Bezmialem doç dr pınar özcan da tüp bebek tedavisi görenler memnunmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi acsi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7
Keske gorusseydik.test degerim 4 cikti doktor o yuzdn tekrarliyalim dedi
Canım test sonucun yükseldi mi nasılsın

Çok zor doktor seçip bulmak bende medical parkla görüşücem burda birbirimizle paylaşsak bulduğumuz yerleri bahçeciyi aradim 13 mayisa ön görüşme ayarlayabildim siz nereyle görüşüceksiniz

Çok zor doktor seçip bulmak bende medical parkla görüşücem burda birbirimizle paylaşsak bulduğumuz yerleri bahçeciyi aradim 13 mayisa ön görüşme ayarlayabildim siz nereyle görüşüceksiniz
Medicalpark latif bey başladım görüşmeye ben bakalım gidicem hastalığın 2. Günü

Banada serdar. Koç u önerdiler ama çok kararsizim
Bende duydum adını evet canım bende latif beye latif küpelioğlu bak istersen hep programlara katılmış oda gidiyorum ya bezmialemden sonra heryer güzel gelir insana bence orası Bi gerçek

Bende duydum adını evet canım bende latif beye latif küpelioğlu bak istersen hep programlara katılmış oda gidiyorum ya bezmialemden sonra heryer güzel gelir insana bence orası Bi gerçek
Bu arada hastahaneye gidince tüp bebek bölümüne Bi sürü hamile insan var ya moral oluyo

Ay hiç güleceğim yoktu evt bakayim canım teşkkürler inşalalh pozitif ile sonuçlanir birde sizin sorun neydi

Bezmialemdede var hamile ama az sayida
Valla canım varsa da biz göremiyoruz hemen dışarı attıkları için bekleme alanı bile kısıtlı hadi eşlerimizi çıkarıyorsunuz boşken bizi niye çıkarıyorsunuz ordan aman rabbim muhtaç ta etmesin eksikte etmesin

Amiinn canım aminnn medicalpark fiyat olarak nasil inşalalh uygundur

Çikolata kist te azaltmış benimki ini 1.63 amh 4.5 yumurta görüyorlar eşinde azosperm olmadığı sürece sıkıntı olmuyo diyorlar
Benim amh 0.03 7 yumurtam çikti 2 si tam gelişmemiş 5 tanesi iyiydi ama 1 tanesi döllenebildi ve pınar hanim bize bunu negatifi aldiğimiz gün söyledi ciddi bir döllenme sıkıntiniz var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…