- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.049
- 298
Aynısi benim de aklımdan geçiyor,özellikle de çocuk sorunca ,ben çabaladım o istemedi demek isteyebilir.Çözemeyecek bir durum yok her şey ortada.
Adam sizi sevmiyor artık.
Yine de hem içi rahat etsin hem de soran olursa ben çabaladım ben ona ailemiz dağılmasın dedim uğraştım demek için ağzının ucuyla mücadele edelim diyor.
Ben bu hikayede size üzüldüm,adam gönlünüzü almaya çalışsa iki güzel söz söylese döneceksiniz.
Yapmayın lütfen kimsenin ilgisine sevgisine böyle muhtaç olmayın
O kadar doğru tespitleriniz var ki,bazen ben de soruyorum kendime ne yapmaya çalışıyorsun senin ilgiye sevgiye muhtaçligin mi var eğer seni buna muhtaç ettiyse yüzüne bile bakmaya değmez.
Aralarına girmeyeyim dedim koronada çocuğu çıkaramaz diye de evde görüşmesine müsade ettim ve aslında çok da zoruma gidiyordu çocuğu alıp göturmesi haftada bir götüreceğine her gün o gelsin razıyım ,saçma biliyorumEve sokma bence artık, kağıt üstünde evli olsaniz da hanenize girip uyuyacak kadar rahat olmasin , ne alaka yani?
Siz kararlı davranmadıginız icin o da kullaniyor bu durumu açıkça, zaten bitmiş bu iş, sizin için de onun icin de, daha fazla yipratmayin kendinizi...
Coronayi bahane edip uzak tutsaydiniz keske, goruntulu arama nesine yetmiyor da her gun çocugu da sizi de riske atiyor..çocugunu duşünen seven adam işi bu raddeye getirmezdi zaten