BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

benim 7 8 ve 9 cu günler yaptığım idrar testinde yarım saat sonra silik çizgi çok silik de değil çok koyu da değil ama 2 çizgi belli malesef kan testi negatif anlayamıyorum ilaçlardansa herkesle aynı ilaçları kullanıyorum test yanlışsa 3 tesdemi yanlış idrar testlerine güvenip seviniyorum

benim 7 8 ve 9 cu günler yaptığım idrar testinde yarım saat sonra silik çizgi çok silik de değil çok koyu da değil ama 2 çizgi belli malesef kan testi negatif anlayamıyorum ilaçlardansa herkesle aynı ilaçları kullanıyorum test yanlışsa 3 tesdemi yanlış idrar testlerine güvenip seviniyorum sonra hüsran

ilk denememde banada aynı sey olmustu seni okadar iyi anlyorumki hic ikinci cizgiyi ilk damlattıgım anda gormedıgımden bilemicem cizgisi cıkanlar hemen mi goruyorlar
ama benimde bekleyince cıkmıstı genellikle testlerin uzerınde belli sureden sonra gecersiz diyor
benimde tam cope atacakken baktıklarım hep boyanmıstı ilkinde
bu denemde silik cizgi bile gormedim
ben simdi 9 bucuk ytl ye aldım bir test cok pahalı geldi ve yarın sabah denicem
ama oncekiler hep 3 ytllikti ve heralde kalitesizdi
bu yeni cıkmıs sanırım ve beklenen adetten 4 gun once bile cevap veriyor yazıyor uzerinde

test yarım saat sonraki sonuç geçersiz sonuç 5 dakika sonra çıkan sonuç gerçek sonuçtur

Doktor ilk sefer icin = 2500 dolar
Ilaclar ilk sefer icin (tahminen) = 1100+800 = 1900 YTL)
Dondurulmus embriyo transferi (tahminen) icin = 450 YTL
Dondurma = 350 EURO
Cozdurme + transfer = 500 EURO

saol canım benim gerçekten çok zormuş beklemek bazen umutlanıyorum bazen karamsarlaşıyorum beni ancak siz anlarsınız zaten. hayal kuruyorum sürekli bebeklerimin hayallerini babasına benziyor kızım oğlum bana benziyor hayalimde sonra diyorum çok kaptırma, öyle işte ....

pardon ya yanlış yazmışım. 3. satır dondurulmuş embriyo transferi için ilaç parası 450ytl olacaktı. yani toplamda yaklaşık 8 milyar lira.

pardon ya yanlış yazmışım. 3. satır dondurulmuş embriyo transferi için ilaç parası 450ytl olacaktı. yani toplamda yaklaşık 8 milyar lira.

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt
yarenay8481............10 kasım(192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra)

ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun
badem.....................14 kasım
selected 79..............14 kasım
ANASTASYA...........14 kasım yukarı cıkmak uzere idrar testi pozitif
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
ISIL.........................19 kasım
sevim li....................20 kasım
ruyamelegim............20 kasım(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
ESİNGUL.................senağlama

dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

günaydın arkadaşlar testi dün yani 10 gün yaptırmıştım ve sonuç 2,9 çıkmıştı transferin 12 nci günü yarın tekrarlasammı acaba yoksa olsa çıkarmıydı yumurta toplamanın 2 günü transfer yapılmıştı ve 4 hücreliydi erken yaptırmış olabilrimiyim çok üzülüyorum ve bir umut arıyorum

canım esingülcüm bence sen testini tekrarla. bence erken yaptığın için çıkmamış yine bi umudun var bence sıfır da çıkabilirdi. gönlünü ferah tut. 12 günü tekrarla canım

bende arkadaşlarıma katılıyorum canım bekle ve tekrar yaptır belki degerin yükselir işte biz kadınalr hep sabırsızız degilmi beklemesini bir türlü beceremiyoruz bende 12 gün negatif oldugunu ögrendim birgün daha sabretsem evde anlayacaktım ama şeytan dürtüyor işte git diye neyse inşallah istedigin gibi olur canım sonucun

kızlar bugün benim aşılamın 12.günü 14.gün çağırdı dr kan tahlili için. ama karnım sinyal veriyo. vede aşırı siniriliyim. kırmızılar ziyarete gelebilir.
kendime söz verdim günüm geçmeden idrar testi yapmıycam diye ama dayanamıycam galiba. ben bi koşu çarşıya kadar gidiyorum kızlar. test alıcam.
yaparmıyım???? bi alayım ben testi bulunsun. çok eserse yellerim, yaparım gitsin. beklemem hiç yarın sabahı

pisagorcum bende aynı şeyleri hissediyorum hala inanamıyorum dediğin gibi değerin düşmesinden korkuyorum yalnız bana bidaha ki test tarihini 9 gün sonraya verdi.çok değilmi

slm inş. :Saruboceq: herşey yolunda gider dediğini uyguluyorum çok sagol ayaklarımın altında hep yastık yüksekte tutuyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum bu arada sen ne yaptın testini tekrarladınmı inş. degerin katlanmıştır:Saruboceq:

arkadaşlar birşey sorucam. ben 3 embriyo transfer ettirmiştim; biliyorsunuz %5 gibi bir şansla üçü birden tutuyor yani büyük olasılıkla biri veya ikisi (umarım üçü olmaz) düşücek ama ben bilmiyorum nasıl belirtilerle düşüceklerini. yani tahminimce kanama olur değil mi. bugün transferden sonraki 16. günüm. kanamam olduğunda napmam lazım. ingilterede özel hastanelerde nöbetçi doktor olmuyor akşam 5-6 dan sonra, devlette de pratisyenler oluyor. arkadaşlar çok korkuyorum kanamam olursa diye, sevinemiyorum bile sonucun + çıktığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…