benim 7 8 ve 9 cu günler yaptığım idrar testinde yarım saat sonra silik çizgi çok silik de değil çok koyu da değil ama 2 çizgi belli malesef kan testi negatif anlayamıyorum ilaçlardansa herkesle aynı ilaçları kullanıyorum test yanlışsa 3 tesdemi yanlış idrar testlerine güvenip seviniyorum sonra hüsran
canım bak benim de bütün adet belirtilerim vardı sakın takma kafana biliyorum zor bende ağlayıp duruyordum adet olcam diye ama hamilelikle adet belirtisi çok benziyor birbirine yani olumlu düşün ne olur ben yapamadım ama bunu boşuna stres yaptım hep kendime şimdi kızıyorum adet belirtilerini takma kafana inşallah bebişin tutunacak bak hamilerin duası kabul olurmuş bütün hamişler dua edicez sizin için inşallah bu yolda olan herkez olumlu sonuç alır çok zor çünkü rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın yaşamayan anlayamaz ben inanaıyorum hepiniz sırayla hamileyim diye başlık aççaksınız bebişleriiz sımsıkı tutunması dileğiylee:CüvCüv:
****slm kızlar tahlilimi yaptırdım 192.5 çıktı sanırım artık bende bir anne adayıyım darısı tüm arkadaşlarımın başına .dualarım sizlerle
***canım benim çok üzüldüm bol bol yat dinlen umarım herşey yolunda gider. ayaklarının altına yastık koy yüksekte tutmaya çalış canım benim geçmiş olsun güzel ve iyi haberlerini bekliyoruz canımma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?