:teytey:Arkadaşlar ben de hamileyim:CüvCüv: Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:lepi::teytey:
bu ikinci mikro denememdi esimde genetik problem var bildigimiz icin direk mikro yapıldı
ama transfer edilen embryo sayım zaten normal bir hastaya 1 seferde edilenle aynı
yani ikii uygulamada toplam 3 embriyo transfer edildi.ilkinde 2 ikincide 1
bana hic test yapılmadı rahim filmi istenmedi cunku asılamam hic olmadı belkide ondan
birde esimde bilinen bir genetik problem oldugundan bana hic bakılmadı
belkide bendede var
ama allahım artık gebelik icin dua etmiyorum bari bir tutunma oldugunu goreyim
:teytey:Arkadaşlar ben de hamileyim:CüvCüv: Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:lepi::teytey:
SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI
arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda)hihoyyyt
yarenay8481............10 kasım(192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra)
ANASTASYA...........14 kasım(12.gun test yaptırdı o mucızesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak)
adenzar....................11 kasım(guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasımidrar testi negatif tabiki uzgun
badem.....................14 kasım10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere
selected 79..............14 kasım
lotus79......................14 kasım
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
negu 16...................17 kasım
ISIL.........................19 kasım
kaymaklim...............20 kasım
sevim li....................20 kasım
ruyamelegim............20 kasım(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
ESİNGUL.................tekrar test yapacak 12.gunu bekliyor
ajuu.........................senağlama
elsinore....................senağlama
dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim
aslında o gune kadar beklıyebilirmiyim onuda hıc bilmyoum ne zaman yapsm belli olur acaba arkadslar bi tahmın varmı 22 kasım regl gunum o zmana kadar beklemk istemıyorum yardımmm
***:teytey:Arkadaşlar ben de hamileyim:CüvCüv: Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:lepi::teytey:
bugün transfer günü hariç 6. günüm ve sabah yaptığım idrar testi yine negatifsonucu olumlu olan arkadaşların yazılarını okuyorum hepsinin silikte olsa çıkmış ikinci çizgi ayrıca hepsinin ya lekelenmesi olmuş yada kanaması olmuş durmuş bende hiç bir belirti yok moralim çok bozuk off offf
kizlarrrr moralimmm berbattt bugun benim dogum gunummsenağlamasenağlamatransfer sonrasi 7.gunum belki bugun kendi kendime bi dogum gunu hediyesi veririm dedim ama nasip olmadi iste test yaptim negatif cikti moralim cok bozuksenağlama:a015::a015:galiba bende negatif sonuc alanlara katildim cok isterdim HAMILEYIMM DIYE HAYKIRMAYI ama rabbim bana bunu uygun gormus napalim neyse kizlar kendinize iyi bakin berbat bi dogum gunu oldu benim icin butun pozitif alanlari gonulden kutluyorum kizlar rabbim tamaminizi erdirdirsin insaaalllah:a015::a015::a015:canım bence boşuna test yapıyosun ve kendini yıpratıyorsun.benim kanamam olmadı allaha şükür. test yapıp kendimi hiç yıpratmadım ki çıkmaması normal. idrar testlerinde bhcg oranı belli değerin üstünde olmalı. senin daha 1 haftan var neredeyse. inana hamilesindir ben inanıyorum ve dua ediyorum canım.
canım bence boşuna test yapıyosun ve kendini yıpratıyorsun.benim kanamam olmadı allaha şükür. test yapıp kendimi hiç yıpratmadım ki çıkmaması normal. idrar testlerinde bhcg oranı belli değerin üstünde olmalı. senin daha 1 haftan var neredeyse. inana hamilesindir ben inanıyorum ve dua ediyorum canım.
NazarSONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARINazar
arzum86...................8 Kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti) hihoyyyt
sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner...................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098 Nazar ,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti) hihoyyyt
margaritha................13 Kasım
elifimm83.................13 Kasım (idrar testi negatif tabiki uzgun)
badem.....................14 Kasım (10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere)
selected 79..............14 Kasım
lotus79....................14 Kasım
yagmursel...............15 Kasim
_ASLI_....................18 Kasım
negu 16...................17 Kasım
ISIL.........................19 Kasım
kaymaklim...............20 Kasım
sevim li....................20 Kasım
ruyamelegim............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 Kasım (asılama)
basak 35................. senağlama (insallah en yakın zamanda tekrar)
ESİNGUL.................tekrar test yapacak 12.gunu bekliyor
ajuu.........................senağlama
elsinore....................senağlama
Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?