Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlarım önceki konumdada açtıgım gibi eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor, ama o bu konu hiç yokmuş gibi davranıyor, eşimi çözemiyorum, sizce eşimin psikoloji nasıl hiçbirşeeyi anlatmaması normal mi çok içli bir yapısı var, ona kendini iyi hissetmesi için napmalıyım...bunla mücadele eden kadınlar nasıl davranıyorsunuz, eşim neler hissediyor şuan yardım eder misiniz...
sizde hiç bişey olmamış gibi davranın,ilgilenin ama çokta abartmayın,bu yüzden ilginin arttığını düşünmesin,ve onu sevdiğinizi,hiç bişeyin sizi ayıramayacağını hissettirin : )
Bence artık konu açmayın.Oturun eşinizin yanında sizde sus pus olun onla beraber konuşmayın bu konuyu. Sakinleşin kafanızı toplayın.Evliliğinizi eşinizi en iyi bilen anlayan sizsiniz.
sizde hiç bişey olmamış gibi davranın,ilgilenin ama çokta abartmayın,bu yüzden ilginin arttığını düşünmesin,ve onu sevdiğinizi,hiç bişeyin sizi ayıramayacağını hissettirin : )
arkadaşlarım önceki konumdada açtıgım gibi eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor, ama o bu konu hiç yokmuş gibi davranıyor, eşimi çözemiyorum, sizce eşimin psikoloji nasıl hiçbirşeeyi anlatmaması normal mi çok içli bir yapısı var, ona kendini iyi hissetmesi için napmalıyım...bunla mücadele eden kadınlar nasıl davranıyorsunuz, eşim neler hissediyor şuan yardım eder misiniz...
Bence artık konu açmayın.Oturun eşinizin yanında sizde sus pus olun onla beraber konuşmayın bu konuyu. Sakinleşin kafanızı toplayın.Evliliğinizi eşinizi en iyi bilen anlayan sizsiniz.
başka konu açmıcam zaten, ama şuan ruh gibiyim napıcamı bilmiyorum, açmıyorum zaten ama nereye kadar sürecek böyle , yılda bir içen eşim her hafta gibi içki içiyo artık, kafasına taktıgının belirtisi değil mi sizce
Ne yapabilir eoktor ondan kaynaklandigini soylemis.
Sizin mutlulugunuz adina ayrilmayi bile dusunuyordur bence.
Ona ne kadar guvendiginizi ve sevdiginizi simdi daha cok hissetmeye ihtiyaci var
Erkekler belli edemiyor belki ama onlar da bizim kadar duygusal.
Allah yardimciniz olsun ne diyim...
Ne yapabilir eoktor ondan kaynaklandigini soylemis.
Sizin mutlulugunuz adina ayrilmayi bile dusunuyordur bence.
Ona ne kadar guvendiginizi ve sevdiginizi simdi daha cok hissetmeye ihtiyaci var
Erkekler belli edemiyor belki ama onlar da bizim kadar duygusal.
Allah yardimciniz olsun ne diyim...
başka konu açmıcam zaten, ama şuan ruh gibiyim napıcamı bilmiyorum, açmıyorum zaten ama nereye kadar sürecek böyle , yılda bir içen eşim her hafta gibi içki içiyo artık, kafasına taktıgının belirtisi değil mi sizce
şoku atlatana kadar sürecek.Sizin yapmanız gereken hep onun yanında olduğunuzu onu çok sevdiğinizi hissettirmeniz.Ha bu arada buda ters tepebilir erkek psikolojisi sonuçta acıdığınızı zanneder. Bir yolunu bulup hissettirmelisiniz.Bu yüzden diyorum evliliğinizi eşinizi en iyi bilen izsiniz diye.Zor günler bunlar ama sonra iyi olacak inşallah buna inanın.