özetlemiş. Bitirici vuruş

eşim özür diledi kendiliğinden. Dayanamadı yine. İyiki uzatmadı.
siz de uzatmayın oturup konuşun, bir tek siz üzülmüyorsunuz bakın dayanamayıp bu soğukluğa özür dilemiş.
durumunuzu ruh halinizi paylaşın ki orta yol bulunabilsin, özür dilemek bu zamana kadar kimseye kaybettirmedi emin olur
ufak tefek şeyler bunlar, size düşen büyütmemek.
sevindim :)

Diger esyari bilmem de mama sandalsi bence almaya gerek yoktu ne olacak 2. El olsa. verilmis bi kere geri vermeniz ayip olmus bence. Cocuklar dediginiz biri 5 yasindaki cocuk digeri de o yaslardadir onlarin soyledigine takilmaniz da yanlis. Buyuk cocuklara biz seni daha cok seviyoruz demeleri de anormal degil akillari kestigi icin kiskanmasinlar, zarar vrmesinler diye. Kotu niyetli degil bence. Araba mevzusunda haklisiniz. Ama yine de huzuru bozulan sizsiniz kimseye bir sey oldugu yok. Lohusa halinizle kendinizi sıkıntıya sokmayın.

Olan size olur.
Bebeğinizin en güzel günlerini ıvır zıvır şeyler yüzünden ziyan etmiş olursunuz.

Bizim buralarda ihtiyacı olana araba verilir, kullanılmayan şeyler elden çıkarılırken önce en yakınlar düşünülür ve ne yazık ki bazen büyük çocuklar kıskanmasın diye kayırılır.
İlk ikisi çok normal, sonuncu hoş olmasa da tepki verilmeyecek bir şey.

Kimse ne kadar kotu olursa olsn ailesine toz konduramaz ki abartilacak bise yok o senin esin senden oncede ailesi vardi bu kadar kibir li egolu olmayin mama sandalyesini geri gondermekle ayip etmissin kaynin arabayi alablr neden sorun ediosn o onun ailesi seni haksiz buldum sacma seylere takilmissin konus bir orta yolu bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…