benımde 13 kasım sonucum ama bugün sabah kalktıgımdan berı kanamam var dün çok mutluydum bugün biranda yıkıldım allah hepimize yardım etsın
Arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..
hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...
Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...
Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...
Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:
arkadaşlar ben listede yokum ama liste yapıldığından beri bu başlığı dualarımla, iyi dileklerimle takip ediyordum, biraz önce ben de test yaptım ve sonuç pozitif çıktı ben yurt dışında yaşıyorum hemen doktorumu aradım (türkiyede kendisi) crinon jele ve estrafem tablete devam 2 ay boyunca dedi. ben bir de sizlere danışmak istedim size de aynı şeyi söyledi mi doktorlarınız...
bir de PCOS lu olduğumdan metformin kullanıyorum, ona da devam dedi. ancak metforminin prospektüsünde hamilelikte kullanmayın yazıyor. kafam karıştı, yardımcı olursanız çok sevinirim...
**CANIM İNŞALLAH BEBİŞLERİN SENİ BIRAKMAZLR KENDİNE DİKKAT ET DUALARIM SENİNLE
evet canım benim de tüp bebek. ilkinde olmamıştı 2. de oldu çok şükür; dondurulmuş embriyolardan. bana doktorum crinonu sabah akşam olmak üzere ünde iki defa, estrafemi de günde 3 defa verdi, sen de öyle mi kullanıyorsun yeşbü?
bir de dotorum bana lucrin iğneyi test gününe kadar kullanacaksın demişti, bugün hamile olduğumu haber vermek için aradığımda lucrin i bırakayım mı diye sorduğumda hala devam ediyormuydun dedi!...umarım ebriyolara zarar vermemiştir iğne...
sağol yeşbü gerçekten moral verdin...zaten lucrin yumurtlamayı baskılayıcı bir iğne, niye kullanmam gerektiğine anlam veremeyip ısrarla sormuştum doktoruma devam edecekmiyim devam edecekmiyim diye, her seferinde evet demişti. bazen kafaları mı karışık oluyor nedir bu doktorların anlamadım. aslında çok iyi ve başarılı bir doktor ama oldu işte neyse dediğin gibi birşey olmaz işallah.
ben hala inanamıyorum, gidip gidip idrar testine bakıyorum + yı görmek istiyorum tekrar tekrar...
slm kızlar tahlilimi yaptırdım 192.5 çıktı sanırım artık bende bir anne adayıyım darısı tüm arkadaşlarımın başına .dualarım sizlerle
yarenay tebrik ediyorum benim maalesef olmadı kan testi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?