Beynimi kemiren konu

Adımı (nickimi değil) erkeklerin kadını aşağılamak için kullandığı deyimi seçerek oluşturdum. Bir nevi eleştiri var orada, anlamasanız da sevgili hemcinsim sizi koruyan bir addır bu.

Harem selam olayı ise harem selamı savunduğum için değil, dikkat ederseniz "bunu bile yaptıracaklar insana" anlamındadır. Bu kadar önyargılı olmanızı neye boçlusunuz acaba!?

Konuda iğrenç ilişkiler/bakışlar/imalar varken neden işin bu kısmına takıldınız, hani yorumunuz konuyla alakalı?

At gözlüklerinizi çıkarıp bencilce ve sığ eleştiriler yapmak yerine cümlede anlam bilgisi ve deyimler konularına çalışın biraz.

bence sen cok fazla konusuyorsun...gecen gun arkadasımın konusunda kıza esın sana ınsan gbı davranmıyor demıssın neredeyse laf anlamadın bı turlu ve senın yuzunden uyelıgı ıptal ettırdı rahatla sımdı orayada yazmıstım burayada yazıyorum yorumlarına dıkkat et !!!
konu dısında yorum yaptıgım ıcın kusura bakmayın lutfen ama bazıları haddını asıyor...

bence eşine söylememeliydin bişey yoksa bile adamın aklına sokmuş oldun:20:
bir süre daha gözlemleyip onları aynı ortamda buluşturup gerekirse odadan çıkıp
neler konuşup yaptıklarını anlamaya çalışsaydın daha iyi olurdu
yada eşinin telefonuna msn ine falan da bak için rahat etmiyorsa:31:
bir de eşine bu söylediklerinin senin kuruntun olduğunu yanlış anladığını saçmaladığını söyleyip
geri adım at ve bundan sonra daha sakin ve dikkatli bir şekilde hiç acele etmeden onları gözlemlesen
daha iyi olur

yengen ve eşin kaç yaşında yengenin çocuğu var mı kaç yıllık evliler

Son düzenleme:
haremlik selamlik uygulamak lazim diyemi nickini yakistirdiniz kadin dogru soluyo herkes uygulamis olsa ne ole cok aldatma olur ne ihanet ayrica konuyu acan bayanin esi süphelendigi yengesine nikah düsüyor asil siz o cevapi yazarken keske biraz düsünseydiniz akliniz uzun ya

:46::46::46::46::46:

Canım eşine sürekli aranızda bişey varmı diye sorma sen söyleye söyleye yoksa bile adamın aklında yer eder bu düşünce unutma.Canım eşin sürekli onların evinemi gitmek istiyor Allah Allah...Aklını karıştırmak istemem ama dikkat et ozaman...

kesinlikle bende böyle düşünüyorum insanların aklına tek bi kelimeyle bile yer edebilir böyle şeyler
olmayanı var eder acabamı diye kafasını kurcalarken bi bakarsın hakkaten bakıyor

haremlik seramlık falan yazmış bazı hanımlar bencede dinimizi uygulasak böyle sorunlar olmayacak sorsanız ki siz uyguluyormusunuz hayır benim tek odam var ve bütün misafirler aynı oda da oturuyoruz ama erkeklerle bayanlar keşke ayrı odalarda ağırlasanız eminim sorun ortadan kalkacaktır ve eşinize kıskandığınızı farkettirmeyin buarada abinizin eşiyle sizin eşiniz arasında yaş farkı var mı ve abinizin eşi bakılacak kadar güzel mi çünkü bazı kadınlar bakmak istemesen bile kendilerine baktıracak kadar dişi !!!! tabiatlı eşinizde bir suç olmayabilir

ne biçim kadınlar var ya,
bi keresindede bi arkadaşımız eşime zorla kendi kaşığıyla pastasından yedirmeye çalıştı
o günden sonra bi daha görüşmedik.

Son düzenleme:
haremlik selamlik uygulamak lazim diyemi nickini yakistirdiniz kadin dogru soluyo herkes uygulamis olsa ne ole cok aldatma olur ne ihanet ayrica konuyu acan bayanin esi süphelendigi yengesine nikah düsüyor asil siz o cevapi yazarken keske biraz düsünseydiniz akliniz uzun ya

Oldu o zaman İran gibi olalım hatta kadınlar peçe falan taksın, erkek geçerken arkasını dönsün çok akıllısınız ya siz :27:
İyi valla nikah düşüyor diye karşı cinsle hiç görüşmeyelim o zaman.

Oldu o zaman İran gibi olalım hatta kadınlar peçe falan taksın, erkek geçerken arkasını dönsün çok akıllısınız ya siz :27:

evet, hem haremlik selamlık olursa erkeklere daha cazip gelir, görmedikleri şeyi daha çok merak ederler

Adımı (nickimi değil) erkeklerin kadını aşağılamak için kullandığı deyimi seçerek oluşturdum. Bir nevi eleştiri var orada, anlamasanız da sevgili hemcinsim sizi koruyan bir addır bu.

Harem selam olayı ise harem selamı savunduğum için değil, dikkat ederseniz "bunu bile yaptıracaklar insana" anlamındadır. Bu kadar önyargılı olmanızı neye boçlusunuz acaba!?

Konuda iğrenç ilişkiler/bakışlar/imalar varken neden işin bu kısmına takıldınız, hani yorumunuz konuyla alakalı?

At gözlüklerinizi çıkarıp bencilce ve sığ eleştiriler yapmak yerine cümlede anlam bilgisi ve deyimler konularına çalışın biraz.

Türkçeyi, dil bilgisini sizden öğrenecek değilim. Orada hiçte öyle kinaye veya ironi yaptığınız belli olmuyor, tekrar tekrar okumama rağmen.
Direkt yazmışşınız (!) bu işareti kullansaydınız daha iyi anlardık ne demek istediğinizi. Ayrıca konuya yapacağım yorum yazılmış aynısını yazmak istemedim.

Böyle bir konu olunca niye hemen iran gibi olalım gibi yorumlar yapılıyor direk.

Karşı cinsle hiç görüşülmesin denmiyor.Ama herşey adabıyla olmalı.
Laubali olunmadan gayet ciddi, yılışmadan karşı cinsle muhatap olmalı.Hem erkek hem kadın için geçerli.
Ama şimdi karşı cinsle gayet rahat her türlü konu konuşuluyor.El şakaları, Şımarık hareketler, dikkat çekmeye çalışmalar.
Sonunda da işte bu sonuçlar çıkıyor.O baldızıyla , BU yengesiyle öbürü geliniyle.
Farkında mısınız bilmiyorum ama insanlar dini emirlerden uzaklaştıkça insanlik daha da uçuruma doğru gidiyor.
Diğer bir deyimle dünyanın çivisi çıkıyor.

haremlık selamlık olayı nedır yahuuu Allah Aşkına! insanın nıyetı temız olsun... insanların akıllarına kotu seyler mı gelıyor haremlık selamlık olalım! böyle olmasını ıstemek art nıyet tasımaktır.. karakter saglam,ahlak duzgun olduktan sonra aynı odada kalsan ne yazar...

haremlik selamlik ne demek bi acikliyan olursa sevinirim :)netten arastirdim ama pek anliyamadim.

Sen niye eşine bu konuyu acıp da maymuna gözunu actırıyorsun ki??Yengen nasıl biri,fırıldak mı?Çok yakın mı oturuyorsunuz..Çok görusmemeye calıs,eşini gizliden takıbe al bakalım ne cıkacak ..Korkunc bırsey bu, iğrencçç..

başkalarının dıkkatını cektımı demıssın ama ceksede bana soylemezlerkı..bende esıme bunu dedım yarın bır gun bısey olursa.adınız cıkarsa senı bosarım hıc sebebsız yere dedım.tamam ben sana guvenıyorum onada guvenıyorum..ama takılıp sana bakması veya senın ona bakman baskalarına ızahat edılecek bır durum deıl dedım..odur buıdur bısey demedım.esım dıkkat edıyor ama yengem hala aynı.bazen baktıgını goruyorum..keske baska bırı olsaydı bu yengem yerıne .ozaman bılırdım ben yapacagı ama akraba bıde cok yakın olunca elın kolun baglanıyor bısey yapamıyorsun bekleyıp gorecez bakalım.insallah ben yanlıyorumdur..yok acıırım abıme ve cocuklarına..kendımı zerre kadar dusunmuyorum..

1.Asla abine anlatma
2.Yengene de sorma ,ama eşini yengene kötüle ..Mesela itici şeyler söyle hakkında..
3.Onları incele
4.Çok fazla gitme onlara
5.Eşini takıbe al,yengenın telefonu da kurcala..Eşinin telefonu war mı yengende??Warsa sil telefon lıstesınden ..

haremlik selamlik ne demek bi acikliyan olursa sevinirim :)netten arastirdim ama pek anliyamadim.

herhangi bir cemiyette,toplantıda ya da misafirlikte kadınların ve erkeklerin ayrı odalarda oturmasıdır.yani ne kadınlar erkekleri,ne de erkekler kadınları görebilir.erkeklerin oturduğu odaya ''selamlık'',kadınların oturduğu odaya ise ''haremlik''denir.

Canım içini ferah tut sen.
Belki sadece bakışmaktan ibaretti .
Umarım kısa zamanda içini rahatlatacak cevabı bulursun..Çok zor bi, durum

Ya valla düşündümde Evlenecek 2 kaynım 1 görümcem 1 ablam 1 de oğlan kardeşim varr:6:(diğer bekar akrabaları saymıyorum bile):52:
Valla böyle şeyleri okudukçaa herkes bekar kalsın yaa evlenmesinleerrrr diye düşünüyorum:47:

Back
X