canım benim evet çok iyi anlıyorum hemde,benim yapım icabı zaten çok kıskancım bıde eşimin vukuatları var..yakınım dediğim insanda arada hastanırdı ve bizde araba olursa hep eşimi çağırırlardı hastaneye götürmeye ve pskolojik rahatsızlanırdı ve bazen kımse zaptedemezdi eşimde tutmaya çalışırdı ve onu zaptetmek için kasıklarına bastırdım demişti bana ve bende bişey demedim sonuçta hasta diye düşündüm ve okişi kendi eşini sevmiyo bende bunu biliyorum ama artık hiçbişey umrumda değil Allah büyük öyle bişey olursa eninde sonunda ortaya çıkıyo ve kımsenın yanına kalmaz...ilgilenmiyorum bunlarla kafamı bunlara verince yoksada insan varmış hissine kapılıyo sende düşünmemeye çalış..yapıcakları varsa naparsak yapalım yaparlar..
bence yoktur gözü kayıyodur belkı nasıl bir kadın gösterışlımı yengen, abinle arası nasıl ,eşini sevmiyomu ,çocuğu varmı?
canım çok zor bi durumdasın biliyorum ama serın olmaya çalış biraraya geldiğinizde başkalarının dikkatini çekmiyomu böyle uzun bakışmalar herkesın gözüne takılabilir bence,ben öyle girişte falan gözgöze gelmeler yakalamiştım ama olabilir her göz değmesini önemsersek işte benim dediğim gibi rüyalarım benı bu düşüncelere itmişti..