yarenay tebrik ediyorum benim maalesef olmadı kan testi negatif
slm kızlar tahlilimi yaptırdım 192.5 çıktı sanırım artık bende bir anne adayıyım darısı tüm arkadaşlarımın başına .dualarım sizlerle
elifimm sen daha kan testini yapmadinmi???kacinci gun yaptin idrar testini??
8.gun idrar testi yaptım sımdı yine aldım ama cesaretim yok yarın sabah yaparım belki tekrar ama kan testini 13 kasımda vericem
ben tamamen olumsuz bakıyorum artık karnım indi iiyce agrımda olmuyor ne belimde ne kasıklarımda cok hafif bazen sızlıyor
yani hic umudum yok artık dısarıda cıkıyorum sanki hic transfer olmamıs gibi davranmaya calısıyorum cok uzulmekten kacmaya calısıyorum gerci gecen gece aglamaktan helak oldum
8.gun idrar testi yaptım sımdı yine aldım ama cesaretim yok yarın sabah yaparım belki tekrar ama kan testini 13 kasımda vericem
ben tamamen olumsuz bakıyorum artık karnım indi iiyce agrımda olmuyor ne belimde ne kasıklarımda cok hafif bazen sızlıyor
yani hic umudum yok artık dısarıda cıkıyorum sanki hic transfer olmamıs gibi davranmaya calısıyorum cok uzulmekten kacmaya calısıyorum gerci gecen gece aglamaktan helak oldum
evet mehaycım burdaki doktorlara hiç güvenmiyorum ben, eşimle benim birçok sorunumuz olmasına rağmen gidin eve deneyin olur olur deyip durdular. biz de dayanamayıp türkiyeye gittik, durumumuzun çok iç açıcı olmadığını, sponten gebelik şansımızın yılda %3-4 civarı olduğunu söyledi, doktor IVFdeneyelim dedi.
ankara maya'da oldu yumurta toplama da, dondurma da transfer de...
ilk denememde ikinciyi hemen yapabilecegimi biliyordum evet cok uzulmustum ama diyordum sabret bekle ikinciyi yapacaksın bak dedim hep kendimi avuttum
simdi avutacak hicbirsey yok elimde allah bilir ucuncu icin para ne zaman birikir.
goguslerimde kuculdu ve adetimden once baslayan migren basladı aynı ilk denemdeki gibi
bana umut verecek elimde birsey kalmadı sanki
ama test gunum yine cok heyecanlı gececek eminim beklerken yine bir umut dicem
slm kızlar tahlilimi yaptırdım 192.5 çıktı sanırım artık bende bir anne adayıyım darısı tüm arkadaşlarımın başına .dualarım sizlerle
idrar testini de 15. gün yaptım. doktorum ancak o gün idrarda çıkar hcg demişti. ben ilkinde dayanamayıp 10. gün yapmıştım, çıkmayınca da ağlaya ağlaya kendimi perişan etmiştim bu sefer kendime 15. güne kadar bekleyeceğime söz verdim ve o güne kadar test almadım dahi eve; dayanamayıp yaparım diye...çünkü belki ilkinde de olacaktı ama ben kendimi üze üze belki de olmasına izin vermedim...
bakıyorum bu sayfada her arkadaş gününden önce test yapyor, ama doktorların bir bildikleri var ki bize gün veriyorlar...arkadaşlar sabredin, kendinizi üzmeyin embriyolara zarar vermeyin...
cok haklisin bende 8. gun kan testi yaptirip kendimi perisan etmistim aglaya aglaya...olmadi bu yuzdende...canim siz ne kadar odediniz tam olarak tr de masraflara toplam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?