Birebir aynılarını düşündüm tam yazacakken yorumunu gördüm.Şimdi aklımda deli sorular
Adam kadının selülitli bacağını mi kıskanmış
Yoksa başkaları selülitlerini kimse görüp bu ne selulitli bacak böyleleri kisa etek giymesin, mesajıyla kadını asagilamak mı istemiş ?
Kadin çok güzel bacaklı olsaydı kiskanmayacak miydi?
Yoksa daha çok mu kiskanacakti?
Neden kadını arkadan fotoğraflamis Adam ne içmiş?
Cevap gelmez kadın ebediyete uçtuBirebir aynılarını düşündüm tam yazacakken yorumunu gördüm.
Cevabı bekliyorum
O zaman ne diye buraya gelip ağlıyolar anlamıyorum ki..Çıkarsada bu adamdan asla kopamaz. Kopamıyor.
İki ağlayıp rahatlayıp gidiyor tekrar yine geliyor. Papağan gibi tekrarlıyor.O zaman ne diye buraya gelip ağlıyolar anlamıyorum ki..
Zamanla alışıcam galiba ben de bu profillere :dİki ağlayıp rahatlayıp gidiyor tekrar yine geliyor. Papağan gibi tekrarlıyor.
Adamın yapmadığı kalmadı bu durum bir hiç. O yüzden çok dikkate almamak gerekiyor konu sahibini.
Ne konuda mesela? Kısa giyemezsin ya benimsin ya da toprağın dediği için mi? Yoksa kadının elbisesini yırtıp sapık gibi arkadan fotoğrafını çektiği için mi?Adam haklı.
Hayır elbisesini yırttığı için filan değil adam zaten arkadan fena görünüyor demiş uyarmış kıskanması normal benceNe konuda mesela? Kısa giyemezsin ya benimsin ya da toprağın dediği için mi? Yoksa kadının elbisesini yırtıp sapık gibi arkadan fotoğrafını çektiği için mi?
Gerçekten nesini haklı buldunuz çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?