BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

:teytey:Arkadaşlar ben de hamileyim:CüvCüv: Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:lepi::teytey:

canım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :CüvCüv:
elifim sende yarın bi kan ver bakalım belkide hamilesindir

canım biliyorsun benim de kromozom problemim vardı. senin de sonucunu merak ediyorum. eşinin hangi kromozomlarında sorun vardı canım senin?

bugün transfer günü hariç 6. günüm ve sabah yaptığım idrar testi yine negatif sonucu olumlu olan arkadaşların yazılarını okuyorum hepsinin silikte olsa çıkmış ikinci çizgi ayrıca hepsinin ya lekelenmesi olmuş yada kanaması olmuş durmuş bende hiç bir belirti yok moralim çok bozuk off offf

arkadaşlar nolur yazar mısınız aranızda translokasyon hastası olup sonuç bekleyen var mı allah rızası için lütfen bilgilendirin

arkadaşlar listedeki arkadaşlar belirtse aslında tüp bebekmi aşılamammı mikromu. bu önerim hamile arkadaşlar içinde geçerli ve kaçıncı denemeleri olduğunuda bilsek bence süper olacak.....

aslında o gune kadar beklıyebilirmiyim onuda hıc bilmyoum ne zaman yapsm belli olur acaba arkadslar bi tahmın varmı 22 kasım regl gunum o zmana kadar beklemk istemıyorum yardımmm

aslında o gune kadar beklıyebilirmiyim onuda hıc bilmyoum ne zaman yapsm belli olur acaba arkadslar bi tahmın varmı 22 kasım regl gunum o zmana kadar beklemk istemıyorum yardımmm

17-19 kasım tarihleri arasında yaptır cnm ondan önce çıkmayabilir..hayırlısı olsun inşallah..

benim 3.tüp bebek denememdi arkadaşlar ve Alman Hastanesinde yaptırdım çok şükür ki bu sefer Allahım yüzümüze güldü darısı isteyen tüm arkadaşların başına...

canım bence boşuna test yapıyosun ve kendini yıpratıyorsun.benim kanamam olmadı allaha şükür. test yapıp kendimi hiç yıpratmadım ki çıkmaması normal. idrar testlerinde bhcg oranı belli değerin üstünde olmalı. senin daha 1 haftan var neredeyse. inana hamilesindir ben inanıyorum ve dua ediyorum canım.

kizlarrrr moralimmm berbattt bugun benim dogum gunummsenağlamasenağlamatransfer sonrasi 7.gunum belki bugun kendi kendime bi dogum gunu hediyesi veririm dedim ama nasip olmadi iste test yaptim negatif cikti moralim cok bozuksenağlama:a015::a015:galiba bende negatif sonuc alanlara katildim cok isterdim HAMILEYIMM DIYE HAYKIRMAYI ama rabbim bana bunu uygun gormus napalim neyse kizlar kendinize iyi bakin berbat bi dogum gunu oldu benim icin butun pozitif alanlari gonulden kutluyorum kizlar rabbim tamaminizi erdirdirsin insaaalllah:a015::a015::a015:

kaymaklım şu an boşuna moralını bozuyosun bana doktor 9 uncu günümde bıle yapmadı kan testını negatif çıkar dıye ki senın 7 inci günün daha çoooookkk erken moralını bozup doğum gününü mahvetme.bende sonuç beklıyorum şuan

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

arzum86...................8 Kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner...................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti) hihoyyyt

margaritha................13 Kasım
elifimm83.................13 Kasım (idrar testi negatif tabiki uzgun)
badem.....................14 Kasım (10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere)
selected 79..............14 Kasım
lotus79....................14 Kasım
yagmursel...............15 Kasim
_ASLI_....................17 Kasım
negu 16...................17 Kasım
ISIL.........................19 Kasım
kaymaklim...............20 Kasım
sevim li....................20 Kasım
ruyamelegim............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 Kasım (asılama)

ESİNGUL.................tekrar test yapacak 12.gunu bekliyor
basak 35................. senağlama (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................senağlama
elsinore....................senağlama

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...
[/B]

Son düzenleme:
elif - margaritha şimdi sizi merak ediyoruz. inşallah güzel sonuçlar alırsınız allah yardımcımız olsun..

inş. canım benim ama çok korkuyorum negatif çıkarsa diye bugün 7. günüm kasık ve bel ağrılarım var salı günü herşey belli olacak inş. bende senin gibi sevinenlerden olurum.

kızlar benimkisi 18 kasım ben birinci günüde sayıyordum sayılmıyormuş bir gün daha bekliyeceğim anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…