BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda)hihoyyyt
yarenay8481............10 kasım(192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra)
ANASTASYA...........14 kasım(12.gun test yaptırdı o mucızesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak)

adenzar....................11 kasım
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasımidrar testi negatif tabiki uzgun
badem.....................14 kasım
selected 79..............14 kasım
lotus79......................14 kasım
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
negu 16...................17 kasım
ISIL.........................19 kasım
sevim li....................20 kasım
ruyamelegim............20 kasım(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
ESİNGUL.................tekrar test yapacak 12.gunu bekliyor
ajuu.........................senağlama
elsinore....................senağlama

dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

Son düzenleme:
dun aldıgımız sonuclardan dolayı cok uzgunum allah sabır versın arkadaslar
allah tekrar deneme gucu maddı olanagı versın bıran once
dıyecek bisey bulamıyorum kendimin negatifligini simdiden kabullendim ama sizden de duymak beni cok uzuyo

yok ben idrarda baktım yarın kan vericem doktorum istiyor ama hıc umudum kalmadı

canım sakın ümidini kaybetme değerler bir günde çok değişiyor.bunu unutma. kendine dikkat et üzme kendini canım yarınki sonucun umarım olumlu olur a.s.

canım aşılamada ne zaman belli olur tam bilmiyorum seni umutlandırmak istemem ama idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok arkadaşımz var sen ümidini kaybetme ve test tarihinde testini yap inş. güzel sonuçlar alırsın canım...

bende aynı durumdayım idrar testini yapıyorum ve soz gelimi yanında yatyorum belki bisey cıkar silikte olsa diye
ama hic birsey cıkmıyor ısıga tutuyorum arkasına beyaz kagıt koyuyorum ama maalesef
ben kendim icin umudumu kestim
insallah sen guzel sonuc alırsın

ben enazından degerimin 5 den yuksek gormek istiyorum
bu bircok kadının basına geliyor once degeri yukseliyor sonra 2 gun sonra dusuyor
ama benim hic degerim yuksek olmadı bundada olmıyacak
benim rahmim embryoları bır kere tutsa sonradan sonuc negatifte olsa bir sonrakine umudum olacaksenağlama

elifcim bu kaçıncı denemen canım? tüp bebek miydi aşılama mı? senden hiç birtakım tahliller istemediler mi? tutunmamasıyla ilgili? mesela benim ilk iki denemem olumsuzdu ve genetik tanı ile rahim filmi istediler...tutunmamasının en önemli nedenlerinden ikisi bunlarmış...

elifimm ben 3 gün üst üste idrar testi yaptım yarım saat sonra ikinci çizgiyi silikde olsa gördüm ama malesef sonuç negatif ilk denememde tuttuğunda idrarda 1,5 aylık hamileyken silik çizgi şeklide çıkmıştı yani idrar testine güvenme hamile olabilirsin

:teytey:Arkadaşlar ben de hamileyim:CüvCüv: Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:lepi::teytey:

adenzar
:ecrin_bebek:canım tebrik ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah canım:CüvCüv:hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

bu ikinci mikro denememdi esimde genetik problem var bildigimiz icin direk mikro yapıldı
ama transfer edilen embryo sayım zaten normal bir hastaya 1 seferde edilenle aynı
yani ikii uygulamada toplam 3 embriyo transfer edildi.ilkinde 2 ikincide 1
bana hic test yapılmadı rahim filmi istenmedi cunku asılamam hic olmadı belkide ondan
birde esimde bilinen bir genetik problem oldugundan bana hic bakılmadı
belkide bendede var
ama allahım artık gebelik icin dua etmiyorum bari bir tutunma oldugunu goreyim

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda)hihoyyyt
yarenay8481............10 kasım(192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra)
ANASTASYA...........14 kasım(12.gun test yaptırdı o mucızesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak)
adenzar....................11 kasım(guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)

margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasımidrar testi negatif tabiki uzgun
badem.....................14 kasım10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere
selected 79..............14 kasım
lotus79......................14 kasım
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
negu 16...................17 kasım
ISIL.........................19 kasım
kaymaklim...............20 kasım
sevim li....................20 kasım
ruyamelegim............20 kasım(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
ESİNGUL.................tekrar test yapacak 12.gunu bekliyor
ajuu.........................senağlama
elsinore....................senağlama

dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…