GÜNCELLEME : 7.SAYFADA
Merhabalar,özetlemeye çalışacağım hanımlar.3 yıldan fazladır evliyim 20 aylık bir oğlum var, eşimle hamilelikten itibaren olan şiddetli geçimsizlik,değer görmeme,hakaret ve aldatılma şüphesi üzerine eşyalarımı ve o zamanlar dört aylık olan bebeğimi alıp ayrı eve çıktım ücretsiz izni de kesip ise başladım.issiz ve hiçbir geliri olmayan anne babsmi da yanıma aldım annem oğluma bakiyor ben çalışıyorum.
Eşimin ve annemin yoğun ısrarları ile yeniden denedim olmadı,bu birkaç kez tekrar etti.Eve dönünce iki gün normal sonra yine aynı yokmusum gibi davranmalar,terslemeler,(bişey demeye cekinirim çoğu zaman tersleyecek diye)vs... Evden ayrılıyorum geri cagiriyo dönüyorum yine kıymet bilmiyor yani..
Korona başlamadan hemen öncesinde yine yalvar yakar dönmemi istiyordu belki bu sefer olacak vs diye kafamı kurcaliyordu,Koronayi bahane edip askıya almıştım.kendisi de ben de izinliyiz her gün günü birlik çocuğu görmeye geliyor gidiyor.gelis gidislerde iki defa bana ailemi toplamak istiyorum yapmayalım böyle vs dedi ben de cevap olarak ona bebeğimizi düşünüyorsak ya aklı ermeden şimdi bosanacagiz ya da aklı başında olup bir inur sürdüreceğiz yoksa bir yıl sonra hadi bosanalik olmuyo dedigimizde çocuğun yaşayacağı travmayı düşün dedim.Mucadele etmeliyiz vs dedi ben de istediğim tek şey saygı görmek bunun için de mücadele edemicem dedim konu askıda yine..
Bayramda kayınvalideyi aramıştım bayram için ayrıca oğluma bayram harçlığı gönderdiği için.Cok ısrar etti lütfen kızım iyi düşün çocuklarımı çok küçükken bırakmak zorunda kaldım onlar sevgi gormediler normal gör bazı şeyleri filan dedi siz öyle ayrı ayrı taraftayken moralim bozuluyor gelmek de istemiyorum vs.. Hadi dedim annemler kendi evlerine geçince bu evde beraber kalmayı onereyim bakım üç ayda kavga eder miyiz gözlem yapayım.Annemler gittiler adam artik o konuyu hiç acmiyor kal istersen her gün gidip gelmene gerek yok deyince yok ya gideyim ben kalmak istemiyorum dedi hatta açıkça..bir kez kalmıştı onda da ayrı odada yatmisti.Ama her gün sırt çantasını kontrol ediyorum eşofman altı var nedense çantada.sanki yakın vakte kadar yalvaran o değildi.. Dun akşam bana kalmak istemiyorum dedikten sonra o gidince mesaj attım ne tuhaf adamsın hem barışmak istiyorsun hem aynı çatı altında kalamiyorsun niye o zaman şöyle iyi bir aile olcaz böyle olcaz deyip kafa karistiriyorsun...cevap yok bugün geldiğinde de ses yok..ha bir de çocuk öğlen uykusuna yatınca o da yatiyo barışmak isteyen sohbet etmez mi o arada.. çocuklara çıkma izni verildiğinde de çocukla cikiyo bana teklif dahi etmiyor.
Koronada boşluğa mi düştüm kızlar neden icerliyorum bunlara ben ve bu adamı çözebilen varsa söylesin lütfen kafam allak bullak