Beynimi kemiren konu

Bence eşine bu konuyu bir daha açma.
Eşinin tavırlarına dikkat et.
Çok sık da gitmemeye çalışın canım.
Geldiklerinde beraber oturmayın.
Başka bir odaya geçir yengeni.
İnşallah yanılıyorsundur.
Ben hiç tasvip etmiyorum erkeklerle kadınların bir arada sohbet etmelerini.
Sonuçta şeytan diye bir mahluk var.İnsanın aklına herşeyi sokar mazallah.

abine konuyu açma sende elinde emin olmadığın kesin bişeyler olmadığı sürece hiç bahsetme ve sadece şimdilik gözlemlemelerine devam et..yengenin bakışını yakladığında noldu yenge daldın falan de.eşine artık bişey söyleme ama sıkı takip et cep telefonunu internetini falan kontrol et elle tutulur somut bişeyler elde etmeye çalış.tabii inş böyle bişey yoktur ama sen tedbirini elden bırakma....

Ben senin yerinde olsam ikisini bir arada bırakıp bi şekilde gözlemlemeye çalışırdım.
En azından telefonumun ses kaydı kısmını açıp ikisini başbaşa şekilde bi süre bırakırdım.

bakışların birbiriyle bir anlık karşılaşması değmesi gibi bir duruma benzemiyor uzun uzun baktıklarına göre. benim düşünceme göre aralarında birşey yok ama uzaktan uzağa yasakların heyecanını yaşıyorlar. yasaklar hep cazip çekici gelir insanlara.platonik birşey gibi. çünkü böle bişiye cesaret edemezler gibi geliyor. ooffff insanı öldürür bu bakışmaları görmek bile, Allah nasıl biliyosa öle yapsın :14::14:

aynen bende senın gıbı dusunuyorum..aralarında bısey yok emınım ona ama bakısma var bunu farkedıyorum aptal degılım sonucta

allahım aklımı korusun

keske baska bırı olsaydı..ne ourduuuuu:50:

bilemeyiz,sen dahil kimse bilemez. Kendi eşimden örnek vereyim ben bunu bırak abimin eşi için, bir arkadaşım için bile söylesem beni ahlaksızlıkla suçladın der, evi terkeder yüzüme bile bakmazdı.
Senin ki sadece saçlamalama dedi öyle mi ? Bu gayet onur kırıcı bir soru ama çok soğukkanlı davranmış oldukça enteresan geldi açıkcası.

Son düzenleme:
Ben senin yerinde olsam ikisini bir arada bırakıp bi şekilde gözlemlemeye çalışırdım.
En azından telefonumun ses kaydı kısmını açıp ikisini başbaşa şekilde bi süre bırakırdım.

Mantıklı ama odadan cıkarken kurcalamıcak cantanın ıcıne ıcınde sal oldugunu dusun ust kısmına dogru yengenın oldugu koltugun yanlarına fılan
Allah sabır versın
bayanın yerıne kendımı koyamam

Yengen nasıl biri ?

aslında çok ıyı bırı normalde oturur konusur..ama gosterişi sever.süslü püslüdür.herkez bana baksın benle konussun ıster.cevresındekı ınsanları takıp eder..dıkattını ceken bısey oldugunda da esıme nasıl bakıyorsa aynı sekılde donup bakar..

bilemeyiz,sen dahil kimse bilemez. Kendi eşimden örnek vereyim ben bunu bırak abimin eşi için, bir arkadaşım için bile söylesem beni ahlaksızlıkla suçladın der, evi terkeder yüzüme bile bakmazdı.
Senin ki sadece saçlamalama dedi öyle mi ? Bu gayet onur kırıcı bir soru ama çok soğukkanlı davranmış oldukça enteresan geldi açıkcası.

aslında sole ılk basta cok tepkı verdı kızdı bagırdı cagırdı.sonradan ben allttan amaya basladım..dedım tamam yanlıs bısey yoksa bıle baskası oyle anlamaz..falan fıstan..adınıx cıkar ozaman hersey alt ust olur gıbı ..

pekı sennasılsın ?
süsten püsten öte , mesela o irimi nedense hürrem gibi hayal ettim
ben hürremi begenmem ama yanlıs anlama

belki yanılıyorsundur bakışlarını yanlış yorumluyor olamazmısın canım:26:keşke eşine hiç söylemeseydin biraz daha ikisininde davranışlarını konuşmalarını gözlemleseydin.umarım yanılıyorsundur

bence yengene alttan bikaç şey söyle.. evli insanlar hakkında duyduğun aldatma hikayelerini anlat. hatta bakışmalardan söz et..ne kadar ahlaksızca olduğunu falan.. o da yerin dibine girsin..

bir arkadaşın dediği gibi bu bu eşinin değil sadece yengenin yaptığı bişey olabilir.eşin de gayri ihtiyarı bakmıştır o bakınca. insan biri kendisine bakınca irade dışı dönüp bakar çünkü...

dediğim gibi bence yengene alttan laf sok kısacası :S
çok mu fesadım :S

Keşkenin bir çaresi yok, söylemişsiniz ama söylememeliydiniz eşinize.

Sadece bir bakışma varsa başka bir durum yoksa bu şekilde söylemeniz, hem kontrolu elinizden kaçırmanıza neden olmuş hemde yoksa bile ''olabilirliğini'' aklının ucuna dokundurmuşsunuz eşinizin.

İnşaallah yoktur,sadece o sözettiğiniz durumla kalsın.

Benim de var öyle bir tanıdığım.
Eşime keskin bakışlarla bakıyor.
Ama eşim kaçırıyo gözlerini.
Kadınlar hissederler.
Sen de sessizce izle bakalım hallerini.

Söylemek hata olmuş diyor herkes ama ben eşimle herşeyi açıkça konuşma taraftarıyımdır.İçim içimi yiyeceğine direk yüzüne söylerdim.Hareketlerine aralarında hiçbir şey olmasa da, ona karşı hiçbir şey hissetmese de dikkat etmesi gerektiğini, çünkü bu durumun benim onurumu çok kırdığını ve sinirlerimi yıprattığını söylerdim. Bir kadına yapılabilecek en büyük hakarettir bu derdim. Bir kadın eşinin kime nasıl baktığını anlamaz mı? O bakışlarda ne anlamlar yüklü hissetmez mi? Tabii ki hisseder. Ayrıca, gerçekten bana değer veriyorsa zaten hareketlerine dikkat eder. Seni hala rahatsız eden hareketleri oluyorsa eğer araya resmiyet koy, çok sık gidip gelme bence. Şöyle yapabilirsin mesela yenge sen geçenlerde x'e dikkatli dikkatli bakıyordun ya söylediği birşeye alındın sandım. Sonradan farkettim birşey olmadığını gibi.Yada sen öyle dikkatli dikkatli bakınca senin aslında at bi sanatçı ismi ne kadar çok benzediğini fakrettim gibi. Oda senin salak olmadığını sinyalleri almaya başladığı anlasın ve hareketlerine çeki düzen versin bir zahmet.

:5:
Söylemek hata olmuş diyor herkes ama ben eşimle herşeyi açıkça konuşma taraftarıyımdır.İçim içimi yiyeceğine direk yüzüne söylerdim.Hareketlerine aralarında hiçbir şey olmasa da, ona karşı hiçbir şey hissetmese de dikkat etmesi gerektiğini, çünkü bu durumun benim onurumu çok kırdığını ve sinirlerimi yıprattığını söylerdim. Bir kadına yapılabilecek en büyük hakarettir bu derdim. Bir kadın eşinin kime nasıl baktığını anlamaz mı? O bakışlarda ne anlamlar yüklü hissetmez mi? Tabii ki hisseder. Ayrıca, gerçekten bana değer veriyorsa zaten hareketlerine dikkat eder. Seni hala rahatsız eden hareketleri oluyorsa eğer araya resmiyet koy, çok sık gidip gelme bence. Şöyle yapabilirsin mesela yenge sen geçenlerde x'e dikkatli dikkatli bakıyordun ya söylediği birşeye alındın sandım. Sonradan farkettim birşey olmadığını gibi.Yada sen öyle dikkatli dikkatli bakınca senin aslında at bi sanatçı ismi ne kadar çok benzediğini fakrettim gibi. Oda senin salak olmadığını sinyalleri almaya başladığı anlasın ve hareketlerine çeki düzen versin bir zahmet.

çok saolun kızlar dedıklerınızı uygulayacam benım eşime bısey soylememem kanımca olayı daha kotuye gotururdu en azından sımdı.dıkkat edıyor.belkı onun ıcınde dedıgınız gıbı art nıyet yok yengemde var.ozaman oda kendıne daha cok cekı duzen verır..ama yengeme dedıgınız gıbı laf dokundurmam lazım..saolun ..iyiki varsınız

arkadaşlar dogru söylüyor yengene dokundurm yapmalısın bu bakışlardan hoşlanmadıgını anlamalı oda kesinlikle.

Back
X