Bu elbiseyi üzerinizdeyken yırttı ve şiddete ugradıgınızın farkındasınızdır umarım.. Bırdaha aasla gorusmeyın o adam musveddesı ile.Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Siz hala bu adamla mısınız? Pes..Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Dısarıdan cekmemıs kızın arkası donukken odadan cekmıs arkasınıYani anlamak için soruyorum, cidden pencereden bakarken iç çamaşırınıza kadar görünüyorsa elbise iş yerinde giyinmeye uygun olmayabilir mi? Yırtması lafları vs okeyiz, ileride daha büyük zorluklar çıkarma potansiyeli var elbette ama sadece bu konuyu merak ettim.
Pencereden bakıyordum arkadan çekti demiş. Yani ya düz duruyor ya hafif eğilmiş. İki türlü de iç çamaşırının görünüyor olması (adamın abartması da olabilir tabii soran kişi cevaplasa iyiydi ama hesap gitmiş sanırım) iş yeri için uygun olmayabilir o açıdan sordum.Dısarıdan cekmemıs kızın arkası donukken odadan cekmıs arkasını
Ben de ona bakıyorum yorumu bile yokKonu sahibi niye uçmuş
Çıkarsada bu adamdan asla kopamaz. Kopamıyor.Allah sizi selülitlerinizle sevecek birini çıkarır inşallah karşınıza.
Barışmayın bu adamla.
Yanı erkek muhtemelen selülıtıne kadar gorunuyoPencereden bakıyordum arkadan çekti demiş. Yani ya düz duruyor ya hafif eğilmiş. İki türlü de iç çamaşırının görünüyor olması (adamın abartması da olabilir tabii soran kişi cevaplasa iyiydi ama hesap gitmiş sanırım) iş yeri için uygun olmayabilir o açıdan sordum.
Uçtu mu? Uçuruldu mu?Konu sahibi niye uçmuş
yırttı elbisemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?