BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

esingül senin 2. gün transfer olduysa implantasyonun biraz daha geç olması gerekmez mi...yani bildiğimden değil ama mantık yürütüyorum...bence doktorun dediği tarihi bekle...

yarenaycım bana da doktorum 5. hafta ultrason ve kan testi dedi; sanırım 9 gün sonrası da senin 5. haftan oluyor değil mi. o zaman kesin belli oluyormuş kaç tane gebelik kesesi olduğu, biyolojik gebelik veya dış gebelik olup olmadığı. allah yardımcımız olsun, sonucu öğrenince bitmiyormuş stres, sıkıntı, korku...

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt
yarenay8481............10 kasım(192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra)

ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun
badem.....................14 kasım
selected 79..............14 kasım
ANASTASYA...........14 kasım yukarı cıkmak uzere idrar testi pozitif
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
ISIL.........................19 kasım
sevim li....................20 kasım
ruyamelegim............20 kasım(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
ESİNGUL.................tekrar test yapacak 12.gunu bekliyor

dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

elifimm canım ben idrar testimi 15. gün yapmıştım; doktorum daha önce çıkması zor, boşuna kendini üzersin dediği için...hep aynısını söylüyorum ilk denememde ben de sizler gibi 1 hafta öncesinden test yapmaya başlamıştım, her gün ağlıyordum, ilkinde olmamasında benim büyük payım olduğuna inanıyorum...sabretmek çok zor biliyorum ama ben kendimi başka şeylerle oyalayarak 15 gün bekleyebildim! kahvemsi- pembemsi akıntım olmasına, adet görecekmişim gibi ağrı ve kramplarım olmasına, kısacası ilkinde yaşadığım tüm belirtileri aynen yaşıyor olmama rağmen...

elıfcım bende test yatım dun 9 uncu günüm negatıf cıktı üzülme benım halımı düşün anlatım kısaca 8 ıncı gunun sabahı kanama ıle uyandım 3 gundur devam edıyo doktorumu arıyorum beklemek zorundayız 13 ünü dıyo yanı lekelenme degıl dıyorum doktora aşırı kanama galıba reglı oldum dıyorum hayır bu kadar erken olamazsın dıyo ne ozaman dıyorum hıc bırsey söylemıyo inan artık camasırıma gecıyo bu resmen reglı kanaması.Gerce artık ben kendımı hazırladım ben galıba negatıfım

bugün test yaptıracak arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz ben de bugün kan testi yaptıracağım güzel ve mutlu haberler veririm inş. Allah yardımcımız olsun...

esingül senin 2. gün transfer olduysa implantasyonun biraz daha geç olması gerekmez mi...yani bildiğimden değil ama mantık yürütüyorum...bence doktorun dediği tarihi bekle...

bende öyle olmasını çok sitiyorum dünden bu yana adet belirtilerin hiç biri kalmadı göğüste hassasiyet devam ediyor oda ilaçlara hala devam ediyorum ondan galiba

kızlarrr benim değerim arttı 593.8 oldu dün baktırdım çok şükür artmışş 18 kasımda ilk ultrasonum var

maşallah canım 3. kezmi yaptırıyorsun benim bugun doktorla randevum vardı ama perşembeye erteledik yoğunmuş çok hem daha net gözükür dedi ayy sabah beri herşeye ağlıyorum kafamda takıldı şimdi ya kalp atışlarını duyamazsam diyee offf bukadar sevinmişken nasıl vazgecerim meleğimden sen nasılsın canım aynı durum varmı sendede

canım ben 10. gün yaptırdım perşembe günü 152.9 du. sonucum. pazt tekrarlayalım dediler 593.8 olmuş. başka tekrarlamaya gerek yok dediler 2. kez yaptırıyorum bende. seni anlıyorum ayın 18 i bi gelse diyorum bi gelmese.benim de 18 inde ultrason için gün verdiler. ama kafana takma bunları sen de gideceksin meleğini de içinde bulunduğu keseyi de göreceksin allahın izniyle. hamiş anneler biraz duygusal olur. ben de bu sabah haberleri izlerken zor tutttum kendimi biraz daha izleseydim başlayacaktım bende ağlamaya... :=)

bugün inşallah 3 arkadaşımzdan güzel haberler alırız..

Canım kanamalıyken mi yaptın idrar testini? 5 dak sonra belki silik de olsa 2.çizgi çıkabilir?fisfisfis

cnlarım benıde lıstenıze alırmısınız??????4 kasımda transferım oldu......bu cuma yanı ayın 14 unde tahlılım var......sevgılerımle..........

elifimm83;4254965]SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt
yarenay8481............10 kasım(192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra)
ANASTASYA .............. Rekor bir değerle hamiş hehe ikizmi üçüzmü belli değil henüz hehe

ajuu.........................11 kasim malesef negatif
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım malesef negatif
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun
badem.....................14 kasım
selected 79..............14 kasım
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
ISIL.........................19 kasım
sevim li....................20 kasım
ruyamelegim............20 kasım(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
ESİNGUL.................senağlama

dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim[/B

soncu negatif olan arkadaşlar teselli edecek sözcük bulamıyorum ama inanın bizibizden başka anlayan olmaz o yüzden pes etmek yok gücümüz yetene kadar devam

bende yumurtalık çatlatma tedavisi görüyordum 17 kasımda test yaptırcam inş hayırlı haber alırım çok heyecanlıyım Allah kısmet ederse ilk bebek olcak inş mutlu haberle dönerim listeye benide ekleyin şans getirsin[

ilk aşılamamın bugün 13.günü sabah idrar testi yaptım herzamanki gibi tek çizgi:çok üzgünüm: dr 14. gün çağırmıştı eğer kırmızılarım gelmezse yarın kan testi yaptırcam.

bişey sorcam. idrarda çıkmayıpta kanda çıkma olasılığı varmı?
bi umut arıyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…