Iyide konu sahibi istemiş canım oğlumuz dışında konuşmayalim diye.Oglum nasil diye mesaj atan babayi ben olsam aynen su sekilde cevaplarim: oglunuzun mesaj atabilmesine ve telefon kullanabilmesine x yil var. Lutfen o sureyi bekleyip tekrar deneyiniz
Ve bu herifi aksam olunca eve de almam
Aaaa disarda mi kaldin canim sen, e tabii oglun kapi acamiyor daha
Lohusalık nedeniyle Biraz alınganlık yapmışsın sanki. Eşinin de biraz daha anlayışlı olması lazım, lohusalık döneminde.Beymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
Eşimle tartıştık. Ve bebeğimiz dışında konuşmamaya karar verdik. Normalde işteyken seni seviyorum nasılsın şöyle misin böyle misin diye mesaj atan adam İki gündür sadece oğlum nasıl dye msj atıyor.
Sebep yine ailesi. Zaten ufak bi atışmamız vardı görümce yüzünden. Görümce bana oğlumda kullanmam için kendi çocuklarının mama sandalyesini ve bikaç malzeme daha vermişti, istemediğim halde verdi kadın. Bende onları yolladım geri. Neden yollamışım da insanlar iyilik yapıyomuş da. Yenisini alırım ihtiyacı olana versin dedim. Bi de çocukları ikide bi yok bu bizimdi yok buna ben binmiştim deyip durdu, bu durumdan hoşlanmadm ihtiyacım da olmadığı için yolladım. İlk tartışmamız bundan çıktı.
Üstüne kaynımın bizim arabayı yine istemesi ( 6 saatliğine) ve eşimin vermesi eklendi. 21 günlk bebeğim var. Her an her şey olabilir diye düşünüp vermemeliydi. Hata üzerine hata yapıyor.
Bir de şu var kv kp sürekli diğer torunlarına oğlum biz en çok seni seviyorz sen başkasın bilmem ne deyip duruyorlar benim yanımda ve bebeğim dünyadayken doğmuşken yani. Güya bebeğimi kıskanıyormuş çocuk da üzülmesin diye diyorlarmış(çocuk 5 yaşında). Bu konu yüzünden de biraz atıştık.
En son ben dedim ki yabancı gibi git gel eve oğlan dışında da konuşmayalım. Kabul etti. Ama ben acı çekiyorum o koca kafalıyı sevdiğim için.
Bu işin sonu ne olur kızlar? Ben sonumuzu iyi görmüyorum. Açıkçası yapamıyorum artık. Saçmalıyorm farkındayım benden bıktınız onun da farkındayım ama inanın sizden başka rahatça anlatabildiğim tek bi insan yok
Olsun, kim isterse istesin,oglum nasil diye soran yasam formu sen nasilsin canim dese bibisi mi dusecekIyide konu sahibi istemiş canım oğlumuz dışında konuşmayalim diye.
Size gelince konu sahibi.
Sorunları oturup konuşup çözmeye çalışın,karşılıklı dökün içinizde ne varsa. Aynı evde iki yabancı gibi evlilik azap olur.
Oğlumuz dışında konuşmayalım diyen sensin.Eve yabancı gibi gel git oğlumuz dışında konuşmayalım diyen yine sensin.Lütfen ikili ilişkilerine evladını karıştırma.Ya ayrıl ya birleş.AYrılırsan da zaten oğlunuz için görüşeceksiniz o da belirli periyodlarda.Ama eve gel fakat yabancı gibi oğlan için.Ara fakat oğlan için çok saçma.Beymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
Eşimle tartıştık. Ve bebeğimiz dışında konuşmamaya karar verdik. Normalde işteyken seni seviyorum nasılsın şöyle misin böyle misin diye mesaj atan adam İki gündür sadece oğlum nasıl dye msj atıyor.
Sebep yine ailesi. Zaten ufak bi atışmamız vardı görümce yüzünden. Görümce bana oğlumda kullanmam için kendi çocuklarının mama sandalyesini ve bikaç malzeme daha vermişti, istemediğim halde verdi kadın. Bende onları yolladım geri. Neden yollamışım da insanlar iyilik yapıyomuş da. Yenisini alırım ihtiyacı olana versin dedim. Bi de çocukları ikide bi yok bu bizimdi yok buna ben binmiştim deyip durdu, bu durumdan hoşlanmadm ihtiyacım da olmadığı için yolladım. İlk tartışmamız bundan çıktı.
Üstüne kaynımın bizim arabayı yine istemesi ( 6 saatliğine) ve eşimin vermesi eklendi. 21 günlk bebeğim var. Her an her şey olabilir diye düşünüp vermemeliydi. Hata üzerine hata yapıyor.
Bir de şu var kv kp sürekli diğer torunlarına oğlum biz en çok seni seviyorz sen başkasın bilmem ne deyip duruyorlar benim yanımda ve bebeğim dünyadayken doğmuşken yani. Güya bebeğimi kıskanıyormuş çocuk da üzülmesin diye diyorlarmış(çocuk 5 yaşında). Bu konu yüzünden de biraz atıştık.
En son ben dedim ki yabancı gibi git gel eve oğlan dışında da konuşmayalım. Kabul etti. Ama ben acı çekiyorum o koca kafalıyı sevdiğim için.
Bu işin sonu ne olur kızlar? Ben sonumuzu iyi görmüyorum. Açıkçası yapamıyorum artık. Saçmalıyorm farkındayım benden bıktınız onun da farkındayım ama inanın sizden başka rahatça anlatabildiğim tek bi insan yok
Sanırım lohusalıktan yeni bir düzene ayak uydurmaya çalıştığınız için fazlasıyla hassassınız . Söylediğiniz konular beyin uyuşturucu şekilde büyük şeyler değil . Görümcenizin olayında çocuk bu nolacak herşeyi söyler . Ablamdan bi çorap almıştım yeğenim her gördüğünde bu annemin çorabı der 3 yaşında üstelik. çocuk yani . 6 saatliğine araba almışsa nolmuş Allah sağlık versin kötü bi durumda ambulans taksi vs bulunur . Siz vermek istemediğiniz için bahane üretiyorsunuz . Seni daha çok seviyoruz konusunda da abartmışsınız 10 yaşındaki çocuğun bile yeni doğan kardeşini kıskandığını gördüm . Biraz daha ılımlı yaklaşın sakin olmaya çalışın. Eşiniz gün içinde bile ne güzel size mesajlar atıyormuş bunları yapmadığı için buraya konu açan çok kadın gördüm . Yapmayın Allah aşkına hayatı kendi kendinize zindan ediyorsunuz . Gerginliğiniz bebeğinize de yansır. Bari onun için yapmayın . . .Beymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
+1Oglum nasil diye mesaj atan babayi ben olsam aynen su sekilde cevaplarim: oglunuzun mesaj atabilmesine ve telefon kullanabilmesine x yil var. Lutfen o sureyi bekleyip tekrar deneyiniz
Ve bu herifi aksam olunca eve de almam
Aaaa disarda mi kaldin canim sen, e tabii oglun kapi acamiyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?