Beynim durdu çok kararsızım...

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba Arkadaşlar ;

Bu aralar düşün düşün beynim çatlayacak sinir stres sıkıntı en son safhada. Üniversite mezunuyum ve müşteri ilişkileri kurumsal müşteri temsilciliği alanında tecrübem var fakat son iki iş yerimden bir tanesinden Tükiyenin durumu olmak üzere çıkarılmak zorunda kaldım .Nişanlıyım ve bir sürü hazırlığım var . Düğünüm kısmetse mayısta ve ben artık işsizlikten dolayı ne yapacağımı bilemez haldeyim . Yaklaşık iki aydır işsizim ve ailemden düğün için destek olmadığı gibi eve de katkı da bulunmak zorundayım . Bir yer var bize yakın . Otobüs bileti kesilecek. Sizce tüm tecrübemi eğitimimi kenara atıp asgari ücretle bu yere girip hazırlıklarımı mı devam mı ettireyim . Yoksa ocağa kadar yeni alımların başlamasını bekleyip daha iyi bir yere mi girmeliyim .?Fikirleriniz ile bana yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten çok ikilemdeyim .

Düğün icin maddiyat gerek. Az bir maaş da olsa başlayın bence. Bir yandan da daha iyi isler araştırın.

Anladıgım kadarıyla içinize pek sinmemiş. Bende 5 aydır felan işsizim. Ocağa kadar bekleyin bence. Olmazsa yine ufak tefek bir işe girebilirsiniz.

işte tekrar iş nasıl bakıcam sürekli izin alamam ki
''Üniversite mezunuyum ve müşteri ilişkileri kurumsal müşteri temsilciliği alanında tecrübem var''
diyorsunuz.Yani kariyer.net gibi sitelerde cv nizi yayınlarsınız.Yoksa kapı kapı dolasarak iş bulamazsınız ki.Ayrıyeten siz hele bi baslayın.Allah bir yol cıkartır karsınıza.

Ocağa pek bir şey kalmadı. Bekle bence. Gönlüne yatan bir iş bulursun inşallah.

Anladıgım kadarıyla içinize pek sinmemiş. Bende 5 aydır felan işsizim. Ocağa kadar bekleyin bence. Olmazsa yine ufak tefek bir işe girebilirsiniz.
Beş aydır mı :/ of inşallah o kadar sürmez işsizliğim Sen de sürekli görüşmelere gidiyor musun? Ben sürekli gidiyorum ama alım yok

KAriyerden hep başvuruyorum çağırıyorlar gidiyorum görüşmeye sonra aramıyorlar. Acaba nişanlı olduğum zırt pırt iizin alırım diye mi korkup almıyorlar hiç anlamadım

Nişanlımda öyle diyor. Ama bir yandan olur mu bir yer çıkar mı o da düşündürüyor . Hiç bilemiyorum

İstediğin gibi çıkmasa da şu an düşündüğün gibi bir pozisyonu her halükarda bulursun diye düşünüyorum. En azından aklında kalmaması için bekle bence.

Beş aydır mı :/ of inşallah o kadar sürmez işsizliğim Sen de sürekli görüşmelere gidiyor musun? Ben sürekli gidiyorum ama alım yok
Bi 99 kere gitmişimdir sanırım :) Onun haricinde tek tek cvi yolluyorum firmalara boş durmuyorum. Bir kaç kerede kendi işim haricinde görüşmelerim oldu ama nerden tutsam elimde kalır şeklindeydi oralar.

Nişanlımda öyle diyor. Ama bir yandan olur mu bir yer çıkar mı o da düşündürüyor . Hiç bilemiyorum

İstediğin gibi çıkmasa da şu an düşündüğün gibi bir pozisyonu her halükarda bulursun diye düşünüyorum. En azından aklında kalmaması için bekle bence.
Doğru söylüyorsun .Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için
Doğru söylüyorsun .Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için

Rica ederim. İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun. Şimdiden mutluluklar..

Bende evlenicem ve iş arıyorum bulamıyorum. Çokta iyi bir lisansım var ama işe alım yok. Mecburen sektör değiştirip girebildiğim bir yere giricem düşük maaşla. Bence sizde girin. Zaten mayısa birşey kalmadı. 5 Ay orada çalışırsınız düğün olayı bitince iş ararsınız. Yeni iş bulduğunuz gibi değiştirirsiniz.

Bi 99 kere gitmişimdir sanırım :) Onun haricinde tek tek cvi yolluyorum firmalara boş durmuyorum. Bir kaç kerede kendi işim haricinde görüşmelerim oldu ama nerden tutsam elimde kalır şeklindeydi oralar.
Siz ce neden dönmüyorlar. Ben anlamadım bu durumları . Neden tercih edilmiyoruz ya . Görüşmelerde değiştirmediğim metodlar kalmadı vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…