- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
''Üniversite mezunuyum ve müşteri ilişkileri kurumsal müşteri temsilciliği alanında tecrübem var''işte tekrar iş nasıl bakıcam sürekli izin alamam ki
Nişanlımda öyle diyor. Ama bir yandan olur mu bir yer çıkar mı o da düşündürüyor . Hiç bilemiyorumOcağa pek bir şey kalmadı. Bekle bence. Gönlüne yatan bir iş bulursun inşallah.
Beş aydır mı :/ of inşallah o kadar sürmez işsizliğim Sen de sürekli görüşmelere gidiyor musun? Ben sürekli gidiyorum ama alım yokAnladıgım kadarıyla içinize pek sinmemiş. Bende 5 aydır felan işsizim. Ocağa kadar bekleyin bence. Olmazsa yine ufak tefek bir işe girebilirsiniz.
KAriyerden hep başvuruyorum çağırıyorlar gidiyorum görüşmeye sonra aramıyorlar. Acaba nişanlı olduğum zırt pırt iizin alırım diye mi korkup almıyorlar hiç anlamadım''Üniversite mezunuyum ve müşteri ilişkileri kurumsal müşteri temsilciliği alanında tecrübem var''
diyorsunuz.Yani kariyer.net gibi sitelerde cv nizi yayınlarsınız.Yoksa kapı kapı dolasarak iş bulamazsınız ki.Ayrıyeten siz hele bi baslayın.Allah bir yol cıkartır karsınıza.
Nişanlımda öyle diyor. Ama bir yandan olur mu bir yer çıkar mı o da düşündürüyor . Hiç bilemiyorum
Doğru söylüyorsun .Teşekkür ederim fikrini paylaştığın içinİstediğin gibi çıkmasa da şu an düşündüğün gibi bir pozisyonu her halükarda bulursun diye düşünüyorum. En azından aklında kalmaması için bekle bence.
Bi 99 kere gitmişimdir sanırım :) Onun haricinde tek tek cvi yolluyorum firmalara boş durmuyorum. Bir kaç kerede kendi işim haricinde görüşmelerim oldu ama nerden tutsam elimde kalır şeklindeydi oralar.Beş aydır mı :/ of inşallah o kadar sürmez işsizliğim Sen de sürekli görüşmelere gidiyor musun? Ben sürekli gidiyorum ama alım yok
Nişanlımda öyle diyor. Ama bir yandan olur mu bir yer çıkar mı o da düşündürüyor . Hiç bilemiyorum
Doğru söylüyorsun .Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için
Doğru söylüyorsun .Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için
Siz ce neden dönmüyorlar. Ben anlamadım bu durumları . Neden tercih edilmiyoruz ya . Görüşmelerde değiştirmediğim metodlar kalmadı vallahiBi 99 kere gitmişimdir sanırım :) Onun haricinde tek tek cvi yolluyorum firmalara boş durmuyorum. Bir kaç kerede kendi işim haricinde görüşmelerim oldu ama nerden tutsam elimde kalır şeklindeydi oralar.
Sanırım daha deneyimliler alınıyor. Benim deneyimimde çok yok. Bir şirkette 1.5 sene çalıştım o kadar.Siz ce neden dönmüyorlar. Ben anlamadım bu durumları . Neden tercih edilmiyoruz ya . Görüşmelerde değiştirmediğim metodlar kalmadı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?