Ben Latif Küpelioğlu 'na gittim ama medicalparka gidersen Ali İhsan beyi öneririm çünkü daha ilgili ve zaten Latif Bey'in yumurta toplama işlemlerini de o yapıyor. Latif Bey bölüm şefi olduğu için yumurta toplama yapmıyor. En başında bana söylenseydi ben de Ali İhsan beye giderdim.Ortalama bir çok yerde olan fiyat aslında sanırım uzun zamandır vermeye çalıştığım en zor karar tüp bebek için doktor ve hastane seçmek
Ben Latif Küpelioğlu 'na gittim ama medicalparka gidersen Ali İhsan beyi öneririm çünkü daha ilgili ve zaten Latif Bey'in yumurta toplama işlemlerini de o yapıyor. Latif Bey bölüm şefi olduğu için yumurta toplama yapmıyor. En başında bana söylenseydi ben de Ali İhsan beye giderdim.
Aynen öyle, bende Allah izin verirse 3 denememi Ali İhsan beyle devam edeceğim. Kendisinden de Allah razı olsun çok iligili ve dikkatçildir..Ben Latif Küpelioğlu 'na gittim ama medicalparka gidersen Ali İhsan beyi öneririm çünkü daha ilgili ve zaten Latif Bey'in yumurta toplama işlemlerini de o yapıyor. Latif Bey bölüm şefi olduğu için yumurta toplama yapmıyor. En başında bana söylenseydi ben de Ali İhsan beye giderdim.
Aynen öyle, bende Allah izin verirse 3 denememi Ali İhsan beyle devam edeceğim. Kendisinden de Allah razı olsun çok iligili ve dikkatçildir..
Selam kızlar size tavsiyem şişli Memoril semra kahraman diye profesör var kişiye göre ilaç dozu ayarlıyor ekibindeki dr lar ilgileniyo ama kendisi sürekli sizin süreci takip ediyo ayrıca duruma göre direk kontrolleride yapıyor ekibindeki gönül hocada çok iyi çok ilgililer bence ordan fiyat alıp görüşmeden karar vermeyin tüp bebek için muayene ücreti almıyolar ilk gittiğinizde
Fiyat çok. Şuan ilaçlar dahil ortalama 12-13 bin clv keşke sadece muayene ile iş bitse.Selam kızlar size tavsiyem şişli Memoril semra kahraman diye profesör var kişiye göre ilaç dozu ayarlıyor ekibindeki dr lar ilgileniyo ama kendisi sürekli sizin süreci takip ediyo ayrıca duruma göre direk kontrolleride yapıyor ekibindeki gönül hocada çok iyi çok ilgililer bence ordan fiyat alıp görüşmeden karar vermeyin tüp bebek için muayene ücreti almıyolar ilk gittiğinizde
Prp alanında pınar hoca çok başarılı tüp bebek talebi çok fazla olduğu için mecburi bekletiliyorsunuz çok fazla hastası var inşallah tedaviniz hayırla sonuçlanırMrb ben daha önce iki alışma, iki tüp denemesi yaptım. Yaşım 40 yaş üzeri olduğu için prp yapılması gerekiyormuş ama yapmadılar.
Pınar hanıma yeni başladım. Prp yapıp ardından alışma yapacağım dedi. Birde kist var ama şuanlık sorun teşkil etmiyor eğer aşılamada sorın olursa ozaman kist ameliyat yapacağım dedi.
Pınar hoca işinin ehli birine benziyor ama çalışan hemşire ve danışma görevlileri çok bekletiyor.
İnşallah bize de çocuk nasip olur
Allah yüzünüzü güldürsün ben pınar haminin eski hastasiyim tüp bebek yapti bana ama malesef tutmadi pınar hanim iyi bir doktor olabilir fakat labratuar kötü bence 7 tane yumurtam vardi 1 tane 3. Gün emriyom oldu oda tutmadi bana histeroskopi yapcağini söyledi çizik aticam tutmasi için dedi ameliyata 3 gün kala laparoskopide yapmam lazim dedi cahillik işte sorgulamadan tamm dedim lütfen biraz daha sorgulayici olun her söylenene inanmayin araştirin pinar hanimla pwk öyle uzun konuşmamik mümkün olmuyor biliyorum ama öyle bi hakkiniz var 1 sene oldu hala toparlanamadin ikinci tedavi için başka sorusu olan varsa cevaplayabilirimMrb bende pınar hanıma yeni başladım. Siz netice aldınız mı
Teşekkür ederimPrp alanında pınar hoca çok başarılı tüp bebek talebi çok fazla olduğu için mecburi bekletiliyorsunuz çok fazla hastası var inşallah tedaviniz hayırla sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?