- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Yanliş anlamazsaniz neden oldugunu sorabilirmiyim yazarsaniz bizlerde aydinlanmiş oluruzYol yakınken tedavisi başlamayan arkadaşlar vazgeçin kesinlikle gitmeyin tecrübe yazıyor
Malesef negatif ama doktor carsamba yine kan testi yapalim dedi
Selam canım naptin sonucun ne oldu inşallah yüksekmiştirİnşalalh katlanarak artar değerin yine yogunmuydu peki
7Evt haklisin çok yoğun ben baya araştirmiştim gitmeden bi kaç arkadaşimda tedavi oldu ama bana şans gülmedi bu sefer inşallah herşey gönlünce olur doktorla görüştüğünde yazabilirsen sevinirim ne diyecek
Canım test sonucun yükseldi mi nasılsınKeske gorusseydik.test degerim 4 cikti doktor o yuzdn tekrarliyalim dedi
Hımm anladım tabi dinlenYok bnmki tutmadi bi kac ay ara vericem
Yok bnmki tutmadi bi kac ay ara vericem
[/QUOTE ]
üzülme arkadaşım biz göremiyoruz ama var bundada Bi hayr bebiş daha nasibi gelmemiş demekki belki 2.cisinde olur belkide doğal yolla zamanını bekliyor bende yeni doktor buldum kendimi daha güvende ve değerli hissediyorum en azından herkes gülüyor
Medicalpark latif bey başladım görüşmeye ben bakalım gidicem hastalığın 2. GünüÇok zor doktor seçip bulmak bende medical parkla görüşücem burda birbirimizle paylaşsak bulduğumuz yerleri bahçeciyi aradim 13 mayisa ön görüşme ayarlayabildim siz nereyle görüşüceksiniz
Banada serdar. Koç u önerdiler ama çok kararsizimMedicalpark latif bey başladım görüşmeye ben bakalım gidicem hastalığın 2. Günü
Ay senin adina çok sevindim karar vermiş olmana içine sinmiş olmasinaa darisi bana inşallahhhMedicalpark latif bey başladım görüşmeye ben bakalım gidicem hastalığın 2. Günü
Bende duydum adını evet canım bende latif beye latif küpelioğlu bak istersen hep programlara katılmış oda gidiyorum ya bezmialemden sonra heryer güzel gelir insana bence orası Bi gerçekBanada serdar. Koç u önerdiler ama çok kararsizim
Bu arada hastahaneye gidince tüp bebek bölümüne Bi sürü hamile insan var ya moral oluyoBende duydum adını evet canım bende latif beye latif küpelioğlu bak istersen hep programlara katılmış oda gidiyorum ya bezmialemden sonra heryer güzel gelir insana bence orası Bi gerçek
Ay hiç güleceğim yoktu evt bakayim canım teşkkürler inşalalh pozitif ile sonuçlanir birde sizin sorun neydiBende duydum adını evet canım bende latif beye latif küpelioğlu bak istersen hep programlara katılmış oda gidiyorum ya bezmialemden sonra heryer güzel gelir insana bence orası Bi gerçek
Ben çikolata kistten ve hidroselpenks ten laporoskopi oldum pınar da sizin neydi sorunAy hiç güleceğim yoktu evt bakayim canım teşkkürler inşalalh pozitif ile sonuçlanir birde sizin sorun neydi
Bezmialemdede var hamile ama az sayidaBu arada hastahaneye gidince tüp bebek bölümüne Bi sürü hamile insan var ya moral oluyo
Rezervim azalmiş eşimdede sperm sorunu var var da var yaniiBen çikolata kistten ve hidroselpenks ten laporoskopi oldum pınar da sizin neydi sorun
Valla canım varsa da biz göremiyoruz hemen dışarı attıkları için bekleme alanı bile kısıtlı hadi eşlerimizi çıkarıyorsunuz boşken bizi niye çıkarıyorsunuz ordan aman rabbim muhtaç ta etmesin eksikte etmesinBezmialemdede var hamile ama az sayida
Amiinn canım aminnn medicalpark fiyat olarak nasil inşalalh uygundurValla canım varsa da biz göremiyoruz hemen dışarı attıkları için bekleme alanı bile kısıtlı hadi eşlerimizi çıkarıyorsunuz boşken bizi niye çıkarıyorsunuz ordan aman rabbim muhtaç ta etmesin eksikte etmesin
Çikolata kist te azaltmış benimki ini 1.63 amh 4.5 yumurta görüyorlar eşinde azosperm olmadığı sürece sıkıntı olmuyo diyorlarRezervim azalmiş eşimdede sperm sorunu var var da var yanii
Benim amh 0.03 7 yumurtam çikti 2 si tam gelişmemiş 5 tanesi iyiydi ama 1 tanesi döllenebildi ve pınar hanim bize bunu negatifi aldiğimiz gün söyledi ciddi bir döllenme sıkıntiniz var dediÇikolata kist te azaltmış benimki ini 1.63 amh 4.5 yumurta görüyorlar eşinde azosperm olmadığı sürece sıkıntı olmuyo diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?