Amiinn canım aminnn medicalpark fiyat olarak nasil inşalalh uygundur
[/QUOTEZaten oyüzden burdayız deseydin sübhanallah ya ama amh düşük olduğu halde 7 yumurta çıkmış süper canım stres yapma en azından 1i döllenmiş hiç döllenemeynler var 3. Gün arayıp embriyo bölğnmüyo transfer iptal diyenler var ama bak senin olmuş doktor önemli sana olumlu konuşması lazımki stres azalsınBenim amh 0.03 7 yumurtam çikti 2 si tam gelişmemiş 5 tanesi iyiydi ama 1 tanesi döllenebildi ve pınar hanim bize bunu negatifi aldiğimiz gün söyledi ciddi bir döllenme sıkıntiniz var dedi
Mrb cnm bnde laparoskopi ve hiparoskopi olucam pınar hanmda ama henüz karar veremedim korkuyorum sürec nasıl ameliyat öncesi ve sonrası ve pınar hanm nasıl yapıyorBende laporoskopi ve histereskopi oldum pınar hanımda kapıdaki ler harici memnunum orda not eksik alıyorlar bilmiyorum orda tüp bebeğe başlamak iyice sinirlerimi mi yorar ne kadara yaptırdın canım devlet karşıladımı tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
3 ay oldu ameliyat olalı şükür ameliyatla ilgili Bi sıkıntım yok ama yoğun sorulara zor cevap alıyorsun tüp bebeği başka yerde yaptır canım geçmiş olsunMrb cnm bnde laparoskopi ve hiparoskopi olucam pınar hanmda ama henüz karar veremedim korkuyorum sürec nasıl ameliyat öncesi ve sonrası ve pınar hanm nasıl yapıyor
Ayyyyy nedenki bende gecen gün gittim rahim filmime baktı sag tüpüm normalden biraz genişti bunu ameliyat etmemiz lazm dedi laparoskopi ve hiparoskopi bnde endişede kaldım hemen karar vermedim araştırmak istedim zaten ben oraya 3 düşük yaptıgım icin gittim ve genetik testlerimde temizdi ben napim şimdi hic güzel yorum yok kızlar yardımcı olun lütfennnnn kızlarYol yakınken tedavisi başlamayan arkadaşlar vazgeçin kesinlikle gitmeyin tecrübe yazıyor
Tşk ederim cnm ben zaten tüp bebek icin gitmedim bnm 3 düşüğüm vardı genetik testlerimde iükğr temiz cıktı ama rahim filminde sag tüpüm normalden biraz büyük oldugu icin onu kapatmamız lazm dedi ameliyat yapmam lazm dedi ama bende endişeliyim3 ay oldu ameliyat olalı şükür ameliyatla ilgili Bi sıkıntım yok ama yoğun sorulara zor cevap alıyorsun tüp bebeği başka yerde yaptır canım geçmiş olsun
Ameliyat olucağıb gün baya bekleyebiliyosun odalar hiç konforlu değil ama yarı yarıya fiyatlar canımTşk ederim cnm ben zaten tüp bebek icin gitmedim bnm 3 düşüğüm vardı genetik testlerimde iükğr temiz cıktı ama rahim filminde sag tüpüm normalden biraz büyük oldugu icin onu kapatmamız lazm dedi ameliyat yapmam lazm dedi ama bende endişeliyim
Sen kaca oldun cnm off cok zor durum kadın ameliyatta iyimi yoksa başka yeredemi gitsem bilemedimAmeliyat olucağıb gün baya bekleyebiliyosun odalar hiç konforlu değil ama yarı yarıya fiyatlar canım
Şimdilik Bi şikayetim yok ama içeride ne var ne yok bilemiyorum canım kendisi çok iyi olduğunu her defasında dile getiriyo amelşyat 2000 diye girdim 400ğödedim tüp bağlanacaktı çok şiştiği için almışlar kistin içi boşalcaktı apse olduğu için aldılar oyüzden fiyat artmıştı canım medikal park latif beyde de tüp bebeğimi yaptırıyorumSen kaca oldun cnm off cok zor durum kadın ameliyatta iyimi yoksa başka yeredemi gitsem bilemedim
Banada sağ tüpümde genişleme oldugunu söyledi ve laporoskopi yapmam lazim dedi be yapti ameliyat sonrasi sadece baktiğini bi sıkınti olmadiğini söyledi bilmiyorum artik gereklimiydi bakmasi tartişilir yani bence başka yerlerlede bi görüş derim benTşk ederim cnm ben zaten tüp bebek icin gitmedim bnm 3 düşüğüm vardı genetik testlerimde iükğr temiz cıktı ama rahim filminde sag tüpüm normalden biraz büyük oldugu icin onu kapatmamız lazm dedi ameliyat yapmam lazm dedi ama bende endişeliyim
Ameliyat olucağıb gün baya bekleyebiliyosun odalar hiç konforlu değil ama yarı yarıya fiyatlar canım
Hangi medcalpark cnm soyadı ne doktorun onada bakımŞimdilik Bi şikayetim yok ama içeride ne var ne yok bilemiyorum canım kendisi çok iyi olduğunu her defasında dile getiriyo amelşyat 2000 diye girdim 400ğödedim tüp bağlanacaktı çok şiştiği için almışlar kistin içi boşalcaktı apse olduğu için aldılar oyüzden fiyat artmıştı canım medikal park latif beyde de tüp bebeğimi yaptırıyorum
Instagramda hangi doktora yolladıysam tüpümğn kapatılmasını sölediBanada sağ tüpümde genişleme oldugunu söyledi ve laporoskopi yapmam lazim dedi be yapti ameliyat sonrasi sadece baktiğini bi sıkınti olmadiğini söyledi bilmiyorum artik gereklimiydi bakmasi tartişilir yani bence başka yerlerlede bi görüş derim ben
Latif küpelioğlu canım çok güleryüzlü pozitif biri hemde işin ehli öyle isim yapmak için derdi yok zaten tanınıyor 15 yıldır falan medicalparktaymış videolarda var youtube da başka İnternet sitelerindeHangi medcalpark cnm soyadı ne doktorun onada bakım
Canım hidroselpenks vardır sendende benim gibi ihmal etme onu eğer normal tüp bebek yapılacaksa bile tüpte biriken sıvı embriyoyu maalesef yokediyo yada düşük le sonuçlanıyorInstagramda hangi doktora yolladıysam tüpümğn kapatılmasını söledi
Bnm 3 düşüğüm vardı onun icin gitmiştim yani normalde tüp bebek düşünmüyrm dogal yolla düşünüyrm ama yinede bu ameliyatı olmam lazmmşCanım hidroselpenks vardır sendende benim gibi ihmal etme onu eğer normal tüp bebek yapılacaksa bile tüpte biriken sıvı embriyoyu maalesef yokediyo yada düşük le sonuçlanıyor
Tüplerdeki akan sıvı düşürüyor işte canı. Maalesef öyle illet bişi buBnm 3 düşüğüm vardı onun icin gitmiştim yani normalde tüp bebek düşünmüyrm dogal yolla düşünüyrm ama yinede bu ameliyatı olmam lazmmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?